ورزش و نشاط

بهترین راه حمایت از نویسنده، تسهیل شرایط ارائه اثر است

محمد‌رضا شرفی خبوشان در گفت‌وگو با آنا:

مدیرکل مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: به نظر من بهترین راه حمایت از یک نویسنده تسهیل کردن ارائه اثرش به مردم است. هر چه اثر یک نویسنده پرتعداد و پرتیراژتر ارائه شود، باعث تشویق بیشتر او به ارائه آثار بعدی می‌شود.

محمدرضا شرفی خبوشان، مدیر کل مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری آنا گفت: برای برنامه‌های مرتبط با پیروزی انقلاب اسلامی شاهد حضور گسترده شاعران و نویسندگان علاقه‌مند در برنامه‌های در مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هستیم.

وی با اشاره به اینکه از  بسیاری از پیشکسوتان و نویسندگان در این دوران تجلیل خواهد شد، گفت: همچنین نمایشگاه آثار ترجمه شده ادبیات انقلاب اسلامی به زبان‌های دیگر نیز خواهیم داشت و قطعا ۱۰۸ نویسنده، شاعر و پیشکسوت صاحب نظر در مراسم‌های مختلف با ما همکاری خواهند کرد و ۴ هزار نفر هم از علاقه‌مندان ادبیات انقلاب اسلامی در برنامه‌های متعدد انقلاب شرکت می‌کنند.

شرفی خبوشان با بیان اینکه برنامه‌های ما از دوازدهم فروردین آغاز می‌شودف گفت:‌البته هم اکنون عصر شعر همدان آغاز شده و برنامه‌ها با آخرین روز ایام بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب ادامه خواهد یافت.

وی با اشاره به برنامه باغ رمان ایرانی که قرار است ۴۴ رمان اولی برای این برنامه فعال شوند، گفت: قطعا این نویسندگان پس از اینکه کارهایشان را ادامه داده و آثارشان منتشر شد، تبدیل به نویسندگان حرفه‌ای می‌شوند، چون این‌ها اولین رمانهایشان را خواهند نوشت و دیگر ارتباط همیشگی و مستمر با مرکز آفرینش‌های ادبی خواهند داشت.

این مدیر حوزه هنری گفت: این از سیاست‌های جدید ما در حوزه است که بهترین راه حمایت نویسنده تسهیل کردن شرایط ارائه اثرش به مردم است پس هر چه اثر یک نویسنده پر تعداد و پرتیراژتر باشد، باعث تشویق او به ارائه آثار بیشتر می‌شود وگرنه اگر فقط یک اثری نویسنده بنویسد و پس از چاپ هم از او حمایتی نشود و برنامه‌ای برایش تدارک دیده نشود، به نوعی رها شده و در میانه راه متوقف خواهد شد.

شرفی خبوشان درباره افتتاح سامانه جامع اثرخانه نیز توضیح داد:‌همین سامانه هم سیاستش این است یعنی مبتدیان و علاقه‌مندان به شعر و داستان انقلاب را از بدو ورود و شناخت علاقه‌شان یاری کنند و همراهشان باشند تا لحظه‌ای که این‌ها به مرحله تولید اثر می‌رسند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا محدودیت سنی برای بارگزاری اثر در سامانه وجود خواهد داشت، گفت: خیر، هیچ محدودیت سنی نیست از نوجوان و جوان همه می‌توانند با هر نگاه و نظری که دارند، در این سامانه مشارکت کنند. ما فعالیتمان  به ارائه خدمات حرفه‌ای، فنی، آموزشی در زمینه تولید اثر کماکان معطوف می‌شود. تا جایی که در یک پروسه یک تا دو ساله فرد تبدیل به یک نویسنده و شاعر خبره شود.

شرفی خبوشان اظهار داشت: البته جایزه داستان و شعر انقلاب اسلامی هم برای ما مهم است در واقع تلاش کردیم بیشترین مقدار جایزه نقدی را به آثار اختصاص دهیم در واقع همپای جایزه جلال و کتاب سال که معتبر‌ترین هستند، این جایزه هم قوت خواهد داشت و امیدواریم به واسطه همین جایزه شاهد نوشته شدن آثار فاخر و ماندگار در عرصه داستان و شعر انقلاب اسلامی باشیم.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا