وداع با خادم الشهدا؛یادداشت محبوب شهبازی برای حجت الاسلام شهیدی

هیچ چیز به جز خبر موفقیت شهدا و فرزندان شهدا ، او را خوشحال نکرد و نگرانی های مختلف شهدا لحظه ای دور از چشم گذران او نبود. گاهی اوقات صبح دستور پیگیری پرونده ای را می داد و اظهار داشت که به دلیل این آشفتگی ها شب نخوابیده است.

به گزارش تیتر اول ، پس از درگذشت هیئت الاسلام و المسلمین سید محمد علی شهیدی محلاتی ، محبوب شهبازی ؛ مشاور عالی و دستیار ویژه رئیس بنیاد رزمندگان و جانبازان در یادداشتی از خدمات مرحوم هواتالاسلاو شهیدی نام برد.

خبر درگذشت سید جلیل القدر حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی شهیدی محلاتی ، از رهبران ارشد و رئیس سابق بنیاد شهید و امور ایثارگران ، پس از یک دوره بیماری اعلام شد و دوستان و همکاران وی را در بنیاد شهید و امور ایثارگران تحت تأثیر قرار داد. همچنین شهدا و ایثارگران. او پرسید.
همکاران من در بنیاد او را استاد اخلاق نامیدند و صادقانه بگویم ، اخلاق زیستی از ویژگیهای بارز وی بود. در طول خدمت در بنیاد ، من چهار رئیس جمهور را درک کردم و از هر یک از این افراد عالی آموزش و تمرین دریافت کردم. و از طرف اواخر شطرنج ، نوعی اخلاق زیستی ، که مهمترین جنبه آن صلح و سرگرمی است.
نشاط و شادابی او با ویژگی های خوبی مانند صلح ، امید ، امنیت درونی ، خوش بینی ، قناعت ، عزت نفس و آرامش درونی همراه بود. به نظر می رسد بین سعادت و اخلاق رابطه مستقیمی وجود دارد. یعنی یک فرد خوشحال لزوماً مهربان ، مهربان ، صبور ، به راحتی مقاوم و تحمل می شود. چنین شخصی می تواند از محدودیت محدود خواسته های شخصی فراتر رفته و دیگران را ببیند و به مشکلات و نیازهای آنها توجه کند. از طرف دیگر ، فردی غمگین و افسرده با ناآرامی ، ناامنی و بدبینی چنان درگیر خود و مشکلات خود است که به هیچ وجه نمی تواند به دیگران توجه کند.
اگر نوع دوستی و شفقت را به عنوان پایه اصلی زندگی اخلاقی در نظر بگیریم ، می توانیم با اطمینان بگوییم که شادی و خوشبختی درونی منجر به اخلاقی شدن می شود ، اما غم و افسردگی مانع زندگی اخلاقی می شود. فردی که احساس ناامنی ، ناامیدی ، ناخشنودی و بی ثباتی کند ، به سختی قادر به توجه به دیگران و مسائل آنها خواهد بود. برای چنین شخصی معیار همه چیز مخصوص به خودش است و هر چیزی که با او ارتباط داشته باشد مورد پسند اوست و اگر چیزی به دنیای خارج از او تعلق داشته باشد علاقه و تمایل به آن را کاملاً از دست می دهد. دود چنین شخصی هرگز نمی تواند شادی های خود را با دیگران تقسیم کند.
حجت الاسلام والمسلمین شکنجه شده در تمام این هفت سال ، شعار اصلی وی مسئولیت جدی وی در قبال صندوق شهدا و امور ایثارگران ، آرامش و نشاط جامعه شهید بود و این ویژگی را ایجاد کرد. وی در جلسات با پدران و مادران شهدا و همچنین در مراسم یادبود شهدا ، از پیام تحویل مأموریت “صلح فراتر از شهدا” با خیرخواهی مطلع شد و بر این پیام معنوی پافشاری کرد.
سخنان دلنشین و تصویری روشن که وجدان وی را به وضوح توصیف می کرد ، در قلب پدران و مادران شهدا نشسته بود. او با آنها صحبت و همدردی کرد و تا آنجا که توانست گره ها را باز کرد.
هیچ چیز به جز خبر موفقیت شهدا و فرزندان شهدا ، او را خوشحال نکرد و نگرانی های مختلف شهدا لحظه ای دور از چشم گذران او نبود. گاهی اوقات صبح دستور پیگیری پرونده ای را می داد و اظهار داشت که به دلیل این آشفتگی ها شب نخوابیده است.
سخنگوی فقید ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در سالهای اخیر در خط مقدم انکار نفس و شهادت از “فاجعه انسان” تا شهادت سردار دلها توسط حاج قاسم سلیمانی بوده و خانواده های شهدا را مورد تشویق و اطمینان قرار داده است. شما افتخار می کنید که به عنوان آخرین سنگر و ثبت در خدمت جامعه انکار خود هستید.
ساماندهی امور نسبتاً پیچیده بنیاد و موضوعات مختلف جامعه بزرگ شهید امکان پذیر نیست ، مگر عزم جهاد و حسن خلق و همچنین لطافت معنوی و رویکرد اخلاقی الهام گرفته از تعالیم اولیه اسلام ، شهید فقید. او با این ویژگی ها صادقانه و شادابانه تا آخرین لحظات زندگی خود خدمت می کرد و اگر خدا بخواهد ، از خدا و بندگان صالح او راضی خواهد بود.
شهدای گرانقدر دائماً حضور گرم خود را در خانه ها و مجالس مذهبی و فرهنگی حفظ می کردند و با اشتیاق آنها را پذیرفته و در حل مشکلات آنها دریغ نمی کردند.
در تمام این سالها ، علیرغم همه مشکلات و مشکلات اداری و سازمانی ، جامعه انکار نفس به دلیل حضور مسالمت آمیز و سرزنده وی از خدمات وی سپاسگزار بوده و هست.
رهبر معظم انقلاب در پیامی تسلیت ، از هفت سال خدمت واقعی و تلاش های خستگی ناپذیر این روحانی منور ، که به گفته وی ، “ذخیره معنوی بزرگی است که موجب سربلندی او خواهد شد” ، قدردانی و تشکر کرد. “خواست خدا.”
یک نعمت بزرگ و یک خاطره عالی.
انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا