سازمان ثبت احوال درگاه ورودی و از عوامل اصلی تحقق دولت الکترونیک

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به اهمیت مأموریت سازمان ثبت احوال گفت: آمارهای حیاتی کشور با رویکرد صحیح و ویژگی های بومی می تواند نقطه شروع هر حرکتی برای تحقق دولت الکترونیک باشد.
به گزارش تیتر اول، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور میثم لطیفی و هیئت همراه در بازدید و بازدید از سازمان ثبت احوال با معاون وزیر و رئیس سازمان ثبت احوال کشور دیدار و گفتگو کردند. هاشمو کارگرو. و نمایندگان پارلمان اروپا و رهبران سازمان در مورد منابع انسانی، ظرفیت و ساختار سازمانی سازمان بحث و تبادل نظر کردند.
معاون رئیس جمهور با تاکید بر اینکه اطلاعات سازمان ثبت احوال منحصر به فرد است و نظام برنامه ریزی ملی به این اطلاعات نیاز دارد، به اهمیت و ظرفیت سازمان ثبت احوال اشاره کرد و گفت: سازمان ثبت احوال موتور محرکه دولت الکترونیک است و می تواند نقطه شروع باشد. برای هر حرکتی وی ادامه داد: اطلاعات موجود در ثبت نام منحصر به فرد است و از منبع دیگری در دسترس نخواهد بود.
دکتر. لطیفی همچنین گفت: امروز ثبت آمار زندگی در دنیا از اولویت بالایی برخوردار است و عملا دنیا از نظام سرشماری و جمع آوری داده ها فاصله گرفته است.
وی با اشاره به پیشینه آمارهای ارزشمند افزود: سلامت انسان و به عبارتی وضعیت متعالی هر انسانی باید ثبت و بانک اطلاعاتی جامعی در این زمینه راه اندازی شود.
دکتر. لطیفی افزود: با توجه به اینکه خانواده از منظر اسلام بسیار حائز اهمیت است، ایجاد بستر علّی و نسبی برای شناسایی خانواده ها بسیار مهم و منشأ تأثیر است و باید مراقب تعریف و اعتلای فرد در بستر خانواده باشیم. ” ترکیب این اطلاعات با ویژگی های جغرافیایی و محلی می تواند نقطه شروعی برای محوطه سازی، برنامه ریزی و تخصیص منابع باشد.
رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور خاطرنشان کرد: به منظور ایجاد ارتباط و دانش مناسب در مورد دستگاههای مختلف، کنسولهای تخصصی برای شناسایی دستگاههایی راهاندازی کردهایم که بر مسائل مختلف از جمله ساختار، پیکربندی پیچیده دولت الکترونیک، سرمایه انسانی نظارت میکنند. و سلامت اداری». و یک ایده فرضی از شرایط دستگاه و نیاز به تعمیر و تکمیل با هر دستگاه ارائه دهید.
در ابتدای این جلسه دکتر کارگران معاون وزیر و رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به شرایط و حساسیت مدیریت ماموریت های سازمان ثبت احوال تصریح کرد: مهمترین فعالیت این سازمان شناسایی افراد است. مسئله هویت افراد شروع می شود و در عین حال ثبت احوال دروازه ورود خدمات دولت الکترونیک است و در این میان نقش ممتاز و منحصر به فردی دارد.
معاون وزیر کشور ادامه داد: این جایگاه و نقش آفرینی ویژه مستلزم تحول و تعالی هم در ساختار سازمانی و هم در مأموریت است. این دو موضوع برای یکدیگر ضروری هستند و نمی توان از ساختار قدیمی انتظار داشت که ماموریت های جدید را به نحو مطلوب انجام دهد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: خوشبختانه این نگاه به تغییر در تحقق مأموریت و مسئولیت های سازمان ثبت احوال منعکس شده و به ثبت چهار واقعه حیاتی بسنده نکرده است.
کارگران افزود: با توجه به امکانات موجود، سازمان ثبت احوال کشور آمادگی دارد در راستای اجرای دولت الکترونیک و سازمان هوشمند با سازمان امور اداری و استخدامی همکاری کامل داشته باشد تا با در نظر گرفتن جایگاه این سازمان -دولت، سایر دستگاه ها و سازمان ها در این راستا.
رئیس سازمان سرشماری گفت: آموزش، به روز رسانی قانون، بازتعریف ماموریت ها و اصلاح ساختار در قالب همگرا قابل تعریف است که در بسیاری از این حوزه ها قطعا کمک سازمان اداری و استخدامی وجود دارد. بسیار موثر و مفید
به عنوان یک برنامه مهم سازمانی، دکتر کارگر گرایش به سمت GIS برای جمعیت و همچنین توسعه پایگاه های علیت و نسبی را برشمرد و افزود: علیرغم کاستی های موجود، روی کاستی ها توقف نخواهیم داشت و با حداکثر ظرفیت و جهادگران بر توانمندی های موجود تکیه می کنیم. و قدم به قدم جلو می رویم.
در این جلسه همچنین وضعیت موجود سرمایه انسانی و توسعه آن در اداره ثبت احوال، مسائل مربوط به سازمان فعلی و پیشنهادات برای بهبود آن، وجود پست های خالی و مجوز کار، موضوع کارکنان قراردادی، مسائل و مسائل خانگی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. تعداد کارکنان و نحوه حذف آنها نیز مورد بحث قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی سازمان ثبت احوال، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی و هیئت همراه از فرآیند کارت ملی هوشمند و مرکز داده اصلی سازمان بازدید کردند. و در جریان اقدامات و پیشرفت های صورت گرفته در این زمینه قرار گرفتند.
انتهای پیام/