معرفی بهترین دوربین مداربسته تحت شبکه ip [قیمت عالی]

دوربین مداربسته تحت شبکه جزو مهم‌ترین قسمت در سامانه دوربین‌های مداربسته دنیا می‌باشد. به‌طورکلی تمامی دوربین‌های مداربسته به دو دسته دوربین‌های مداربسته آنالوگ و دوربین‌های مداربسته تحت شبکه تقسیم می‌شوند. اولین نسل دوربین‌های مداربسته دوربین‌های آنالوگ بودند که علاوه بر قیمت پایین کیفیت تصویر چندان خوبی نیز نداشتند، اما در حال حاضر با پیشرفت تکنولوژی دوربین‌های مداربسته بسیار باکیفیتی تولید می‌گردد. از همین در ادامه این مطلب قصد داریم شمارا بهترین دوربین‌های مداربسته تحت شبکه آشنا سازیم پس در صورت تمایل همراه ما باشید.

آشنایی با دوربین مداربسته تحت شبکه

دوربین مداربسته تحت شبکه به‌طورکلی انتقال تصاویر را به‌صورت کدگذاری شده و در بستر شبکه به کمک سوئیچ و کابل شبکه را انجام می‌دهد. انتقال تصاویر به مرکزی که تحت کنترل شبکه NVR باشد صورت می‌گیرد. معمولاً در بازار داخلی دوربین‌های مداربسته IP یا همان تحت شبکه را دوربین‌های Internet Protocol می‌گویند.

این نوع از دوربین‌های مداربسته نیازی به کابل برق جداگانه به‌منظور منبع تغذیه ندارد و به کمک قابلیت POE و اتصال کابل شبکه برق موردنیاز خود را تأمین کنند. دوربین‌های تحت شبکه از کیفیت بسیار بالایی برخوردار می‌باشند، رزولوشن تصاویر ضبط‌شده توسط این نوع از دوربین‌ها فوق‌العاده بوده و علاوه بر آن از قابلیت چرخش لنز و تصویربرداری از زوایای مختلف نیز برخوردار هستند.

دوربین‌های مداربسته تحت شبکه به دو صورت دوربین مداربسته تحت شبکه باقابلیت دید در شب و دوربین‌های تحت شبکه فاقد این قابلیت طراحی می‌گردند.

تاریخچه دوربین‌های مداربسته تحت شبکه

اولین دوربین مداربسته در دهه 40 میلادی توسط ارتش آلمان ساخته شد. ارتش آلمان به‌منظور نظارت بهتر بر چگونگی شلیک موشک از ایستگاه هوایی این فناوری را تولید کردد. هفت سال بعدازآن کشور آمریکا دوربین‌های مداربسته خود را با عنوان وریکن که به‌منظور کاربردهای تجاری ساخته‌شده بود را وارد بازار کرد.

اما اولین دوربین‌های مداربسته تحت شبکه 47 سال بعد از تولید دوربین‌های مداربسته وریکن توسط کمپانی اکسیز ساخته و در اختیار کاربران قرار گرفت. برای ساخت اولین دوربین‌های مداربسته تحت شبکه کمپانی اکسیز از پایه نرم‌افزاری لینکوس استفاده کرد، انتقال اطلاعات در این نوع از دوربین‌ها با توجه به استانداردهایی چون HTTP و RTSP طراحی‌شده بود، علاوه بر این در اولین دوربین‌های مداربسته تحت شبکه ارسال تصاویر نیز بر اساس استانداردهای شبکه و IP و در قالب یک سری اطلاعات انجام می‌گرفت.

اما در حال حاضر با توجه به پیشرفت‌هایی که بشر درزمینه تکنولوژی داشته و افزایش تهدیدهای مختلفی که دوربین‌های تحت شبکه را تحت تأثیر قرار می‌دهد، نوع ارسال اطلاعات توسط این دوربین‌ها از امنیت بالاتری برخوردار بوده و پیشرفت‌های زیادی کرده است.

انواع مختلف دوربین مداربسته تحت شبکه

امروزه دوربین‌های بسیاری را تحت شبکه می‌سازند که برخی از آن‌ها عبارت‌اند از:

دوربین‌های مداربسته تحت شبکه دام:

معمولاً دوربین‌های دام در اماکن مسکونی و همچنین اداری در کنج سقف یا دیوار نصب می‌شوند. دوربین‌های مداربسته دام دارای کیفیت مناسبی بوده و ازآنجایی که قیمت مناسب و مقرون‌به‌صرفه‌ای نیز دارند درزمینه متعدد و گسترده‌ای از آن‌ها استفاده می‌شود.

لنز تعبیه‌شده در این مدل از دوربین‌های تحت شبکه به‌صورت ثابت بوده البته در حال حاضر دوربین‌های دام با لنز متغییر نیز ساخته می‌شوند. دوربین‌های مداربسته دام با بدنه پلاستیکی و فلزی در دسترس کاربران قرارگرفته است.

برخی از کمپانی‌های سازنده این مدل از دوربین‌های مداربسته تحت شبکه مانند شرکت Grandstream با قرار دادن اسپیکر و میکروفن روی دوربین‌ها امکان انجام عمل پیجینگ و یا ضبط صدا را برای کاربران فراهم کرده‌اند.

دوربین مداربسته تحت شبکه بولت:

معمولاً دوربین‌های مداربسته وبلت برای محیط‌های خارجی مورداستفاده قرار می‌گیرند. لنز به‌کاررفته در این نوع از دوربین‌های مداربسته به‌صورت ثابت می‌باشد، البته در حال حاضر و در سری‌های جدید ساخته‌شده از دوربین‌های بولت لنزهای متغییر یا لنزهای وریفوکال نیز تعبیه‌شده است.

دوربین‌های مداربسته بولت دارای محفظه فلزی بوده و همین مسئله باعث شده مقاومت بالایی در شرایط آب و هوایی و محیطی مختلف داشته باشند. توجه داشته باشید هنگام خرید چنین دوربین‌هایی به فاصله کانونی لنز دقت کنید، چراکه زاویه دید به کم و یا زیاد بودن فاصله کانونی وابسته است. هراندازه که دوربین‌ها از فاصله کانونی کمتری برخوردار باشند زاویه دید وسیع‌تر و گسترده‌تری خواهند داشت.

دوربین مداربسته تحت شبکه باکس:

دوربین‌های مداربسته BOX از کیفیت تصویر معمولی برخوردار می‌باشند، این نوع از دوربین‌ها معمولاً بدون لنز به فروش می‌رسند و با توجه به کاربردی که مدنظر دارید می‌بایست لنز مناسب آن را خریداری کنید. علاوه بر این مسئله دوربین‌های باکس را بیشتر در مکان‌های و قسمت‌های داخلی ساختمان به‌کار می‌برند اما در صورت نیاز می‌توان آن را در محفظه یا کاور فلزی قرارداد و در قسمت‌های خارجی ساختمان نصب کرد. بهتر است که بدانید دوربین‌های مداربسته تحت شبکه باکس فاقد فناوری دید در شب هستند، برای کارایی بهتر این نوع دوربین در شب می‌توان از LED های مادون‌قرمز استفاده کرد.

دوربین مداربسته تحت شبکه اسپید دام:

PTZ یا همان دوربین‌های مداربسته اسپید دام قابلیت کنترل از راه دور را دارند. دورن محفظه این نوع از دوربین‌ها موتوری تعبیه شده که به کمک آن می‌توان لنز دوربین را از راه دور چرخاند یا اینکه دوربین را روی یک نقطه خاص زوم کرد. هنگام زوم و یا چرخش دوربین فوکوس آن به صورت خودکار و اتوماتیک تنظیم می‌شود. میزان زاویه حرکت و یا زوم دوربین در مدل‌های مختلف متفاوت بوده و البته این مسئله بیشتر به کاربرد دوربین وابسته است.

شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید از دوربین‌های PTZ  یا دوربین‌های اسپید دام که دارای قابلیت زوم  بالای X20  می‌باشند معمولاً در مکان‌های شلوغی مانند چهار راه‌ها و به‌منظور کنترل ترافیک و تصادفات شهری استفاده می‌گردند. علاوه بر این دوربین‌های اسپید دام مناسب‌ترین دوربین‌ها برای استفاده در مکان‌هایی چون سوله‌های بزرگ یا کارخانه‌های صنعتی هستند. با توجه به قابلیت‌های فوق العاده این دوربین‌ها بدیهی است که قیمت آن‌ها کمی بالا باشد.

با توجه به اینکه فناوری تولید دوربین‌های مداربسته اسپید دارم بسیار پیشرفته می‌باشد و در ساخت آن از قطعات و تجهیزات مختلفی استفاده می‌کنند، هنگام نصب و یا کار کردن با آن دقت بسیاری به خرج دهید چراکه در صورت عدم آگاهی به این فناوری ممکن است به آن آسیب وارد کنید.

سخن آخر

در این مقاله سعی کردیم شمارا با دوربین‌های مداربسته تحت شبکه آشناسازیم، همان‌طور که دریافتید این نوع از دوربین‌ها بسیار پیشرفته بوده و از کیفیت تصویر بالایی برخوردار بوده و دارای انواع مختلفی می‌باشد. از همین رو با توجه به نیاز خود می‌توانید مناسب‌ترین دوربین مداربسته تحت شبکه ازنظر قیمت و کارایی را انتخاب و خریداری کنید.

برای خرید و مشاهده قیمت دوربین مداربسته تحت شبکه IP به لینک زیر مراجعه کنید:

https://abi-tech.ir/product-category/under-ip-network/

دکمه بازگشت به بالا