بهترین های کسب و کارعمومی

بهترین دوربین عکاسی حرفه ای 2022

معرفی بهترین دوربین های‌ عکاسی میان‌ رده 2022

با توجه به نرخِ دلار، خریدِ دوربین‌های پرچم‌دار مانند دوربین canon برای کاربرانِ ایرانی در دوردست مشاهده می‌شود. به همین خاطر اکثر کاربران حتی حرفه‌ای‌ها سراغِ دوربین‌ عکاسی میان‌ رده می‌روند تا نیازهای خود را از آن طریق برطرف کنند. دوربین عکاسی میان‌ رده انتخاب بسیار خوبی برای کارآموزان، افراد فعال برای کسب در آمد از عکاسی، افراد با بودجه محدود و تولیدکنندگان محتوا در شبکه‌های اجتماعی است. در این متن قصد داریم به چند مدل مناسب دوربین عکاسی میان‌ رده به شما معرفی کنیم تا با دید بهتری دست به انتخاب بزنید یا اینکه صبر کنید تا مدل‌های جدید وارد بازار شوند و بودجه شما بهتر بشود. اما اگر قصد خرید دوربین دست دوم و آشنایی با این دوربین‌ها را دارید، با ما همراه باشید.

بهترین دوربین‌ عکاسی میان‌ رده

دوربین‌هایی که از نظر قیمت نصفِ دوربین‌های پرچم‌دار ارزش دارند را معمولاً به دوربین عکاسی میان‌ رده می‌شناسیم. اما در بازار ایران باید همین نصف را هم نصف کنیم تا شاید به پاسخ بهتری برسیم. به هر حال ما از چند رده از دوربین‌های عکاسی، حد وسط را معرفی خواهیم کرد تا به درکِ بهتری از این نظر برسید.

سال 2022 میلادی است و دنیا روز به روز در حال توسعه. دوربین عکاسی LECIA S3 Medium Format یک DSLR عجیب و غریب 20 هزاردلاری است. سنسور با قطع مدیوم 30 x 45mm،‌ رزولوشن 64 مگاپیکسلی و فیلمبرداری 4K با نرخ 24 فریم در ثانیه از ویژگی‌های اساسی این دوربین هستند. البته که کمتر کسی در این شرایط به قطع مدیوم فکر می‌کند و داشتن یک فول‌فریم هم برای برخی دشوار است.

دوربین سونی SONY a1 یک بدون آینه 6500 دلاری است. سنسور فول فریم 50 مگاپیکسلی RS BSI CMOS، فیلمبرداری 8K با نرخ 30 فریم در ثانیه و 4K 120 فریم در ثانیه با غلطت 10-Bit نشان از یک پرچم دارد دارد. برای معرفی یک میان‌رده درست و حسابی پس باید محدوده قیمتی 3000 دلاری را بررسی کنیم.

دوربین‌ عکاسی میان‌ رده کانن Canon EOS 5D Mark IV با حال و هوای یک پرچم‌دار

سال 2016 میلادی بود که کانن یک دوربین با کیفیت را به بازار عرضه کرد. کانن EOS 5D Mark IV یک DSLR با سنسور فول فریم 36x24mm و رزولوشن موثر 30.5 مگاپیکسلی در آن زمان یک پرچم‌دار به شمار می‌رفت. امروزه یک دوربین عکاسی میان‌ رده قابلِ اعتماد به شمار می‌آید. مشخصاتِ اساسی این دستگاه چیست:

  • فیلمبرداری 4K با نرخ 30 فریم در ثانیه (حداکثر مداوم 30 دقیقه)
  • عکاسی با رزولوشن 30.5 مگاپیکسل
  • فوکوس خودکار قدرتمند 61 نقطه تشخیص
  • عکاسی 7 فریم در ثانیه
  • عکاسی Dual Pixel RAW (عکاسی منظره و پرتره با کیفیت فوق‌العاده)
  • اتوفوکوس دوال پیکسل در حالت فیلمبرداری فعال
  • صفحه نمایش 3.2 اینچی
  • GPS با آپدیت به روز
  • پشتیبانی از Wifi

دوربین عکاسی میان ردهلحظات را با کیفیتِ بی‌نظیری ثبت کنید. در صورتِ استفاده از یک لنزِ مناسب سری EF Canon جزئیات را به خوبی به نمایش می‌گذارید. از درگاه‌های micro HDMI، USB، میکروفون برای ضبط ویدیو و هدفون برای مانیتورینگ برخوردار است.

پس تفاوتی ندارد که قرار است عکاسی کنید یا تولید محتوای ویدیویی. این دوربین با ویژگی‌هایی که دارد به خوبی از پس کار برمی‌آید. ویژگی‌های آن باعث می‌شود تا آن را یکی از بهترین دوربین‌های عکاسی میان‌ رده لیست کنیم. اما به هر حال قیمتِ آنقدری هست که این حد وسط را در دوردست قرار می‌دهد. پس بهتر است بودجه را نصف یک سوم کنیم و سراغ مدلِ دیگری را بگیریم.

دوربین کانن Canon 850D یک میان‌ رده مناسب برای بودجه محدود

باز هم دوربین از کانن و این بار با Canon 850D که یک کراپ فریم 24 مگاپیکسلی با قابلیتِ فیلمبرداری 4K است. وقتی صحبت از یک دوربین عکاسی میان‌ رده است و به عنوان کاربرِ ایرانی در بازار می‌چرخیم، بهتر است سراغ یک DSLR کراپ فریم را بگیریم. این دوربین را با نام Canon EOS Revbel T8i هم می‌شناسیم.

  • رزولوشن موثر 24.1 مگاپیکسل
  • پایداری تصویر داخلی 5 محوره
  • آی اس او ISO عکاسی 100 تا 25600 و فیلمبرداری 100 تا 12800
  • فیلمبرداری 4K با نرخ سینمایی 24 فریم در ثانیه و Full HD با نرخ 60 فریم در ثانیه
  • یک درگاه کارت حافظه SD
  • پشتیبانی از Wifi و بلوتوث
  • فوکوس خودکار با 45 نقطه تشخیص
  • عکاسی پی در پی 7 فریم در ثانیه
  • وزن سبک 515 گرمی

با وجود این امکانات هر کاری ممکن است. فقط کافی است لنزِ مناسب خودتان را پیدا کنید تا بهترین تصاویر را با کانن Canon EOS 850D‌ ثبت کنید. این دوربین سال 2020 میلادی به بازار عرضه شد و نسبت به دوربین قبل مدلِ جدیدتری به شمار می‌آید.

3 دوربین‌ عکاسی میان‌ رده پیشنهاد نمایندگی کانن

دو مدلی که معرفی کردیم برای دو بودجه متفاوت بودند. برای برخی Canon EOS 5D Mark IV یک دوربین گران‌ قیمت است، اما به خاطر سال تولید و ویژگی‌ها آن را یک میان‌ رده قدرتمند می‌دانیم. در صورتی که بودجه محدودی دارید و در عین حال یک دوربین عکاسی میان‌ رده درست و درمان می‌خواهید Canon EOS Revbel T8i با قیمتِ مناسبی که دارد، در انواع سناریوها می‌تواند کارساز باشد. در ادامه به چند مدل دیگر اشاره‌ای خواهیم داشت که شاید مورد توجه قرار بگیرند.

دوربین عکاسی بدون آینه پاناسونیک Panasonic-Lumix-DC-G9

برخی کاربران خیلی جدی به دنبال یک بدون آینه Mirrorless هستند. در این صورت باید از Panasonic Lumix G9 پرده‌برداری کنیم. یک کراپ فریم 17.3x13mm با رزولوشن موثر 20.3 مگاپیکسلی و پایداری تصویر 5 محوره، شرایطی عالی برای یک عکاسی باکیفیت فراهم می‌کند. از نکاتِ قابل توجه امکان فیلمبرداری 4K با نرخ 60 فریم در ثانیه است که ارزشِ خرید آن را بالا می‌برد. البته این مورد حتی نسبت به مدل اول هم گران‌تر است.

دوربین Nikon Z50 یک میان‌ رده‌ با ارزش

یکی دیگر از دوربین‌های عکاسی میان‌رده که از پیشنهادات ویژه دیدنگار با لنز 16 تا 55 میلی‌متر قابلِ مشاهده است، Nikon Z50 است. نگاهی به مشخصاتِ اساسی در آن بیاندازیم:

  • سنسور کراپ فریم 5×15.7mm با رزولوشن موثر 20.9 مگاپیکسل
  • آی اس او عکاسی 100 تا 51200 و فیلمبرداری 100 تا 25600
  • عکاسی پی در پی 11 فریم در ثانیه
  • فیلمبرداری 4K با نرخ 30 فریم در ثانیه
  • پشتیبانی از بلوتوث و وای‌فای

همانطور که مشاهده می‌کنید مشخصات برای یک دوربین عکاسی میان‌ رده در خور است. خصوصاً اگر در کار ضبط محتوای ویدیویی کوتاه هستید، بدون وقفه تا 30 دقیقه 4K 30 فریم در ثانیه یک کیفیتِ عالی برای شبکه‌های اجتماعی است. اگر در کنار لنز اولتراواید تا استاندارد این دوربین اقدام به تهیه یک لنز 70 تا 130 میلی‌متری بکنید، کارهای خارق‌العاده‌ای عملی خواهند بود.

دوربین‌ عکاسی میان‌ رده تله‌فوتو Canon M50 Mark ii

اگر به دنبال عکاسی تله‌فوتو هستید و قصدتان خرید یک دوربین عکاسی میان‌رده است، Canon M50 Mark ii قطعاً در لیستِ بهترین‌ها خواهد بود. مشخصاتِ کلی:

  • سنسور کراپ فریم 3×14.9mm با رزولوشن موثر 24.1 مگاپیکسلی
  • پایداری تصویر 5 محوره
  • آی اس او 100 تا 25600 برای عکاسی و 100 تا 12800 برای فیلمبرداری
  • عکاسی پی در پی 10 فریم در ثانیه
  • فیلمبرداری 4K با نرخ 24 فریم در ثانیه و HD اسلوموشن 120 فریم در ثانیه
  • پشتیبانی از Wifi و بلوتوث
  • فوکوس خودکار با 99 نقطه تشخیص و 143 فاز کنتراست تشخیص

در این دوربین هم همه چیز مهیا است. خصوصاً با توجه به فوکوس خودکار بسیار خوب، رزولوشن نسبتاً بالا و عکاسی پی در پی نسبتاً خوب، یک دوربین عکاسی میان‌ رده عالی برای عکاسی عروسی، عکاسی خیابان و حتی عکاسی ورزشی و حیات وحش خواهد بود. این دوربین به همراه یک لنز شدیداً کاربردی 18-150mm عرضه می‌شود که شما را آماده به شات می‌کند.

اگر در ابتدای راه عکاسی هستید و قصد خرید اولین دوربین برای شروع عکاسی را دارید، حتماً با مشاورین ما در ارتباط باشید. در نظر گرفتن بودجه و سبک مورد علاقه شما نثش مهمی در انتخاب دوربین دارد. انتخاب شما از میان دوربین‌های پیشنهادی ما چیست؟

دوربین‌ عکاسی میان‌ رده مناسب چه کسانی است؟

همانطور که گفتیم تهیه یک دوربین عکاسی میان‌ رده به دلایلِ مختلفی صورت می‌گیرد:

  • محدودیت بودجه
  • تازه‌کارها و کارآموزان
  • برای کسب تجربه در بین برندهای مختلف

دوربین عکاسی میان ردهدوربین‌های پرچم‌دار عموماً در رنج قیمتی 6 تا 7 هزار دلاری هستند. وقتی این رقم را به تومان محاسبه می‌کنیم، رقم آنقدری هست که حتی گاهی کسب و کارهای مرتبط با دوربین عکاسی مثل تولید کنندگان محتوا و عکاسان مراسم مختلف هم قادر به تهیه آن‌ها نیستند. به همین خاطر انتخاب یک دوربین عکاسی میان‌ رده در حد 2500 دلار می‌تواند یک حرکتِ منطقی باشد.

دلیل دوم این است که ما به عنوان کارآموز و تازه‌کار اقدام به تهیه یک دوربین عکاسی میان‌رده می‌کنیم. البته این دسته گاهاً سراغ دوربین‌های مبتدی beginner می‌روند و شاید کمتر از این‌ها هم خرج کنند.

دسته سوم به دنبال کسب تجربه و آشنایی با انواع دوربین‌ها هستند. آن‌ها با خرید یک دوربین عکاسی میان‌رده و مراقبت درست از آن، احتمالاً چندبار بین چند برند تغییر کاربری می‌دهند. احتمال دارد آن‌ها دوربین خود را به قیمت مناسب بفروشند و دوباره اقدام به خرید دستگاه جدید بکنند تا به یک نتیجه دلخواه مطابق با نیازهای خود دست یابند.

کدام دوربین عکاسی را بخرم؟

یشنهاد ما این است که یک DSLR کراپ فریم را از بین چند برند معتبر انتخاب کنید. در صورتی که از این گروه دست به انتخاب بزنید احتمال اینکه با بودجه‌تان به یک مورد درست و درمان برخورد کنید خیلی بیش‌تر است. اگر اهلِ فناوری روز هستید، سراغ یک بدون آینه کراپ فریم mirroless APS-C بروید. البته قیمت تا حدودی نسبت به دسته قبل افزایش پیدا می‌کند.

اگر شدیداً اهل عکاسی پرتره هستید، شاید بخواهید یک DSLR فول‌فریم را انتخاب کنید تا نتایجی بهتر حاصل آید. فراموش نکنید که کیفیت دستخوش تغییر نمی‌شود و تفاوت یک کراپ فریم و فول فریم بیش‌تر حکایت از کادری است که به شما می‌دهد. دوربین‌های عکاسی میان‌ رده‌ای که ما به شما معرفی کردیم فقط چند نمونه امتحان پس داده در چند رده قیمتی بودند. هدف و سبک شما از عکاسی مشخص می‌کند که کدام یک برای شما بهترین است. اگر سوالی داشتید حتماً در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید و از تجربه‌های خود در کار با انواع دوربین‌ها به ما بگویید. همچنین این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید تا آنها هم دست به انتخاب بهتری بزنند.

منبع : فروشگاه مرکزی کانن

دکمه بازگشت به بالا