وکیل خوب برای طلاق در رشت

چگونه یک وکیل خوب برای طلاق و خانواده پیدا کنم؟

داشتن بهترین وکیل در تهران و یک وکیل خوب و یک مشاور حقوقی باتجربه و ماهر برای طلاق در طول جریان یک پرونده حقوقی به خصوص دعاوی خانواده و طلاق با توجه به اینکه در حصول نتیجه به نفع شما قطعاً تاثیر مثبت خواهد گذاشت، از شدت آلام و اثرات سوء آن خواهد کاست. داشتن وکیل خوب طلاق به کمی توجه و دقت و آگاهی و شناخت و البته کمی هم شانس نیاز دارد. در ادامه تلاش شده تا نکات کلیدی و مهم انتخاب یک وکیل خوب و ماهر برای دعاوی خانواده و طلاق به اطلاع مخاطبان گرامی برسد.

راه های انتخاب وکیل خوب برای طلاق – بهترین وکیل خانواده

  • پیدا کردن و انتخاب یک وکیل خوب، مجرب و ماهر برای طلاق و دعاوی خانواده به همان اندازه پیدا کردن یک مهدکودک یا مدرسه خوب برای فرزندتان یا یک پزشک خوب برای عزیزانتان، اهمیت دارد مطمئناً شما دنبال هر وکیلی نیستید! وکیلی می‌خواهید که بتوانید به او اعتماد کنید.
  • مطمئناً برای انتخاب و پیدا کردن وکیل مجرب و خوب طلاق و دعاوی خانواده، اول از بقیه پرس ‌و جو می‌کنید، دوستان و نزدیکانی که شرایط مشابه داشته‌اند و از وکیل استفاده کرده‌اند.
  • در این مطلب نکاتی آورده‌ایم که برای پیدا کردن وکیل مجرب و خوب برای طلاق بسیار برایتان مفید خواهد بود.انتخاب وکیل خوب طلاق تصمیم بسیار مهمی است چون وضعیت معیشتی و روانی و مالیتان در خطر است.
  • وکیلی را انتخاب کنید که تخصص وی طلاق و دعاوی خانواده باشد. توجه داشته باشید که از یک بدهکار شکایت ندارید یا نمی‌خواهید برای جرمی از شما دفاع کنند. می‌خواهید طلاق بگیرید و به همین دلیل به کسی نیاز دارید که با همه چم ‌و خم و روند طلاق و دعاوی خانوادگی و دادگاه‌ های خانواده آشنا باشد.
  • ابتدا با چند وکیل متخصص دعاوی خانواده مشاوره کنید. با اینکه وکیلی ممکن است اعتبار خیلی خوبی داشته باشد اما ممکن است از رفتار او خوشتان نیاید. وکیل انتخاب شده توسط شما نباید کسی باشد که با او احساس راحتی نمی‌کنید چون قرار است ساعات زیادی را با هم بگذرانید.
  • خود را برای پاسخگویی به تعداد زیادی از سوالات کلیدی وکیل آماده کنید. باید اطلاعات پایه و اساسی مثل طول مدت ازدواجتان، اسم و سن فرزندانتان، جدول زمانی زندگی‌ زناشویی تان، فعالیت‌ها، تغییرات و شغلی و از این قبیل را در اختیار وکیل دادگستری قرار دهید. برای اینکه وکیل بتواند با احاطه و اشراف شما را در بهترین مسیر حقوقی قرار دهد لازم است اطلاعات زیادی در مورد شما داشته باشد.
  • میزان بودجه‌ و درآمدتان را به اطلاع وکیل برسانید. وکیل باید تصویر درستی از امور مالی و هزینه ‌های زندگی شما داشته باشد. همچنین اسناد و مدارک کلیه دارایی‌ها بدهی ‌های زناشویی خود را نیز تهیه کنید.
  • مطمئناً دوست دارید همه چیز در پروسه طلاق برایتان خوب پیش برود و به همه حق ‌و حقوقتان تمام و کمال دست پیدا کنید و انتخاب یک وکیل خوب و مجرب به شما برای رسیدن به این هدف کمک می‌کند. توجه داشته باشید دستمزد همه وکلا یکسان نیست اگر به دنبال خدمات حقوقی خوب و ویژه هستید طبیعتا مبلغ بیشتری باید هزینه کنید.
  • صرف داشتن وکیل فارق از تجربه و تخصص، راهگشا نیست. اگر توانایی گرفتن وکیل را ندارید تحت نظر یک وکیل طلاق و دعاوی خانواده خوب و با تجربه و متخصص و با اخذ مشاوره به صورت مستمر، خودتان پروندتان را پیگیری کنید بجای اینکه به دلیل عدم توانایی مالی دنبال وکیل ارزان بروید !!! پس مشاوره با یک وکیل خوب و با تجربه و انجام کار توسط خودتان(در صورت عدم توانایی مالی) بهتر از داشتن یک وکیل ارزان و کم تجربه است.
  • درد و دلتان را برای یک غریبه ابراز کرده‌اید (اگر فرض کنیم که وکیل را از قبل نمی‌شناخته‌اید)! آیا وکیل مورد نظر واقعاً به حرف هایتان گوش می داد؟ یادداشت ‌برداری می‌کرد؟ به سوالاتتان پاسخ می‌داد؟ مهمتر اینکه آیا بعد از اینکه به او وکالت دادید و او را به عنوان وکیل خود انتخاب کردید و بعد از اینکه دفتر او را ترک کردید، پیگیر مسائلتان بود و در 24 ساعت اول تماس ‌هایتان را پاسخ می‌داد؟ اگر اینطور نبود، باید وکیل دیگری برای خودتان پیدا کنید. شما به کسی نیاز دارید که طرف شما باشد و کمترین کاری که یک وکیل می‌تواند بکند این است که تلفنتان را در یک مدت زمان معقول پاسخ دهد یا در صورت عدم امکان پاسخ به تلفن در آن زمان، در اولین فرصت به شما پیام داده یا تماس بگیرد.
  • اقدام قانونی برای طلاق کاری دلهره‌ آور است اما با داشتن یک وکیل خوب و مجرب و توانا مصائب راه برایتان ساده‌تر و هموارتر خواهد شد.

ویژگی های یک وکیل خوب خانواده

  • یک وکیل خوب برای دعاوی خانوادگی ضرورتاً باید تجربه دانش و اطلاعات کافی در این خصوص را داشته باشد و پرونده های متعدد و موفق در مورد دعاوی خانواده داشته است.
  • یک وکیل خوب خانواده کسی است که در مورد مشکلتان به شما یک ذهنیت واقعی می دهد و گاهی صلاح را در این میبیند که شما را از تصمیمی که گرفته اید بر حذر دارد هر چند برایتان خوشایند نباشد.مثلاً گاهی زوج (مرد) به یک وکیل خانواده برای انجام کارهای طلاق خود مراجعه می نماید و ممکن است از طرف آن یک وکیل متخصص دعاوی خانواده چیزهایی بشنود که برایش خوشایند نباشد مثل اینکه برای طلاق عجله نکند و دست نگه دارد چون ممکن است با مسئولیت اعمال شرط نصف اموال مواجه شود و یا ضرورت پرداخت مهریه و حقوق مالی زوجه پیش آید در این فرض ممکن است شرایط خوبی برای وی ایجاد ننماید که البته همه اینها تحت مدیریت یک وکیل خانواده قابلیت سر و سامان دادن و نزدیک کردن زوج به خواسته خود را دارد و لازم است قبل از اقدام مقدماتی انجام شود.
  • یک وکیل دعاوی خانواده برای شما معجزه نمی کند!!! و کار وکیل صرفاً انتخاب راه درست و پیش بینی دعاوی احتمالی آینده و بطور کلی مدیریت حقوقی یک دعوا است. این درست ترین و منطقی ترین روشی است که می توان یک دعوای حقوقی را مدیریت نمود و اصولاً نتیجه رعایت این روش و چنین اقدامی موفقیت در دعوا است.
  • فردی که به موقع به یک وکیل خانواده مراجعه می کند و در زمان خود اقدامات و دعاوی لازم و پیش بینی های ضروری یا به عبارت دیگر پیش دستی را در مکان و زمان مناسب انجام می دهد، خیلی بعید است نتیجه کلی این دعاوی، در نهایت برای وی شکست باشد.
  • بر خلاف آنچه که بعضی فکر می کنند ویژگی یک وکیل خانواده خوب، پنهان کاری و دروغگویی و قلب واقعیت یا به تعبیر عامیانه قالتاق بودن نیست. چرا که حکما گفته اند “راه نجات در صداقت است”. به تجربه دریافته ام و با یقین می گویم که صداقت و حرکت در مسیر درست هم شما را به آرامش می رساند و هم به خواسته و مقصود نزدیک می کند.

روش اقدام وکلای خانواده ما – وکیل چی

1- دفتر وکالت دادگران و وکلای خانواده ما در جلسه انعقاد قرارداد وکالت، موکلین و مراجعین را به انجام امور موهوم و دور از ذهن امیدوار نمی کند و روش ما چنیین است که اگر کاری انجام شدنی نباشد صادقانه این را به موکل می گوییم.

2- خدا را شاکریم که از سر نیاز به دریافت حق الوکاله، پرونده ای را قبول نمی کنیم و ای بسا مواردی که مراجعه کننده با شنیدن عدم امکان اقدام  و عدم امکان موفقیت در دعوا و عدم وجود و عدم امکان تصور حقی برای وی، دفتر ما را ترک کرده و اسیر وعده های واهی معدود همکاران بد اخلاق می شود و در نهایت چیزی نصیب وی نمی گردد.

3- ما هیچ گاه خود را در حق الوکاله با موکل شریک نمی دانیم و نمی کنیم.حتی اگر موکل از سر اضطرار چنین بخواهد.دیده ایم و شنیده ایم بعضی از معدود همکاران، در حق الوکاله با اعداد و ارقام و درصد های قابل توجه با موکل خود شریک شده و در نهایت چالش و درگیری و دعواهای فراوان بین وکیل و موکل شکل گرفته است.

4- فلسفه وجودی وکیل دادگستری صرفاً کسب درآمد یا توجه به مادیات نیست و به اقتضای شأن وکالت، که داشتن دغدغه عدالت است، و از باب زکات علم، خود را ملزم به پاسخگویی و گره گشایی به موکلین و حتی افراد دیگر و مشاوره گیرنده ها می دانیم.

5- وکلای خانواده دفتر وکالت وکیل چی خود را ملزم و مقید نموده اند که به سوالات کوتاه تلفنی بدوم دریافت هزینه پاسخ دهند.

6- آگاهی حق موکل است، از بدو تا ختم رابطه بین وکیل و موکل در کلیه دعاوی اعم از  دعاوی خانوادگی و غیر آن، موکل حق دارد از وکیل سوال کند و وکیل باید پاسخگو باشد مثلاً  حق موکل است که مجوز و پروانه کار وکیل را رویت کند یا حق موکل است که بداند پرونده وی در چه مرحله ای است و به اصطلاح از وکیل خود گزارش کار بخواهد. اما موکل نیز باید توجه داشته باشد که آن وکیل فقط یک موکل ندارد و فقط یک پرونده را مدیریت نمی کند و گاهی اوقات امکان پاسخگویی نیست و باید منتظر پاسخ وکیل بماند. زمان معقول برای پاسخگویی یک وکیل در مواقع بسیار ضروری چند ساعت و در مواقع غیر ضروری یا پیگیری و اخذ گزارش کار از سوی موکل حدوداً یک روز است.

منبع:

Law.com

سایت انجمن حقوقی ایران

دکمه بازگشت به بالا