تأثیر هندسه شمع و فونداسیون بر آبشستگی موضعی با شبیه‌سازی عددی

فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از خبرگزاری آنا ، رامینا سبخیز فومنی خادم فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان در سومین دوره جشنواره جایزه استاد حسابی مقام برتر را کسب کرد.

رامتین سبحیزیز فومنی خادم ، کارشناسی ارشد ، پایان نامه مرتبط با کار دانشجویان دانشجویان سازه های آب و هیدرولیک “مدل سازی عددی اثر شمع و هندسه پایه و اساس بر اصطکاک محلی حول گروه های اصلی شیب دار” تحت نظارت لاهیجان Movafagh مدرس علیرضا مردوپور. به منظور کسب مقام برتر در جشنواره سوم ، به وی جایزه استاد حسابداری اهدا شد.

سبخیز ، که دارای مدرک لیسانس و کارشناسی ارشد از شعبه لاهیجان است ، خلاصه ای از رساله خود را با عنوان “شبیه سازی عددی هندسه شمع و اثرات بستر روی قلوه های محلی در اطراف یک گروه اصلی خراشیده” به خبرنگار خبرگزاری آنا توضیح داد. در اطراف پایه و یک سوراخ شستشو ایجاد می شود و اگر عمق پایه و شمع های پایه پل کافی نباشد ، پل خراب می شود.

وی افزود: با پیشرفت در زمینه طراحی سازه و ساخت و ساز ، ساخت پله ها را با فرم های مدرن تجربه کرده ایم که از این میان می توان گروهی از پله ها را با پایه های شیب دار نامگذاری کرد. از آنجا که در این مطالعه شناسایی مکانیسم های مؤثر در تمیز کردن این نوع اسکله های پل برای بررسی تأثیر هندسه شمع های قرار گرفته در ستون های شیبدار و تعداد شمع های موجود در لایه رسوب بر ویژگی های تمیز کردن اطراف یک گروه پایه شیب دار با استفاده از نرم افزار FLOW -3D مهم است.

یک دانشجوی مهندسی مشغول توسعه ساختارهای آب و هیدرولیک توضیح داد: در مرحله اول ، مقایسه و تأیید نتایج عددی نمودار توسعه زمان برای حداکثر عمق شستشو در زمان های مختلف و اطراف یک گروه پایه شیب دار با اسماعیلی-یورکی و همکاران. (2013) بالاترین درصد خطای نسبی را نشان می دهد. مقادیر RMSE به ترتیب در 21.29 درصد و 191/0 محاسبه شد و بین مقادیر محلول عددی و آزمایشگاهی همبستگی نسبتاً خوبی مشاهده شد.

سبخیز ادامه داد: در مرحله بعد با مطالعه الگوی جریان در اطراف گروه پایه ، مشخص شد که با تغییر سطح قرارگیری سر در لایه رسوب گرداب تشکیل شده بین پایه های اول و دوم ، گروه پایه متفاوت است و سطح نصب نزدیکتر به بستر یا بالاتر است. گردابهای به دست آمده بیشتر روی تخت در اطراف گروه اصلی شیب دار تشکیل می شوند.

فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیان تصریح کرد: با بررسی کل تنش برشی ایجاد شده در لایه جریان در سطوح مختلف شمع ، مشاهده شد که بیشترین تنش برشی در سطح شمع در بستر رخ می دهد و حداکثر استرس در سطح شمع زیر بستر رخ می دهد. برش کاهش می یابد.

به گفته این دانشجوی دکترا در مهندسی عمران ، این ممکن است به دلیل افزایش فاصله بین گروه های پایه باشد ، به طوری که وجود پایه دوم باعث کاهش مدل جریان ایجاد شده در گروه اصلی می شود و عملکرد گروه پایه به عنوان دو پایه مستقل عمل می کند.

سبخیز تأکید کرد: با بررسی مشخصات اصطکاک طولی در اطراف گروه پایه شیب ، مشاهده شد که شاخه های دوک نخ ریسی در کاهش پراکندگی نسبت به سایر اشکال شمع اثر بهتری دارند ، به طوری که حداکثر عمق سایشی در اطراف گروه پایه شیب با حضور مستطیل شکل می گیرد. مستطیل ها حداکثر عمق شستشو نسبت به شکل استوانه های شمع به 19.61 ، 14.11 و 6.45٪ کاهش می یابد.

یک فارغ التحصیل مهندسی متخصص در آبرسانی و سازه های هیدرولیکی گفت: لازم به ذکر است که هرچه آیرودینامیک و شفاف تر بینی پلاگین جرقه ای باشد ، کنترل گرداب های نعل اسب نیز بهتر می شود و این باعث کاهش عمق اصطکاک در اطراف گروه پایه شیب دار می شود.

وی اظهار داشت: در بین شرایط برای قرار دادن تیغه ، بیشترین میزان مالش در هنگام قرار گرفتن تیغه با تخت رخ داده است.اگر تیغ بالاتر از تخت باشد ، ضخامت تیغ به صورت تاج عمل می کند و اجازه نمی دهد گردابها مستقیماً بر روی تخت ضربه بزنند. رسوبی می شود.

فارغ التحصیل ساخت دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجام تصریح کرد: در شرایط قرارگیری در زیر تخت به دلیل فاصله زیاد بین اتاق در زیر شمع و تخت جریان و نفوذ و کاهش گرداب در اتاق زیر شمع ، فرسایش و سایش در اتاق زیر تخت.

انتهای پیام / 4062 /

دکمه بازگشت به بالا