درمان تصلب شرایین با نانو مواد جدید
تیتر اول/ خراسان رضوی محققان نانومواد زیست تخریبپذیری تولید کردهاند که از مکانهای بیماری عکسبرداری میکنند و داروهایی برای مبارزه با بیماری شریانهای محیطی (PAD) ارائه میکنند.
محقق اصلی کیت نگوین، استاد مهندسی زیستی در دانشگاه آرلینگتون (ایالات متحده آمریکا)، با جیانگ جان، استاد مهندسی زیستی در دانشگاه پن استیت، عضو هیئت علمی سابق تگزاس در آرلینگتون و رالف میسونسون، و استاد رادیولوژی ملاقات کرد. مرکز پزشکی جنوب غربی دانشگاه تگزاس. همکاری می کند.
نگوین گفت: نکته مهم در این پروژه این است که این فناوری دارای قابلیت تصویربرداری فلورسنت و اولتراسوند است و اطلاعات دقیق تری را در اختیار بیماران و پزشکان قرار می دهد. همچنین به بیماران داروهای هدفمندتری می دهد که اثربخشی آن را افزایش می دهد.
بیماری شریان محیطی که بیشتر به عنوان آترواسکلروز یا گرفتگی عروق شناخته می شود، وضعیتی است که بیشتر در افراد مسن دیده می شود. این بیماری بیش از 200 میلیون نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد و با عوارض و مرگ و میر بالایی همراه است.
هدف از این مطالعه توسعه نانوذرات زیست تخریبپذیر جدید برای ارائه عوامل درمانی است که به طور خاص از سلولها در برابر استرس محافظت میکند، تشکیل عروق را در هیپوکسی تقویت میکند و امکان استفاده از تکنیکهای تصویربرداری چند بعدی غیرتهاجمی را فراهم میکند.
یکی از نتایج مطالعه استفاده از این بسترهای نانوذرات جدید برای ارائه هرگونه درمان موضعی، درمان موثر بیماری و نظارت بر درمان غیرتهاجمی از طریق تصویربرداری است.
نگوین گفت: “هدف کلی کاهش عوارض و بهبود کیفیت زندگی بیماران مبتلا به بیماری شریانی محیطی است.”
مایکل چاو، رئیس بخش مهندسی زیستی در دانشگاه تگزاس در آرلینگتون، می گوید: «تحقیقات نوآورانه نگوین می تواند برای کسانی که مبتلا به بیماری شریانی محیطی هستند بسیار مفید باشد.
چو افزود: «این فناوری پیشرفته فرصتی برای تغییر پروتکل هایمان در مورد نحوه درمان تصلب شرایین است. اگر بتوانید ضایعات موضعی را هدف قرار دهید، برای بیماران بسیار بهتر است و نسبت به درمان فعلی کمتر تهاجمی است.
انتهای پیام/