تاثیر ویتامین k بر سلامت قلب

گزارش ها و نقل قول های شفاف از STDsتحقیقات اخیر محققان استرالیایی نشان می‌دهد افرادی که از رژیم غذایی غنی از ویتامین K استفاده می‌کنند تا 34 درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط با آترواسکلروز هستند.

در این مطالعه، محققان داده های بیش از 50000 نفر را که در یک مطالعه 23 ساله درباره رژیم غذایی دانمارکی، سرطان و سلامت شرکت کرده بودند، بررسی کردند.

آنها می خواستند دریابند که آیا افرادی که ویتامین K بیشتری مصرف می کنند در واقع خطر کمتری برای بیماری قلبی عروقی مرتبط با آترواسکلروز دارند یا خیر.

دو نوع ویتامین K در غذایی که می خوریم وجود دارد: ویتامین K1 که عمدتا در سبزیجات برگ سبز و روغن های گیاهی یافت می شود، در حالی که ویتامین K2 در گوشت، تخم مرغ و غذاهای تخمیر شده مانند پنیر یافت می شود.

این مطالعه نشان داد افرادی که بیشترین ویتامین K1 را دریافت کردند، 21 درصد کمتر به دلیل بیماری قلبی عروقی مرتبط با آترواسکلروز در بیمارستان بستری شدند. ویتامین K2 نیز 14 درصد کمتر در معرض خطر بستری شدن در بیمارستان بود.

مصرف ویتامین K با کاهش خطر ابتلا به انواع بیماری های قلبی عروقی مرتبط با آترواسکلروز، به ویژه بیماری شریان های محیطی مرتبط است. بیماری شریان محیطی به معنای تنگ شدن شریان های محیطی است. در این بیماری شریان های مرکزی مانند قلب یا عروق مغزی آسیب نمی بینند.

دکتر دکتر گفت: نتایج این مطالعه نشان می دهد که افزایش مصرف ویتامین K نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به تصلب شرایین و بیماری های قلبی عروقی دارد. نیکولا بوندونو، محقق دانشگاه آدیس آبابا و نویسنده اصلی این مطالعه.

اگرچه تحقیقات بیشتری برای درک کامل این فرآیند مورد نیاز است، اما ما معتقدیم که ویتامین K با محافظت در برابر تجمع کلسیم در شریان های اصلی بدن که باعث کلسیفیکاسیون عروقی می شود، نقش مهمی در کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی ایفا می کند. .

دکمه بازگشت به بالا