بهره برداری از نخستین واحد تولیدی نان صنعتی در منطقه آزاد اروند

بر اساس اخبار آنلاین از اروندا ، یک نانوایی صنعتی در شهر صنعتی خرمشهر به بهره برداری رسید.
معاون توسعه تجارت و سرمایه گذاری اروندا در سازمان منطقه آزاد در مراسم افتتاحیه این سمینار گفت: این واحد تولیدی با اعتبار 76 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
سید علی موسوی اظهار داشت: از طریق این واحد تولیدی 30 نفر به طور مستقیم و 85 نفر به طور غیرمستقیم مشغول به کار شدند.
وی اظهار داشت: این کارخانه 12 نوع کیک ، بیسکویت و نان فله و عمده تولید می کند.
معاون توسعه تجارت و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند گفت: رویکرد این سازمان توسعه واحدهای تولیدی نان صنعتی است ، زیرا تولید نان به طور سنتی زباله های زیادی ایجاد می کند اما اگر نان به صورت صنعتی تولید شود ، می توان آن را بازیافت کرد. تولید انبوه دارد و از قابلیت تکرار کیفیت خوبی برخوردار است.
موسوی مهمترین ویژگی های این واحد صنعتی را استفاده از فرآیند تخمیر در تولید محصولات مبتنی بر آسیاب های سبوس دار و سبوس گندم بدون سبوس دانست و گفت: این امر باعث می شود که فیبر موجود در آرد کامل شود و یکی از مهمترین ترکیبات سلامت برای مصرف انسان مناسب است.
موسوی با بیان اینکه این منطقه سالانه 24 تن نان فله و عمده تولید می کند ، افزود: کشور 20 درصد پسماند تولید نان سنتی دارد که با افتتاح این واحد صنعتی ضایعات و هزینه ها کاهش می یابد.
موسوی هدف از ایجاد این واحد را جلوگیری از هدر رفت نان ، کاهش هزینه نان نسبت به نان سنتی ، تولید مواد کامل بهداشتی و تولید انبوه در بسته بندی های با کیفیت عنوان کرد.
وی افزود: با این واحد تولیدی علاوه بر اشتغال مستقیم ، شاهد ایجاد اشتغال از طریق شبکه فروش و توزیع در فروشگاه های زنجیره ای نیز خواهیم بود.

46

دکمه بازگشت به بالا