بازی مار و پله با کرونا / تجربیات قبلی را تکرار نکنید

رئیس اورژانس بیمارستان سینا تهران با تاکید بر لزوم تصمیم گیری به موقع برای مدیریت وضعیت کرونا در کشور گفت: میزان مرگ و میر به زودی و در نهایت تا پایان بهمن ماه می تواند دوباره سه رقمی شود. با توجه به انتقال بسیار زیاد emicron ها، آزمایش های قبلی نباید تکرار شوند.

گفت و گو با تیتر اول دکتر حسین کرمان پور وی با اشاره به وضعیت تاج Omikron و روند رو به رشد آسیب دیده از آن، ضمن انتقاد از عدم تصمیم گیری به موقع برای اعمال محدودیت، گفت: تکلیف روشن است، تصمیم گیری ها نباید به دلیل ترس از اتفاقات قفل شده در مدارس و دانشگاه ها سخت باشد. ” Omicron توانایی رشد سریع و متاسفانه عفونت ها از نوع آمیکرون هستند. با توجه به چسبندگی فوق العاده بالای ایمیکرون، در صورت افزایش تعداد مراجعات به بیمارستان، یکی از نگرانی های ما این است که کادر درمانی نیز آلوده و زمینگیر شوند. پیروی از دستورالعمل ها برای دستیابی به کمترین سطح بیماری در نظر گرفته شده است تا فرد با شدت بالایی از بیماری مواجه نشود.

خطر مرگ و میر ناشی از کروناویروس سه رقمی تا پایان فوریه

وی افزود: اگر تعداد افراد بستری در ICU در سراسر کشور کمتر از 1000 نفر باشد خدمات بهتر و مرگ و میر کاهش می یابد. هرچه این مراحل سنگین‌تر شوند، کیفیت خدمات کاهش می‌یابد و مرگ و میر در کوتاه‌مدت تا پایان فوریه حتی سه برابر می‌شود. با توجه به انتقال بسیار زیاد emicron ها، آزمایش های قبلی نباید تکرار شوند. بهتر بود بچه ها زودتر واکسینه می شدند تا حداقل با اصرار بر از سرگیری مدرسه، ایمنی بچه ها بیشتر شود.

تجربه دو سال گذشته را تکرار نکنید

بازی مار و نردبان با تاج

سرمان پور با اشاره به تجربه دو سال اخیر رهبری کرونا تاکید کرد: هیچ عاقلی حاضر نمی شود از این تجربه دو ساله استفاده نکند و اقدامات سال های 98 و 99 را تکرار کند. اخیراً به دلیل کاهش تعداد مراجعه کنندگان، کمبود دارو و تجهیزات وجود داشته است. تجربه نشان داده است که اگر توجه نکنیم، مواردی که در پاراگراف اول به آنها باز می گردیم دوباره تکرار می شود. این مثل بازی مار و پله است، ما به سختی از پله ها بالا رفتیم تا اوضاع را کنترل کنیم، اما اگر مراقب نباشیم با نیش مار کرونا به خانه اول برمی گردیم. باید کاری کنیم که این عیدها در کنار هم خوش باشند. اگر انتقادی به دولت قبل وجود دارد باید از تجربه قبلی استفاده کرد تا گم نشویم.

وخامت میانگین وضعیت مراجعین فعلی مراکز درمانی

رئیس اورژانس بیمارستان سینا تهران با اشاره به اینکه بیماران فعلی مبتلا به بیماری عروق کرونا ویروس از متوسط ​​تا شدید بیمار هستند، گفت: عروق هستند و با کوچکترین علائم شروع به درمان می کنند و به مطب یا کلینیک مراجعه می کنند و قرنطینه می شوند. آنها درمان سرپایی معمول را در چند روز اول شروع می کنند، معمولاً در وضعیت بدی برای بستری شدن در بیمارستان نخواهند بود. بستری شدن، مشکلات ریوی یا عدم وجود علائم حیاتی.

چه زمانی به بیمارستان برویم؟

وی افزود: برخی علائم وجود دارد که برای مراجعه احتیاط به بیمارستان دیر نخواهد بود. مهم ترین علت تب زمانی است که افراد مبتلا به بیماری عروق کرونا ویروس دارای تب بالای 38.5 هستند که با دارو و اسکراب کمی کاهش می یابد، اما دوباره به شدت افزایش می یابد که به آن تب سرکش می گویند. بیمار دیگر نمی تواند در خانه بماند و به مراکز درمانی مراجعه کند و داروی بیشتری دریافت کند.

وی میزان اکسیژن خون را یکی دیگر از عوامل مهم در بررسی وضعیت بیماران عنوان کرد و ادامه داد: سطح اکسیژن خون طبیعی 94 درصد و بالاتر است. اگر فردی میزان اکسیژن خون را به صورت دوره ای مثلا هر ساعت یکبار اندازه گیری کند و متوجه شود که درصد اکسیژن خون کاهش می یابد، به این معنی است که بیمار باید برای معاینه بیشتر به مراکز درمانی مراجعه کند.

وی ادامه داد: از طرفی تعداد تنفس بیمار در دقیقه حائز اهمیت است. الگوهای طبیعی تنفس در کودکان 5 تا 11 ساله 20 تا 30 ضربه در دقیقه است. در بزرگسالان 12 تا 18 نفس در دقیقه طبیعی است اما تا 26 تنفس طبیعی است اما در صورت افزایش این تعداد باید به پزشک مراجعه کرد.

کرمانپور خاطرنشان کرد: ضربان قلب نیز یکی از علائمی است که می تواند نگران کننده باشد. کسانی که هیجان ندارند و 70 تا 90 ضربه در دقیقه برای افراد عادی طبیعی است. اگر این عدد از 100 گذشت و ثابت ماند و کم نشد باید به پزشک مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه برخی از مبتلایان به بیماری عروق کرونا ویروس قلب دچار اسهال و استفراغ می شوند، گفت: بیماران مبتلا به اسهال شدید که با دارو قابل کنترل نیستند، به دلیل کم آبی بیشتر در معرض حملات بعدی عروق کرونا ویروس هستند و باید سریعا به پزشک مراجعه کنند. بازدید کنید.

وی ضعف، بی حالی و خواب آلودگی غیرطبیعی را یکی دیگر از عوامل مهم در مراجعه به پزشک برشمرد و گفت: اگر فردی دچار اختلال در زندگی عادی است و ضعف، بی حالی و تعریق شدید دارد و تمایل به خواب زیاد دارد باید به پزشک مراجعه کند. قلب، ریه ها یا سطح اکسیژن خون شما ممکن است تحت تأثیر قرار گیرد. با ذکر دقیق علائم و درمان به موقع، فرد پس از پنج روز بهبود می یابد.

کرمانپور ادامه داد: پس از گذشت پنج روز از سویه آمیکرون، انتظار بهبود علائم بیمار را داریم که در صورت عدم رعایت این فرمول و عدم بهبودی در طول زمان، فرد باید به پزشک مراجعه کند. زیرا می توانند به بیماری های دیگری مانند ذات الریه، ذات الریه، سل و … مبتلا شوند در حالی که بیماری عروق کرونا ویروس قلب دارند که نیاز به بررسی دارد.

ارتباط بین ترس و استرس

وی با تاکید بر اینکه کرونا با ترس، وحشت و استرس ارتباط مستقیم دارد، گفت: هر چه بیمار ترس یا استرس بیشتری داشته باشد، علائم بیماری تشدید می‌شود و هر چه شادتر باشد، غلبه بر بیماری آسان‌تر می‌شود. “

زمان مناسب برای تزریق واکسن در صورت ابتلا به بیماری عروق کرونا ویروس قلب

وی خاطرنشان کرد: افرادی که علائم شبیه سرماخوردگی مانند گلودرد، تب، آبریزش بینی، بدن درد، سردرد و … دارند بهتر است تا نوبت سومین نوبت واکسن صبر کنند. مدیر اورژانس بیمارستان سینا 10 روز پس از بهبود علائم واکسینه کنید. با این حال، اگر بیماری عروق کرونا ویروس قلب دارند، بهتر است 4 تا 8 هفته پس از بیماری عروق کرونا ویروس، دوز تقویت کننده تزریق شود. بیماری عروق کرونا ویروس قلب خود می تواند به عنوان دوز تقویت کننده واکسن عمل کند زیرا برای فرد ایمنی ایجاد می کند.

به جواب منفی تست کرونا قانع نباشید

وی گفت: اگر علائمی شبیه سرماخوردگی دارید، به آزمایش کرونا منفی اکتفا نکنید. اگر فردی علائم داشت و آزمایش منفی بود، باز هم توصیه می شود به بیماری عروق کرونا ویروس و نتایج منفی کاذب اعتماد کرده و تا زمانی که علائم پس از 14 روز برطرف نشده است، از مراجعه به مردم خودداری کنید.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا