ابراز امیدواریم معاون استاندار قم به احیای واحدای راکد
تیتر اول / قم معاون استاندار قم گفت: علی رغم گسترش تاج ها و مشکلات اقتصادی ، ما برای احیای واحدهای ایستاده و ادامه تولید ایستاده ایم.
مهرداد غضنفری امروز در بیست و نهمین جلسه ستاد رفع تسهیلات تولید و موانع تولید در سالن افتخار استانداری با اشاره به اینکه به دلیل مشکلات اقتصادی ، در سال های اخیر برخی واحدها ورشکسته ، راکد و کاهش تولید داشته اند ، گفت: برخی از واحدهای تولیدی شرایط لازم برای از سرگیری تولید و اشتغال را دارند و باید موانع به طور جدی برطرف شود.
وی افزود: علی رغم تکثیر تاج ها و چالش های اقتصادی ، ما در مقابل احیای مجدد و ادامه تولید واحدهای ایستاده ایستاده ایم و در تلاش هستیم تا فرصت ها را فراهم کنیم یا موانع موجود را برطرف کنیم.
غضنفری اظهار داشت: سال گذشته جلسه احیای برخی واحدهای ورشکسته و خوابیده تشکیل شد و تأیید شد که متقاضیان سرمایه در گردش باید از تولید وام سرمایه در گردش با پرداخت 5٪ بدهی قبلی و ارائه 15٪ ضمانت بهره مند شوند.
وی خاطرنشان کرد: به دلیل تکثیر تاج ها و عدم نظارت برخی متقاضیان و بانک های عامل ، برخی از اشخاص حقوقی نتوانستند از این تسهیلات استفاده کنند و به برخی از آنها تضمین 35 درصدی ابلاغ شد ، در حالی که ما همین روش را برای سهولت وثیقه ارائه می دهیم. ما در نظر داریم از این واحدها وام دریافت کنیم.
معاون استاندار قم اظهار داشت: به لطف توضيحات قانوني در حمايت از توليد ، از قدرت كارشناسان بانكداري براي اعطاي واحدهاي ورشكسته و اقدام براي دريافت مزاياي جديد و يا افزايش سرمايه و بررسي حساب ها و ساماندهي موارد استفاده مي شود تا بتوانيم آنها را وارد چرخه توليد كنيم. انجام دادن.
وی گفت: بانک های فعال برای دستیابی به سرمایه در گردش نیاز به همکاری با واحدهای تولیدی دارند و قطعاً واحدهای تولیدی و صنعتی ورشکسته در تعیین اهداف تولید حمایت می شوند.
در این نشست ، محمود راندی ، رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان قم نیز گفت: رفع موانع تولید برای رشد و توسعه اقتصادی و حمایت از اشتغال بسیار مهم است.
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان قم اضافه کرد: برای اینکه کارگروه تولید موثر باشد و کارشناسان شاهد رفع موانع مطابق با جلسه دستور مدیریت با هیئت وزیران در شهریور ماه باشند ، این موضوع در سراسر کشور و قم عملیاتی شد. این طرح نیز شروع به کار کرد.
وی با اشاره به افتتاح مرکز شبانه روزی برای مشکلات خارق العاده تولید و سرمایه گذاری در قم ، گفت: هدف مهم این مرکز جلوگیری از اعزام بسیاری از تولیدکنندگان و تولیدکنندگان به دفاتر اجرایی و نمایندگی ها است.
هلنی اعلام کرد: در حال حاضر 14 نفر از مدیران در مرکز شبانه روزی اضطراری مستقر هستند تا مشکلات تولید و سرمایه گذاری در قم را بررسی کنند.
وی تصریح کرد: این مرکز خانه صنعت و معدن در استان قم محسوب می شود که در 15 خرداد مستقر است و نمایندگان با اطلاعات و جدیت کافی برای تسهیل روند تولید در مرکز مستقر هستند.
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان قم گفت: بسیاری از مشکلات و مشکلات تولید با بهره برداری از مرکز و دسترسی آسان به دستگاه های اجرایی برطرف می شود و اگر مشکلات حادتر به خوبی حل نشود اقدامات لازم از طریق کارگروه استانی و کشوری انجام می شود. آماده.
وی اظهار داشت: معیارهای ارزیابی مدیران استانی در اولویت رسیدگی به مشکلات تولید و سرمایه گذاری است که خوشبختانه بخش خصوصی از اجرای این طرح استقبال می کند و مدیران در اسرع وقت به چالش ها و موانع رسیدگی می کنند.
هلنی ادامه داد: یکی از موضوعات مهمی که باید در کارگروه برای تسهیل ارسال به آن پرداخته شود ، مسائل زیست محیطی مربوط به واحدهای تولیدی است. برخی از تولیدکنندگان در فرآیند با موضوعات زیست محیطی روبرو هستند که باید در سطح استان و کشور حل شود. اعطا کردن.
وی اظهار داشت: منابع طبیعی نیز مسئولیت های مربوط به تولید را دارند و باید مهلتی برای این کار تعیین شود تا اطمینان حاصل شود که تولید با حداقل موانع ممکن انجام می شود و روند تولید به منابع طبیعی و محیط زیست آسیب نمی رساند.
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان قم گفت: مسئله مهم دیگر ، تعریف نقش شهر ویژه شهاب است. این شهر خاص در بین بنکداران استان واقع شده و جلسات زیادی برای رفع مشکلات آن برگزار شده است.
وی ادامه داد: در آخرین مراحل انتقال اسناد بر اساس 200 هکتار انجام شد و شورای برنامه ریزی تصمیم گرفت این شهر تخصصی را در سایر بخش ها عمومی تر کند و آن را در بخش های غذا و نشر و بانکداران منطقه بندی کند.
دادگستری گفت: تاکنون 150 هکتار تخصیص داده شده در حالی که به نتیجه 200 هکتار رسیدیم و زیرساخت ها همچنان ادامه دارد و اگر 50 هکتار تخصیص نیابد بقیه کارها موفقیت آمیز نیست.
وی همچنین از پرداخت تسهیلات واجد شرایط خبر داد: 6 واحد صنعتی به ارزش 35 میلیارد و 800 میلیون گوجه فرنگی و 38 واحد کشاورزی به ارزش 9 میلیارد گوجه فرنگی به بانک ها برای دریافت وجوه سرمایه در گردش ، نوسازی و سرمایه در گردش مصوب و اجرایی در بانک. بوده است.
انتهای پیام