بهترین های کسب و کارسلامت و تندرستی

بهترین روش کاشت مو در ایران

کاشت مو به روش میکروگراف چیست؟ همه ما به داشتن موهای جذاب و پرپشت علاقه داریم و همواره دوست داریم که با تنوع بخشیدن به فرم موها چهره خود را جذاب‌تر کرده و توجه دیگران را جلب کنیم؛ اما گاهی بعضی مسائل مانند استرس، عوامل ارثی و ژنتیکی، بیماری، مصرف برخی داروها و… می‌تواند بر روی موهای محبوب ما تاثیر بگذارد و باعث شروع ریزش بیش از حد در موها شود. اینجاست که نگرانی‌ها آغاز می‌شود و باید به دنبال راهی بهترین روش کاشت مو طبیعی با تراکم بالا در ایران بگردیم.

اگر برای در اینترنت جستجو کنید روش‌های خانگی و داروهای متعددی را پیدا می‌کنید که ادعا می‌شود این روش‌ها تاثیر بسیار زیادی دارند و می‌توانند همه مشکلات شما را یک شبه درمان کنند؛ اما واقعیت این است که زمانی که این روش‌ها را امتحان می‌کنید متوجه بی‌فایده بودن آن‌ها خواهید شد و حتی ممکن است به موهای خود ضربه بزنید. به همین دلیل لازم است که قبل از شروع درمان به سراغ یک پزشک متخصص بروید تا با تشخیص علت ریزش مو بهترین روش را به شما پیشنهاد دهد.

بسته به اینکه علت ریزش موی هر فرد چیست و ریزش موها در چه سنی آغاز شده است، می‌تواند یکی از اولین یا آخرین پیشنهادهای پزشک متخصص باشد؛ اما زمانی که شما به عنوان کاندید مناسب برای کاشت مو انتخاب می‌شوید همواره این سوال برایتان وجود دارد که بهترین روش کاشت مو چیست و با استفاده از چه روشی می‌توان برای همیشه با ریزش موها خداحافظی کرد. اگر اکنون این سوال فکر شما را به خود مشغول کرده است تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

نحوه انتخاب بهترین روش کاشت مو

بعد از اینکه شما به عنوان کاندید کاشت مو به روش FIT معرفی می‌شوید، مهم‌ترین مرحله آغاز شده است و آن انتخاب بهترین روش کاشت مو است. این موضوع اهمیت زیادی دارد و می‌تواند بر روی نتیجه نهایی و کیفیت موهای کاشته شده به‌شدت موثر باشد. نکته اینجاست که بهترین روش کاشت مو اصولا عبارت مناسبی نیست؛ چراکه شرایط افراد با هم متفاوت است و نمی‌توان برای همه یک نسخه پیچید. به همین دلیل بهتر است که از عبارت مناسب‌ترین روش کاشت مو به جای آن استفاده شود.

برای هر فرد با توجه به مشخصات بانک مو، نوع الگوی ریزش، سن، جنسیت و… مناسب‌ترین روش کاشت مو متفاوت است و باید توسط پزشک تعیین شود. پزشک متخصص با شناسایی محل‌های مناسب برای برداشت فولیکول‌ها و بررسی ناحیه کاشت و با توجه به دیگر خصوصیات فردی بهترین روش را انتخاب می‌کند و آن را به شما پیشنهاد می‌دهد. البته این بدان معنا نیست که پزشک به شما اجازه نظر دادن نمی‌دهد. اگر یکی از دوستان و آشنایان شما با شرایط مشابه موهای خود را کاشته و به نتیجه خوبی رسیده است، می‌توانید روش موردنظرتان را به پزشک پیشنهاد دهید تا در صورت امکان از همین روش برای درمان ریزش موهای شما استفاده شود.

بهترین روش های کاشت مو چیست ؟

در دنیای امروز روش‌های مختلفی برای کاشت مو ایجاد شده است که تفاوت اصلی آن‌ها در نحوه برداشت فولیکول‌هاست. در همه روش‌های موجود برای کاشت روش برداشت متفاوت است و به همین دلیل هم هست که نتایج نهایی و کیفیت موهای کاشته شده در هر روش تفاوت خواهد داشت.

به‌طورکلی روش‌های کاشت مو را می‌توان در دو دسته FUT و FUE طبقه‌بندی کرد. روش دوم در کشور ما به نام FIT هم شناخته می‌شود و این اصطلاح معمول‌تر است. سایر روش‌های دیگر که در ادامه این بخش توضیح می‌دهیم مشتق شده از روش FUE هستند، که با تفاوت‌های ظریفی کیفیت موهای کاشته شده در آن‌ها فرق می‌کند.

در میان انواع روش‌هایی که برای کاشت موها ابداع شده است پزشکان روش Super FUE plus را بهترین روش کاشت مو در ایران می‌دانند. در این روش از دستگاه‌های تمام اتوماتیک استفاده می‌شود و روش کاشت موها در آن متفاوت خواهد بود. به همین دلیل هم هست که اکثر افرادی که این روش را امتحان کرده‌اند آن را به دیگران توصیه می‌کنند.

کاشت مو به روش FUT؛ بهرین روش کاشت موی قدیمی

یکی از اصلی‌ترین نشانه‌های زخم‌های نواری بزرگی است که در ناحیه برداشت موها به وجود می‌آید. این روش قدیمی‌ترین روش کاشت مو است که در آن فولیکول‌ها به‌صورت نواری از پشت سر یا بالای گوش‌ها برداشت می‌شوند و به همین دلیل زخم‌های بزرگی در این نواحی ایجاد خواهد شد. فولیکول‌های برداشت شده در FUT با استفاده از روش‌های میکروسکوپی از نوار پوستی استخراج شده و به‌صورت دانه به دانه در محل ریزش قرار می‌گیرند. این روش زمانی یکی از بهترین و پرطرفدارترین روش‌های کاشت مو بود؛ اما بعد از پیدا شدن روش‌های FUE و زیرمجموعه‌های آن که زخم‌های کمتر و دوره نقاهت کوتاه‌تری داشتند، از محبوبیت آن کاسته شد.

بعد از کاشت مو با این روش ممکن است عوارضی مانند درد، بی‌حسی در محل برداشت و کاشت، اسکار بزرگ، واکنش‌های آلرژیک به مواد بی‌حسی، عفونت فولیکول‌ها و خونریزی را تجربه کنید. همواره به یاد داشته باشید که به روش FUT یا هر روش دیگری در کاهش عوارض و زمان نقاهت تاثیری چشمگیر دارد. هزینه کاشت مو به روش FUT با توجه به تعداد گرافت‌های برداشت شده تعیین می‌شود.

مزایای کاشت مو به روش FUT
  • هزینه پایین‌تر نسبت به سایر روش‌ها
  • انجام همه مراحل برداشت و کاشت فولیکول‌ها در یک جلسه
  • روشی سریع که احتمال آسیب به فولیکول‌ها در آن کمتر است.

معایب کاشت مو به روش FUT
  • یک جراحی تهاجمی است که با خونریزی زیاد و ایجاد جای زخم نواری بزرگ همراه است.
  • دوره نقاهت این روش طولانی است و عوارض بیشتری دارد.
  • در صورت عدم مراقبت درست احتمال ایجاد گوشت اضافه در محل زخم بسیار بالاست.
  • برای افراد با پوست سر سفت و انعطاف‌پذیری پایین مانند ورزشکاران و جوانان مناسب نیست.
  • در این روش موهای ظریف نواحی گردن، صورت و بدن قابل‌استفاده نیست.
  • برای افراد با بانک موی ضعیف یا کسانی که طاسی‌های کم و محدود دارند مناسب نیست.

کاشت مو به روش FIT یا FUE؛ بهترین روش کاشت مو اما گران قیمت

روش‌های مختلف کاشت مو همگی از روش FUE که در کشور ما به نام FIT هم شناخته می‌شود مشتق شده‌اند. در روش برداشت فولیکول‌ها درست مانند کاشت آن‌ها دانه به دانه است و به همین دلیل زخم‌های بسیار ریزتری در محل برداشت ایجاد خواهد شد. در این روش سوراخ‌های بسیار ریزی با قطر حداکثر 1 میلی‌متر در ناحیه برداشت ایجاد و فولیکول‌ها به‌صورت دانه‌ای استخراج می‌شوند. این کار با استفاده از یک ابزار دستی به نام پانچ میلی‌متری انجام خواهد شد.

در مقایسه با روش FUT می‌توان FUE را روشی بدون جراحی دانست که زخم‌های آن خونریزی ندارند و به همین دلیل خیلی زودتر خوب می‌شوند. البته این بدان معنا نیست که FIT واقعا نیازی به جراحی ندارد؛ اما عوارض و مشکلات بعد از عمل در آن بسیار کمتر خواهد بود. هزینه کاشت مو به روش FIT با توجه به تعداد گرافت‌های برداشت شده و وسعت طاسی تعیین خواهد شد. البته دقت بیشتر در این روش باعث شده است که هزینه‌های آن نسبت به FUT بیشتر باشد. این روش را می‌توانید برای کاشت ریش و سبیل هم استفاده کنید.

مزایای کاشت مو به روش FUE
  • کم تهاجمی با ایجاد زخم‌های بسیار کوچک و بدون خونریزی
  • دوران نقاهت کوتاه
  • رفع مشکل ایجاد زخم‌های گوشتی در افراد
  • مناسب برای متقاضیان با پوست سر سفت با انعطاف‌پذیری کم
  • امکان برداشت از موهای نازک‌تر اطراف سر
  • نتایج طبیعی‌تر در مقایسه با روش FUT
  • نبود محدودیت برای انجام فعالیت‌های فیزیکی و ورزش های سبک بعد از کاشت مو

معایب کاشت مو به روش FUE
  • اهمیت تخصص و مهارت جراح در برداشت فولیکول‌ها و سالم ماندن آن‌ها بسیار زیاد است.
  • زمان‌بر بودن ایجاد سوراخ بر روی سر و برداشت گرافت‌ها با ابزارهای دستی
  • افزایش احتمال برداشت فولیکول‌ها کم کیفیت که احتمال ریزش آن‌ها بیشتر است.
  • زمانی که فولیکول‌ها در خارج از بدن سپری می‌کنند بیشتر است و این می‌تواند به آن‌ها آسیب بزند.
  • نیاز به بانک موی قوی
  • برای افرادی با بانک موی کم تراکم مناسب نیست.

کاشت مو به روش SUT؛ بهترین روش کاشت مو با دستگاه

محدودیت‌ها و معایب روش FIT و مناسب نبودن آن برای بعضی افراد باعث شد که دانشمندان به فکر ایجاد روش‌های جدیدتر بیفتند. البته با توجه به اینکه بعد از پیدایش FUE دیگر کمتر کسی به کاشت موی نواری تمایل نشان می‌داد این روش‌ها همگی بر پایه روش FIT یا FUE هستند و در همه آن‌ها برداشت فولیکول‌ها به‌صورت دانه‌ای انجام می‌شود. یکی از این روش‌هاست که در آن به جای ابزارهای دستی که احتمال خطا را افزایش می‌دهند از دستگاه برای برداشت فولیکول‌ها استفاده می‌شود.

درواقع باید گفت که تنها تفاوت روش SUT با FIT استفاده از دستگاه‌های جدیدتر به جای پانچ دستی است که باعث افزایش سرعت کار می‌شود. به همین دلیل نیاز به تعداد جلسات کمتری خواهد داشت. علاوه بر این استفاده از دستگاه باعث افزایش دقت برداشت فولیکول‌ها می‌شود و نتایج کاشت مو را بسیار باکیفیت‌تر می‌کند. همان‌طور که گفتیم شیوه برداشت فولیکول‌ها در کاشت مو بسیار مهم است و به همین دلیل کاشت مو به روش SUT در مقایسه با دو روش قبلی روش بهتری محسوب می‌شود.

با توجه به استفاده از دستگاه‌های جدیدتر و دقت بیشتر هزینه‌ کاشت مو به روش SUT بیشتر از دو روش قبلی است. نحوه طراحی خط رویش مو، تعداد جلسات موردنیاز، دستمزد پزشک، تراکم موردنظر و تعداد فولیکول‌های برداشت شده بستگی دارد. برای کاشت مو با این روش چیزی در حدود 6 تا 8 میلیون تومان نیاز دارید. توجه داشته باشید که کیفیت کار کلینیک و میزان تخصص و مهارت پزشکان از هزینه بسیار مهم‌تر است. به همین دلیل در زمان انتخاب کلینیک باید هزینه را به عنوان آخرین اولویت در نظر بگیرید.

روش SUT از FIT مشتق شده است و همه مزایای مطرح شده برای آن را دارد؛ اما با توجه به اینکه به‌منظور بهبود محدودیت‌ها و معایب این روش به وجود آمده معایب کمتری خواهد داشت که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

مزایای کاشت مو به روش SUT
  • سرعت بالاتر کاشت مو
  • امکان اتمام مراحل کاشت و برداشت در یک جلسه
  • برداشت حداقل میزان بافت پوست همراه با فولیکول‌ها که باعث رشد حداکثری فولیکول‌های کاشته شده می‌شود.
  • نتایج بهتر و باکیفیت‌تر کاشت مو
  • عدم نیاز به بیهوشی کامل
  • کاهش احتمال خطا در مراحل برداشت فولیکول‌ها و کاشت آن‌ها
  • امکان برداشت مو از مناطقی مانند زیر ریش

معایب کاشت مو به روش SUT
  • اهمیت تخصص و مهارت جراح در برداشت فولیکول‌ها و جلوگیری از آسیب دیدن آن‌ها بسیار زیاد است.
  • در مقایسه با روش FUT خطر آسیب دیدن گرافت‌ها به دلیل اینکه زمان بیشتری در خارج از بدن هستند بیشتر خواهد بود.
  • امکان رخداد عوارضی مانند تورم، بی‌حسی یا رشد نابرابر موهای کاشته شده و به‌هم‌ریختگی آن‌ها

کاشت مو به روش Micro FIT؛ بهترین روش کاشت مو با دقت بالا

از ترکیب روش‌های SUT و FIT روش Micro FIT به وجود آمده است که یکی از جدیدترین روش‌های کاشت مو است. در این روش از ابزارهای بسیار دقیق‌تر برای برداشت فولیکول‌ها استفاده می‌شود که حالت مینیاتوری دارند و سوراخ‌های بسیار ریزتری را ایجاد می‌کنند. با توجه به این موضوع عوارض این روش بسیار کمتر است و دوران نقاهت کوتاه‌تری دارد. کاشت مو روش MicroFIT همه مزایای دو روش SUT و FIT را در برمی‌گیرد و البته مزیت‌های بیشتری هم دارد. علاوه بر این برخی محدودیت‌ها و معایب آن را بهبود داده است، اما هنوز هم تعدادی از معایب این روش‌ها در به چشم می‌خورند.

هزینه کاشت مو به روش Micro FIT به عوامل مختلفی مانند دستمزد پزشک، تعداد گرافت‌های برداشت شده و زمان موردنیاز برای کاشت موها بستگی دارد. با توجه به اینکه این روش یکی از جدیدترین شیوه‌های کاشت مو است، تعداد پزشکانی در انجام آن تبحر و کلینیک‌هایی که دستگاه‌های پیشرفته آن را در اختیار دارند محدود است.

مزایای کاشت مو به روش Micro FIT
  • استفاده از ابزارهای دقیق‌تر و ظریف‌تر برای برداشت فولیکول‌ها که باعث افزایش دقت و کیفیت کار می‌شود.
  • برای کاشت موها لازم نیست حتما همه موها را بتراشید.
  • عوارض کمتر نسبت به روش‌های FIT و SUT با حداقل میزان خطر عفونت
  • دوره نقاهت کوتاه‌تر و آسان‌تر
  • امکان استفاده از موهای ریش، سینه یا پشت فرد به عنوان بانک مو
  • امکان برداشت موهای نازک‌تر برای طبیعی‌تر شدن نتایج
  • مناسب برای کاشت ابرو و ریش و نواحی کوچکی که دچار طاسی شده‌اند.
  • سرعت بالاتر در برداشت گرافت‌ها به دلیل استفاده از ابزارهای پیشرفته‌تر

معایب کاشت مو به روش Micro FIT
  • کیفیت پایین‌تر گرافت‌های برداشت شده نسبت به روش FUT
  • محدودیت تعداد گرافت‌های برداشت شده در هر جلسه
  • افزایش زمان باقی ماندن گرافت‌ها در خارج از بدن و امکان آسیب رسیدن به آن‌ها
  • نیاز به بیش از یک جلسه مراجعه برای کاشت مو
دکمه بازگشت به بالا