علائم و درمان عفونت گوش میانی

اوتیت مدیا (عفونت گوش میانی) به خصوص در کودکان شایع است. اغلب با سرماخوردگی شروع می شود و معمولاً بدون مصرف آنتی بیوتیک به خودی خود از بین می رود. می تواند باعث گوش درد، کاهش شنوایی و تب شود. در صورت ترکیدن پرده گوش ممکن است نشت مایع را مشاهده کنید.
بیماری اوتیت مدیا می تواند باعث گوش درد، کاهش شنوایی و تب شود. در صورت ترکیدن پرده گوش ممکن است نشت مایع را مشاهده کنید. اگر کودک شما مبتلا به اوتیت میانی است، ممکن است بسیار ناآرام باشد، گوش هایش را بکشد یا استفراغ کند. شما می توانید با شیر دادن، دور نگه داشتن او از دود سیگار، رعایت بهداشت خوب و محدود کردن استفاده ساختگی از ابتلا به اوتیت میانی کودک خود جلوگیری کنید.
اوتیت مدیا عفونت گوش میانی است. این بخشی از گوش شما است که درست در پشت پرده گوش قرار دارد.
اوتیت میانی در کودکان بسیار شایع است، اما می تواند بزرگسالان را نیز درگیر کند. اکثر کودکان قبل از رسیدن به سن مدرسه حداقل یک بار عفونت گوش میانی دارند. کودکان معمولاً با افزایش سن کمتر دچار عفونت گوش میانی می شوند.
علائم اوتیت میانی چیست؟
اوتیت مدیا اغلب با سرماخوردگی شروع می شود – ممکن است گلودرد و آبریزش بینی داشته باشید. هنگامی که عفونت به گوش گسترش می یابد، ممکن است متوجه شوید:
- گوش درد
- تب
- مشکل شنوایی
- سردرد
نوزادان و کودکان کوچک ممکن است:
- شب ها زیاد گریه کن
- گوش هایشان را بکشند یا بمالند
- تحریک پذیر باشد
- از دست دادن اشتها یا استفراغ
گاهی اوقات، فشار در گوش میانی می تواند باعث ترکیدن پرده گوش شود. اگر این اتفاق بیفتد، درد ممکن است بلافاصله بهبود یابد و مایع زرد رنگی را مشاهده کنید که از گوش خارج می شود.
منبع این خبر: https://salembemon.ir/8947/