چگونه از حالت safe mode ps4 خارج شویم؟

خروج از حالت سیف مود ps4 چگونه است؟

برای آشنایی با نحوه خارج شدن از حالت سیف مود ps4 و اطلاع از قیمت اکانت قانونی ps4 با ما همراه باشید.

آیا تابحال از حالت سیف مود PS4 برای حل مشکلات و عیب‌یابی PS4 استفاده کرده‌اید؟ به احتمال زیاد، بله. بعد از این که برای یک مدت زمانی طولانی از PS4 خود استفاده کردید، بهتر است PS4 را در حالت سیف مود قرار دهید تا مشکلات مختلفی که برای آن ایجاد شده است برطرف شوند. از این رو، در این مقاله هر آنچه باید در مورد حالت سیف مود PS4 و نحوه خروج از حالت سیف مود ps4 بدانید را به شما خواهیم آموخت و از مزایای خرید اکانت قانونی فیفا 23 خواهیم گفت. مقاله را تا انتها مطالعه کنید و اطلاعات مورد نیاز خود را بدست آورید.

حالت سیف مود PS4 چیست؟

 حالت سیف مود به شما اجازه می‌دهد تا PS4 خود را با اصلی‌ترین عملکردهای فعال راه اندازی کنید. وقتی نمی‌توانید کنسول PS4 خود را روشن کنید یا وقتی سیستم PS4 شما دچار مشکلاتی شده است، همچنان می‌توانید از کنسول خود در حالت سیف مود PS4 استفاده کنید. گزینه‌های موجود در حالت سیف مود به شما این امکان را می‌دهند تا مشکلات مختلف کنسول خود را برطرف کنید.

برخی از گزینه‌های حالت سیف مود موجب از دست رفتن داده‌ها خواهند شد. بنابراین، ما اکیدا توصیه می‌کنیم که قبل از امتحان کردن هر یک از گزینه‌های موجود در منوی حالت سیف مود، از داده‌های سیستم PS4 خود بر روی یک هارد دیسک خارجی بک‌آپ بگیرید. وبسایت رسمی سونی می‌گوید که حالت سیف مود به منظور رفع مشکلات سیستم عامل PS4 طراحی شده است و فقط باید در صورت توصیه توسط مقاله پشتیبانی PlayStation یا کارکنان پشتیبانی سونی مورد استفاده قرار گیرد.

قبل از این که بحث در مورد حالت سیف مود PS4 را ادامه دهیم، ابتدا نحوه روشن کردن و راه اندازی PS4 در حالت سیف مود را آموزش می‌دهیم.

چگونه کنسول PS4 خود را در حالت سیف مود قرار دهید؟

ممکن است حالت سیف مود برای شما چندان آشنا نباشد، اما روشن کردن سیستم PS4 در این حالت کار سختی نیست. برای خروج از حالت سیف مود ps4 تنها کافی است چند مرحله ساده زیر را انجام دهید:

1- اگر سیستم PS4 شما روشن است، لطفا آن را خاموش کنید؛ دکمه‌ی پاور در قسمت جلویی پنل کنسول را فشار دهید.

2- بعد از این که سیستم PS4 خاموش شد، دکمه پاور را فشار داده و نگه دارید. به محض این که صدای بوق دوم آن را شنیدید، دکمه را رها کنید: وقتی دکمه را فشار می‌دهید صدای بوق اول شنیده می‌شود و بعد از گذشت حدود 7 ثانیه صدای بوق دوم را خواهید شنید.

3- سپس، پیامی بر روی صفحه نمایش ظاهر می‌شود که از شما می‌خواهد با استفاده از کابل USB، DUALSHOCK 4 را متصل کنید و سپس دکمه‌ی PS را فشار دهید.

4 – همانطور که در دستورالعمل آورده شده است، لطفا DUALSHOCK 4 (کنترلر PS4) خود را با استفاده از کابل USB به کنسول وصل کنید.

5- سپس، دکمه‌ی PS بر روی کنترلر را فشار دهید.

6- بعد از این کار باید منوی حالت سیف مود بر روی صفحه نمایش ظاهر شود.

در ادامه هر یک از گزینه‌های موجود در حالت سیف مود را برای شما معرفی خواهیم کرد.

چگونه از حالت سیف مود PS4 خود خارج شوید؟

آیا در حالت سیف مود PS4 خود گیر کرده‌اید؟ نگران نباشید، روش‌هایی برای خروج از حالت سیف مود ps4 وجود دارند که با هم بررسی می‌کنیم. در زیر آموزش خروج از حالت سیف مود پی اس فور به صورت مرحله به مرحله توضیح داده شده است.

1. کنسول PS4 را مجدد راه اندازی کنید

این کار به شما این امکان را می‌دهد تا از حالت سیف مود خارج شوید و به طور معمولی PS4 خود را مجدد راه اندازی کنید. اگر می‌خواهید به طور کامل از حالت سیف مود خارج شوید، این گزینه ایده آل است.

2. رزولوشن را تغییر دهید

گزینه‌ی تغییر رزولوشن در هنگام بازگشت به حالت عادی، رزولوشن صفحه نمایش PS4 شما را بر روی پیشفرض 480P تنظیم خواهد کرد. این گزینه در برطرف کردن مشکلات مرتبط با صفحه نمایش مانند خالی شدن صفحه نمایش به شما کمک خواهد کرد. گاهی اوقات ممکن است در اتصال HDMI بین PS4 و تلویزیون خود با مشکل روبرو شوید و همین موجب شود تا ناسازگاری بین رزولوشن کنسول PS4 و تلویزیون به وجود آید؛ به عنوان مثال، شما رزولوشن بالاتر از 1080P را برای تلویزیون 720P خود انتخاب کنید.

در این حالت، شما می‌توانید از گزینه‌ی تغییر رزولوشن در حالت سیف مود PS4 خود برای برطرف کردن مشکل استفاده کنید. بعد از این که کار تمام شد، رزولوشن را در حالت عادی بر روی 480P تنظیم کنید. برای این کار به منوی تنظیمات بروید و سازگاری رزولوشن خود را بررسی کنید.

3. نرم افزار سیستم خود را بروزرسانی کنید

این گزینه به شما اجازه می‌دهد تا نرم افزار سیستم PS4 خود را به صورت دستی از طریق دانلود مستقیم، دستگاه ذخیره‌سازی USB یا دیسک بروزرسانی کنید. بروزرسانی نرم افزار سیستم PS4 بسیاری از باگ‌ها و مشکلات این کنسول را رفع می‌کند.

وقتی PS4 شما با مشکلاتی مواجه شده است و شما نمی‌توانید مانند همیشه آن را بروزرسانی کنید، این گزینه بهترین راه حل برای بروزرسانی نرم افزار در حالت سیف مود است.

4. تنظیمات پیشفرض را بازیابی کنید

بازیابی تنظیمات پیشفرض موجب می‌شود تا تنظیمات کنسول PS4 شما به حالت تنظیمات کارخانه بازگردد. نگران نباشید، هیچ داده‌ای در PS4 شما پاک یا حذف نمی‌شود زیرا در واقع این یک ریست کامل کارخانه نیست. به عبارت دیگر، تنها تنظیماتی مانند تاریخ، زمان و غیره با این گزینه بازیابی می‌شوند. این یک گزینه خوب برای رفع برخی از مشکلات اساسی PS4 است.

5. بازسازی پایگاه داده

این گزینه درایو PS4 شما را اسکن می‌کند و یک پایگاه داده جدید از تما داده‌ها و محتواهای موجود در دستگاه را ایجاد می‌نماید. پاک کردن داده‌های انباشته شده در PS4 و تسریع روند اجرای آن بسیار مفید است زیرا به این ترتیب تمام محتوای موجود بر روی درایو PS4 شما مجدد سازماندهی می‌شوند. وقتی با مشکلاتی مانند قفل شدن صفحه نمایش هنگام بازی، کاهش نرخ فریم یا مواردی از این قبیل مواجه می‌شوید، از این گزینه برای عیب‌یابی استفاده کنید.

نکته: لطفا به یاد داشته باشید که گزینهی بازسازی پایگاه داده بسته به نوع و حجم دادههای موجود در درایو PS4 میتواند زمانبر باشد.

6. PS4 را فرمت کنید

نکته: این گزینه تمامی دادههای بازی PS4، تصاویر ثبت شده و سایر محتواها مانند تنظیمات سیستم شما را پاک خواهد کرد. بنابراین، لطفا قبل از امتحان کردن این گزینه از اطلاعات سیستم PS4 خود بر روی یک هارد دیسک خارجی، دستگاه ذخیرهسازی USB یا ذخیره آنلاین بکآپ بگیرید.

گزینه‌ی فرمت PS4 تمامی داده‌ها و اطلاعات موجود در سیستم PS4 را پاک می‌کند تا PS4 را به حالت اولیه‌ی خود بازگرداند. اما نرم افزار فعلی شما بدون تغییر باقی خواهد ماند. شما می‌توانید از این گزینه برای برطرف کردن مشکل سیستمی که کار نمی‌کند استفاده کنید.

7. نصب مجدد نرم افزار سیستم

نکته: این گزینه تمامی دادههای بازی PS4، تصاویر ثبت شده و سایر محتواها مانند تنظیمات سیستم شما را پاک خواهد کرد. بنابراین، لطفا قبل از امتحان کردن این گزینه از اطلاعات سیستم PS4 خود بر روی یک هارد دیسک خارجی، دستگاه ذخیرهسازی USB یا ذخیره آنلاین بکآپ بگیرید.

این گزینه بسیار مشابه با گزینه‌ی قبلی عمل می‌کند و سیستم PS4 را به حالت اولیه بازمی‌گرداند، با این تفاوت که سفت افزار یا فریمور PS4 نیز حذف خواهد شد.

8. حالت HDCP را تنظیم کنید

HDCP مخفف عبارت High-bandwidth Digital Content Protection به معنی محافظت از محتوای دیجیتال با پهنای باند بالا است. از آن برای رمزنگاری محتوای ویدئویی HDMI در حال پخش از یک دستگاه ویدئویی HD استفاده می‌شود. اگر قادر به مشاهده‌ی تصاویر 4K نیستید، یا این که PS4 خود را به تلویزیون 4K متصل کرده‌اید که از HDCP 2.2 پشتیبانی نمی‌کند، می‌توانید از این گزینه برای تنظیم آن بر روی HDCP 1.40 استفاده کنید تا تصاویر به نمایش درآیند.

دلیل آن این است که تصاویر 4K تنها وقتی به نمایش درمی‌آیند که دستگاه نمایشگر از HDCP 2.2 پشتیبانی کند. اما لطفاً توجه داشته باشید که این امر ممکن است رزولوشن تصویر را به 1080P محدود کند.

 

منبع: خرید بازی اکانتی ps5

دکمه بازگشت به بالا