مولانا در وصف عطار نیشابوری چه گفت؟/ ارادت ویژه عطار به اهل بیت(ع)
به گزارش خبرنگاران خبرگزاری آنا از نیشابور ، سید مجتبی موحدیفر در کنفرانس ملی آتارا نیشابور که در واقع در دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور برگزار شد و خطاب به جمعی از اعضای هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی گفت: 15 آوریل در تقویم فرهنگی ملی ما در نیشابور توسط دبیر ارشد تزئین شده است و دادگاه
وی افزود: آتارس نیشابوری شخصیتی است که در زمینه شعر و ادبیات عرفانی مشهور است و در تمام دنیا شایسته و شایسته لقب گرفته است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نشابور گفت: این منطقی نیست كه شاعران ، عرفا و سالكان مشهور از جمله حضرت مولان در توصیف نیسابور عطار بگویند: “عطار به هفت شهر عشق تبدیل شد؛
علاقه مندان به فرهنگ و ادب علاقه مند به تلاش برای افتخارآفرینی ایران اسلامی هستند
موحدی فر گفت: بزرگداشت عطار نیشابوری در اولین ماه از فصل رشد یک ماه هیجان و نشاط است ، به ویژه اینکه امسال تعطیلات ملی عطار با دانش ماه عبادت و وزارت رمضان و همچنین علاقه به فرهنگ قرینه است ، ادبیات و دانش علاقه و افتخار ویژه توسط علاقه مندان به آثار فرهنگی و جوایز کشور و سرزمین های اسلامی ، به ویژه سرزمین پادگان ها و حدیث شهر سلسله طلایی ایجاد می شود. .
وی یادآور شد: در این روز ما بزرگانی مانند عطار را در کنار دوستداران فرهنگ و هنر تکریم و تعظیم خواهیم کرد و ذهن و روح خود را به عنوان یک مروارید کمیاب در موزه حفظ خواهیم کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور خاطرنشان کرد: امیدوارم این کنفرانس ها و جشن ها به ویژه امسال با شعار “تولید ، حمایت و موانع” کار این بزرگان و اندیشمندان را به رسمیت بشناسد فرهنگ ، ادبیات و دانش ، بیشتر از گذشته باید در این کشور اسلامی اقدام و تلاش باشد.
موحدی فر ادامه داد: افراد جامعه به ویژه نسل جوان هویت و استقلال زیادی را تجربه می کنند و وقتی عرفا و متفکران علم و عظمت گذشته توسط این بزرگان غیر قابل تعویض شناخته شوند ، شناخت بزرگان مانند عطار نیشابوری در واقع برای دولت اسلامی بزرگ ، شجاع و نجیب ایران معتبر است. “
وی اظهار داشت: عطار نیشابوری بدون شک یکی از مشاهیر درجه یک و از ستارگان درخشان علم ، ادب ، عرفان و دانش ایران در آسمان است.
شهرت عطا نیشابوری قرن ها از مرزهای جغرافیایی فراتر رفته است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نشابور گفت: “شهرت وی قرن هاست که از مرزهای جغرافیایی فراتر رفته و آثار ارزشمند وی به قلب و نجواهای فدائیان و همفکران در سراسر جهان تبدیل شده است.”
موحدی فر توضیح داد: عطارها یکی از افرادی است که جستجوی خدا را به گویاترین شکل در اشعار خود بیان کرده است. او به لطف نعمت ها ، ابتدا از مرجعیت امام جعفره صادقه (علیه السلام) یاد می کند و با ذکر مقامات امام محمد باقر (ع) ، فصل نود و هفتم را به پایان می رساند.
وی تأکید کرد: البته تأثیر عطار بر شهر ، ادب و فرهنگ ایران ، سرزمین و جهان اسلام همان تأثیر نیشابور بر فرهنگ ایرانی و اسلامی جهان است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نشابور افزود: ما به عنوان وارثان و مشعل داران این گنجینه های ارزشمند باید تلاش مضاعف در حفظ ، استفاده و بهره برداری از این شاعران داشته باشیم و چشم به راه تلاش های علمی ، پژوهشی و ادبی بیشتر متفکران و نویسندگان هستیم. ، به خصوص نسل جوان. “
انتهای پیام / 4078 /