مرشدی: شاهینطبع اختلافش با ارسلان را شفاف سازی کند
سرمربی سابق تیم ملی بسکتبال ایران اظهار داشت: فکر می کنم عملکرد ضعیف بازیکنان به دلیل دست کم گرفتن حریفان و حضور یک رهبر در داخل و خارج از زمین بود. ما برای یادآوری مسئولیت بازیکنان به یک رهبر نیاز داشتیم.
وی در مصاحبه با تیتر اول عباس مرشدی درباره عملکرد تیم ملی بسکتبال ایران در مرحله مقدماتی دوم جام ملت های آسیا ، توضیح داد: “در هر صورت نظرات و انتقادات مطرح می شود ، ما تیم خوبی با بازیکنان خوب در پست های مختلف داریم.
وی افزود: “من فکر می کنم دلیل عملکرد ضعیف ایران در این مسابقات کم اهمیت جلوه دادن این پنجره بود ، زیرا ما اردو داشتیم – و بازیکنان سالهاست که با هم بازی می کنند.” من فکر می کنم سخنان عربستان و سوریه برای ما جدی نبود ، اگرچه باید بدانیم که مردم دنیا برنامه ای برای پیشرفت دارند ، اما متأسفانه فدراسیون ما برنامه ای برای پیشرفت ارائه نکرده است ، حتی اگر برنامه ای داشته باشد. البته این گذشته است و ما انتظار داشتیم فدراسیون جدید کارهای بد گذشته را تحت پوشش قرار دهد تا در زمینه های مختلف که در این سه سال مثر است نتایج خوبی کسب کند.
* تیم بسکتبال پیشرو نبود
سرمربی سابق تیم ملی در مورد بازی با عربستان گفت: عربستان قبلاً مقابل ایران بازنده بود و ایران خوب شروع کرد. من معتقدم وقتی گروه به خوبی شروع به کار کرد ، ما باید ادامه دهیم. از ابتدا 10 تا 12 امتیاز جلو بودیم ، در دفاع کامل و نیمه زمین نیز دفاع خوبی داشتیم. ما برنامه ای داشتیم ، اما نحوه انجام تعویض ها چندان مطلوب نبود. بازیکنان پتانسیل خوبی دارند اما به شرطی که در زمان مناسب استفاده شوند.
وی گفت: “من فکر می کنم ما باید بپرسیم وقتی یک حدادی وجود دارد ، هر یک از چهار پست ما 15 امتیاز می گیرد و اگر او این کار را انجام ندهد ، هر کدام دو امتیاز می گیرند.” نتیجه؟ ما بازیکنانی داریم که از نظر جسمی به او نزدیک هستند و باید بدانیم که چرا برای کسانی که مانند حامد ظهردار هستند کار نمی کنیم؟ به طور کلی ، من فکر می کنم عملکرد ما در برابر عربستان سعودی خوب و بد در برابر سوریه نبود.
مرشدی همچنین در مورد کاستی های تاکتیکی حاصل از بازی تیم ملی ایران گفت: س questionsالات من کلی بود ، اما من از آنها شنیدم که می گفتند ما برنامه ای برای دفاع از منطقه نداریم ، اما باید بدانیم که هماهنگی تیم در یک سری بسکتبال ضروری نیست. ” برای هیچ سیستمی هیچ تمرین یا طراحی حمله ای ندارد. وقتی گفته می شود که پاس سوم ما به سمت رینگ پرتاب شده است ، به این معنی است که ما کنترل کافی در زمین نداشتیم ، یکی از سرمربی و دیگری از سمت سرپرست تیم در زمین. قطعاً پاس های پنجم ، ششم و حتی بیشتر در دفاع از منطقه موثرتر است اما از آنجا که بازیکنان ما مدیریتی برای یادآوری مسئولیت های خود نداشتند ، هر زمان که خواستند توپ را پرتاب کردند که منجر به چنین نتایجی شد. ما باید منطقی مانند سایر کشورها و تیم ها رفتار کنیم. وقتی هیچ شلیکی گرفته نمی شود ، باید از بازیکنان زیر رینگ استفاده کنیم ، اما همه اینها حرکات و تصمیمات منطقی را ایجاد می کند.
* تفاوت بازیکنان و کادرفنی را نباید کتمان کرد
وی در پاسخ به این سوال که آیا نباید اختلاف بین سرمربی تیم ملی و بازیکنانی مانند مهران شاهین خاتمه یابد؟ وی توضیح داد: ابتدا باید یک جواب کلی بدهم. من فکر می کنم این تفاوت وجود دارد که بین بازیکنان و اقتدار بزرگ در ورزش ، یعنی فدراسیون و کادرفنی ، تفاوت وجود دارد. همچنین چقدر بد است که در کشور ما به جای یک ارسلان کاظمی 5 ارسلان دیگر نداریم. در نهایت ، کار فدراسیون ساخت بازیکن است ، باشگاه ها و افرادی که در این زمینه کار می کنند باید بهتر کار کنند. چرا نباید از شخصی مثل ارسلان که او را دعوت نکرده ایم استفاده کنیم؟
مرشد افزود: در مورد ارسلان به طور خاص ، باید بگویم که آقای شاهین با ارسلان مشکل دارد و اگر نه بگوییم ، این اشتباه است. اگر مشکلی پیش نیاید چرا ارسلان دعوت نمی شود؟ این سوال باید روشن شود ، چرا که نه؟ اگر اشتباه می کند ، باید به او بگویند که این چیست تا بتواند از خود دفاع کند. فکر می کنم ارسلان از حضور در تیم درست است ، اما تصور نمی کنم جای او خالی باشد. چند درصد زیر حسنشاد ، مایک و زنگنه است؟ غیبت ارسلان چنین تأثیری ندارد ، زیرا افراد دیگر وظایف این سمت را با درصد کمتری یا بالاتر از او انجام می دهند ، اما چرا حامد حدادی. حامدس با جاده وارد میدان می شود. تیم های حریف می ترسند.
* موفقیت در المپیک به معنای بالا بردن کیفیت بسکتبال ایران است
یک پیشکسوت بسکتبال ایران در پاسخ به این سوال که تیم ملی ایران برای موفقیت در المپیک به چه عواملی و تدابیری نیاز دارد؟ وی گفت: او در بازیهای گروهی یک بازیکن تیم موثر است اما موفقیت زمانی حاصل می شود که کارهای گروهی با هم انجام شود. ما باید قوی باشیم ، اما اینکه چقدر می توانیم قوی باشیم به فرصت ها بستگی دارد ، زیرا پتانسیل ما نیز مشخص است.
وی افزود: ما باید در این مسابقات حضور داشته باشیم تا وقتی مقابل تیم قدرتمندی شکست می خوریم ، از این مسابقه درس بگیریم. جام جهانی زمانی بود که توانستیم پیشرفت زیادی داشته باشیم که کادر فنی از آن استفاده نکرد. هدف من یادگیری از تیم های بزرگ و ارتقا سطح فنی بسکتبال ما است. اگر با اختلاف کمی به تیم های بزرگ باختیم ، این بدان معناست که موفق شده ایم. من باخت به سوریه را یک تصادف می دانم. ما تیم خوبی داریم که به دلیل تصادف شکست خوردند. در میانه کار متوجه شدیم که نمی توانیم مشکل را حل کنیم.
مرشدی تأکید کرد که اگر 10 مربی دیگر به جای شاهین بیایند ، البته علاوه بر ارسلان ، همین افراد نیز انتخاب می شوند. ما هیچ بازیکن یا تیم دیگری نداریم که متأسف باشد. حال این سوال پیش می آید که چرا تیم دیگری نداریم؟ این تفاوت بین ما و بسکتبال چین است ، آنها 15 سال مدام در حال تغییر تیم هستند و ما دائماً با همان افراد اعزام می شویم. ما هنوز حدادی را داریم و شخص دیگری نداریم. باید به این موارد پرداخته شود.
وی در پایان سخنان خود توضیح داد: به عنوان مثال ، در تیم شهرداری گرگان ، حسنعلی اکبری را داریم که سال گذشته قراردادی امضا کرد و بازی چندانی با او ندارد. امسال هم او بازی نمی شود. این بازیکن بسکتبال را نیز بلد است که 2 متر ارتفاع و 16-17 سانتی متر دارد. اگر چنین بازیکنی همان طرحی را که در زمان حدادی در زمان غضنفری ساخته شده است ، اجرا کند ، این دو سه سال دیگر یک حدادی جدید است. فدراسیون از این بازیکن چه پشتیبانی می کند؟ بدون پشتیبانی. حدادی از ابتدا اخراج شده و گفته است که باید بازی کند ، اکنون می توانیم کاری کنیم که از چنین بازیکنانی در آینده نزدیک استفاده کنیم. چرا این افراد را به سمت بازی در برابر حدادی سوق نمی دهیم تا مسئولیت های موقعیت 5 را یاد بگیرند؟
انتهای پیام