فضای “تقریب”، فضای مقابله با تعصبات و جهل ها است

آیین گرامیداشت و تکریم مقام استادان و نکوداشت نیم قرن خدمات علمی، اجتماعی و تقریبی مولوی اسحاق مدنی رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار شد.

به گزارش تیتر اول، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین احمد مبلغی- عضو مجلس خبرگان رهبری- در این مراسم، ضمن تکریم از تلاشهای علمی مولوی اسحاق مدنی،  اظهار کرد: از جمله صفات ایشان، صداقت، فروتنی، فضل، سعه دوستی و رفاقت و … است که روی صفت صداقت ایشان متمرکز می شویم.

وی ادامه داد:صدق یعنی پنجه انداختن به چهره تظاهر و دورویی که در فضای تقریب صداقت از اهمیت بسیاری برخوردار است و صیانت تقریبی را به همراه دارد. اگر صدق تقریبی ایجاد شود، می توانیم با جوامع زیادی ارتباط برقرار کنیم. فضای تقریب فضای مقابله با تعصبات و جهل هاست و باید بر مدار صدق باشد؛ در غیر این صورت آب به آسیاب دشمن ریختن است.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد : صدق اجتماعی و تقریبی در مولوی اسحاق مدنی تبلور خوبی دارد؛ به موقع و اندازه سخن می گوید و صادقانه در جهت تقریب فعالیت می کند.

مبلغی تاکید کرد: دانشگاه مذاهب باید به سیاستهای اجتماعی مربوط به تقریب در مدرسه ها و حوزه ها و … کمک کند؛ تعایش و همزیستی اوج مصلحت برای جامعه است که باید آن را در جامعه ایجاد کنیم. اَعلام تقریب در کشور ما فراوانند که نباید از آنها غافل شد.

در ادامه مراسم، مولوی اسحاق مدنی با قدردانی از برگزار کنندگان این آییین، به گوشه ای از زندگی نامه خود اشاره کرد و گفت: گمان نمی کردم روزی مشاور ریاست جمهوری و منشا خیر و خوبی باشم که تصور آن را نداشتم.

وی ادامه داد: باعث افتخار است که صدای وحدت را به بیش از ۵۰ کشو را رسانده ام، خداوند سی حج را نصیب من کرده است؛ خود را شایسته تقدیر نمی دانم و آن را از لطف خدا می دانم.

مولوی اسحاق مدنی گفت:اساسی ترین نیاز جهان اسلام تقریب و وحدت امت اسلامی است که این وظیفه را هیچ جای دیگر مثل دانشگاه نمی‌تواند انجام دهد و امیدواریم دانشگاه مذاهب اسلامی روز به روز پیشرفت داشته باشد و به اهدافی که برای جهان اسلام دز نظر دارد،  برسد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا