استان ها

رب انار و خصوصیات آن

بسیاری از ما از رب انار به عنوان چاشنی خود استفاده می کنیم و هر ساله در فصل انار با جوشاندن و غلیظ کردن آب انار ، رب انارA را تهیه می کنیم. رب انار اگر از انار مرغوب و طی یک فرآیند بهداشتی تهیه شود ، خواص بسیاری برای بدن دارد ، زیرا هنگام تهیه رب انار ، پلی فنول ها و اسید آللیک آن در اثر حرارت از بین نمی روند و فقط ویتامین C آن کاهش می یابد. در ادامه ، ما خواص و مضرات مصرف رب انار را آورده ایم.

خوی رب انار شیرین:

انار شیرین ماهیتی سرد و معتدل دارد و از خاصیت درمانی کمتری نسبت به انار ترش و صاف برخوردار است. رب انار شیرین برای اصلاح و تصفیه خون مفید است.

صافی رب انار سرد و مرطوب و نزدیک به حد اعتدال است و به دلیل طعم خاص آن محبوب است. خواص درمانی انار شیرین (ترش و شیرین) بیشتر از انار شیرین است و این رب انار برای کاهش صفرا ، تخمیر و جوشاندن خون مفید است.

طبیعت ترش رب انار:

انار ترش ماهیتی سرد و مرطوب دارد. از این رب انار می توان برای کاهش حالت تهوع در دوران بارداری و افزایش اشتهای زن باردار استفاده کرد ، اما مقدار زیاد آن باعث یبوست می شود.

اطلاعات بیشتر را در صفحه خرید رب انار nabeshomal.ir مشاهده نمائید.

دکمه بازگشت به بالا