معرفی انواع ظروف پخت و پز ، بررسی ظروف پخت و پز مسی

ظروف مسی مخصوص پخت و پز که متاسفانه استفاده از آنها بسیار کم شده است از بهترین نوع و سالم ترین ظروف برای پخت و پز هستند. البته این نکته در مورد ظروف مسی حائز اهمیت است که قلع اندود نشدن مناسب ظروف مسی و استفاده از مواد حاوی سرب برای قلع اندود کردن، می تواند در دراز مدت سبب مسمومیت شود و تاثیر نامطلوبی روی اندام داخلی بدن داشته باشد.

از کجا ظروف پخت و پز مسی با کیفیت و اصل تهیه کنیم ؟

میتوانید از مغازه های مس فروشی معتبر سرار کشور اقدام به خرید کنید ، همینطور برای خرید ظروف مسی اصل میتوانید از سایت های معتبر نظیر nafismes ، مس حیدری ، دیجی کالا اقدام به خرید کنید ، در این سایت های ظروف مسی اصل و با کیفیت به بازار عرضه می شود.

ظروف پخت و پز مسی شامل چه ظروفی هست ؟

  • انواع مدل قابلمه مسی ( راسته ، تیانچه و شکمی )
  • تابه مسی
  • کتری قوری مسی
  • قهوه جوش مسی
  • روغن داغ کن مسی
  • دیزی پز مسی و …

ظروف استیل

ظروف استیل از کیفیت درجه یک و دو برخوردار است. ظروف استیلی که دارای جنس مرغوب تری هستند از ترکیب آهن و فلزاتی همچون کروم، نیکل، مولیبدن و تیتانیوم ساخته می شوند که همین امر به ظرف حالت سختی می دهد و در مقابل فرسودگی، خراشیدگی و ساییده شدن بسیار مقاوم هستند اما ظروف استیلی که کیفیت پایین تری دارند مقاومت و آسیب پذیری کمتری دارند و حرارت را به طور یکنواخت منتقل نمی کنند و غذا را باید مرتب در آنها هم زد تا یکنواخت حرارت ببیند.

ظروف برنجی

ظروف برنجی همانطور که از نام آن ها مشخص است دارای بدنه ای از جنس آلیاژ برنج (ترکیبی از مس و روی) هستند و استفاده از آن ها در طب سنتی به شدت توصیه می شود. در گذشته ظروف برنجی عمدتا در قاشق، قوری، کتری و سماور خلاصه می شدند، اما امروزه با توجه به رنگ جذاب و بدنه درخشان این گونه محصولات می توان آن ها را در قالب ظروف دکوری و زینتی نیز خریداری کرد.

ظروف گرانیتی یا سرامیکی

قابلمه های سرامیکی و گرانیتی بسیار به هم شبیه اند معمولا از سه لایه ساخته می شوند، لایه بیرونی سرامیکی یا گرانیتی، لایه میانی فلزی و لایه درونی از سرامیک یا گرانیت نچسب تهیه می شود. این ظروف فاقد مواد سمی هستند، مقاومت این ظروف در برابر دما بسیار بالاست ( می تواند تحت حرارت بالا قرار داد و نگران آزاد شدن مواد سمی و یا صدمه دیدن ظرف پخت نبود).

فواید ظروف چدنی

  • ظروف چدن کاملا سالم و بهداشتی هستند.
  • ظروف چدن فوق العاده مستحکم و با دوام هستند.
  • پخت غذا در تابه های با روغن کمتری صورت می پذیرد.
  • ظروف چدن گزینه ای ایده آل جهت آشپزی با حرارت فوق العاده بالا می باشند.
  • ظروف چدن از سوختن غذا ممانعت می کنند.
  • ظروف چدن از خام ماندن غذا جلوگیری می کنند.
  • ظروف چدن در سبک های آشپزی مختلف قابل استفاده هستند.
  • نگهداری و مراقبت از ظروف چدن نسبتا آسان است.
  • ظروف چدن از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه و محصولاتی کاملا ارزشمند هستند.

دکمه بازگشت به بالا