جغدهای شب در خطرند – تیتر اول

تیتر اول/خراسان رضوی نتایج تحقیق جدید نشان می‌دهد که در جغدهای شب خطر ابتلا به دیابت افزایش می‌یابد.

به نقل از ارث، محققان بیمارستان بریگهام و بیمارستان زنان در بوستون ارتباط نگران‌کننده‌ای بین چرخه‌های دیرهنگام خواب و بیداری و افزایش خطر ابتلا به دیابت کشف کردند.

محققان مفهوم «کرونوتایپ» را بررسی کردند که به ریتم شبانه‌روزی ذاتی فرد یا ترجیح زمان خواب و بیداری اشاره دارد.

هوآنگ، محقق این بررسی گفت: کرونوتایپ یا ترجیح شبانه‌روزی به زمان خواب و بیداری ترجیحی فرد اشاره دارد و تا حدی از نظر ژنتیکی تعیین می‌شود، بنابراین ممکن است تغییر آن سخت باشد.

کرونوتایپ حالت طبیعی بدن برای بیدار بودن یا خوابیدن در زمان‌های خاص است که برخی با اصطلاح پرنده بامدادی و برخی با نام جغدشب آن را معرفی می‌کنند.

نتایج تحقیقات قبلی، خطر بالاتر دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی را در افرادی با الگوهای خواب ناسازگار شناسایی کرده بود، به‌طوری‌که کرونوتایپ‌هایی با اغلب عادات خواب نامنظم را نشان می‌دهند.

این مطالعه جامع داده‌های ۶۳ هزار و ۶۷۶ پرستار زن را به‌عنوان بخشی از مطالعه بین سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۷ مورد بررسی قرار داد.

شرکت‌کنندگان اطلاعاتی در مورد کرونوتایپ، عادات‌ غذایی، وزن، زمان خواب، عادات سیگار کشیدن و نوشیدن، فعالیت بدنی و سابقه خانوادگی دیابت به اشتراک گذاشتند.

داده‌ها نشان می‌دهد که جغدهای شب مستعد رژیم‌ غذایی نامناسب، کمتر خوابیدن، سیگار کشیدن و نشان دادن معیارهای وزن و فعالیت بدنی ناسالم بودند.

نتایج این تحقیق در مجله Annals of Internal Medicine منتشر شده است.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا