گیاهان دارویی مفید برای کمک به بهبود سلامت دهان و دندان

۱استویا

دمنوش مفرح بانوان: از این گیاه به عنوان یک شیرین کننده ی طبیعی بدون کالری استفاده می شود که ۳۰۰ برابر شیرین تر از ساکاروز (شکر) است. تحقیقات آزمایشگاهی نشان می دهند که عصاره ی استویا دارای خواص آنتی باکتریال است و از رشد باکتری های دهانی عامل جرم دندان و در نتیجه، از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.

نحوه ی استفاده از آن: چند برگ تازه ی آن را به جای شکر به چای یا نوشیدنی های دیگر خود اضافه کنید. می توان برگ های خشک شده ی آن را پودر کرد و از آن در دسرها، سس ها و سوپ ها استفاده کرد.

استویا دارای خواص آنتی باکتریال است و از رشد باکتری های دهانی جلوگیری می کند

۲سبزه ی گندم

مطالعات دانشمندان ژاپنی نشان می دهد که آب سبزه ی گندم به خارج شدن میکروب ها از لثه و در نتیجه، بهبود سلامت کلی لثه کمک می کند. سبزه ی گندم به درمان خونریزی لثه هم کمک می کند.

نحوه ی استفاده از آن: هر زمان که خواستید دهان خود را بشویید، آب سبزه ی تازه را با آب ترکیب کنید. یه راه دیگر این است که سبزه ی تازه ی گندم را با آب ترکیب کنید و هر روز صبح، دهان خود را با آن بشویید.

آب سبزه ی گندم به خارج شدن میکروب ها از لثه کمک می کند

۳میخک

دمنوش بانوان بیز: از دیرباز از میخک برای درمان درد دندان استفاده می شود. از میخک برای خوشبو کردن دهان و نفس هم استفاده می شود. خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی میخک به درمان عفونت ناشی از پوسیدگی و خاصیت بی حس کنندگی آن به تسکین دندان درد کمک می کند.

نحوه ی استفاده از آن: می توانید آن را به صورت خام بخورید و یا داخل چای خود بریزید. یک میخک را روی دندان موردنظر بگذارید تا درد آن را تسکین دهد. یک راه دیگر این است که مقداری میخک را آسیاب کنید و با استفاده از چند قطره روغن زیتون خمیری درست کنید و آن را به طور مستقیم روی دندان موردنظر بگذارید.

خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی میخک  عفونت دندان را درمان میکند

۴شیرین بیان

حاوی نوعی ترکیب است که دارای خواص قوی ضدباکتریایی، ضدویروسی و ضدقارچی می باشد. این گیاه از تولید باکتری های دهانی جلوگیری می کند و از بیماری های لثه و حفره ی دهانی جلوگیری می کند. شیرین بیان خواص ضدالتهابی قابل توجهی دارد و به رفع آفت دهان کمک می کند.

نحوه ی استفاده از آن: دندان و لثه خود را به آرامی با پودر شیرین بیان خشک شده در آفتاب ماساژ دهید یا ریشه ی آن را بجوید.

شیرین بیان خواص ضدالتهابی دارد و به رفع آفت دهان کمک می کند

  ۵پوست بلوط سفید

پوست بلوط سفید برای درمان مشکلات لثه ای بسیار مفید است. پوست بلوط سرشار از تانن ها است که با افزایش قابلیت ارتجاعی بافت لثه، به سفتی لثه و یا دندان لق کمک می کند. پوست بلوط میزان بالایی منیزیم، کلسیم و روی دارد که به تقویت دندان و لثه کمک می کند.

نحوه ی استفاده از آن: می توانید از کپسول های پوست بلوط سفید استفاده کنید و پودر داخل آن را به طور مستقیم روی لثه بمالید. یک راه دیگر این است که با استفاده از پودر پوست بلوط، یک دمنوش درست کنید و پس از سرد شدن، از آن برای شستشوی دهان استفاده کنید.

پوست بلوط میزان بالایی منیزیم، کلسیم و روی دارد که به تقویت دندان کمک می کند

۶ریحان

این گیاه بسیار ارزشمند به دلیل خواص درمانی مختلف خود شناخته شده است. ریحان خواص ضدباکتریایی قوی دارد و از بیماری های لثه، تشکیل جرم و بوی بد دهان جلوگیری می کند.

نحوه ی استفاده از آن: دندان خود را با استفاده از پودر ریحان خشک شده مسواک بزنید تا تأثیر آن را ببینید.

از این روش های گیاهی و طبیعی برای حفظ سلامت دهان و دندان خود استفاده کنید و فراموش نکنید که هر شش ماه یک بار به دندانپزشک مراجعه کنید.

ریحان از تشکیل جرم و بوی بد دهان جلوگیری می کند

 ۷روغن درخت چای

روغن درخت چای خواص ضدمیکروبی قوی دارد که به رفع عفونت لثه کمک می کند. این روغن به خوشبو کردن دهان نیز کمک می کند.

نحوه ی استفاده از آن: هر روز صبح قبل از مسواک زدن، یک قطره از این روغن را روی خمیر دندان خود بریزید یا چند قطره از آن را به دهان شویه ی خود اضافه کنید و دهان خود را با آن بشویید.

روغن درخت چای به رفع عفونت لثه کمک می کند

۸روغن اوکالیپتوس

یک ماده ی موجود در روغن اوکالیپتوس به نام سینئول، باکتری های ایجاد شکننده ی بوی بد دهان را از بین می برد. روغن اوکالیپتوس با کاهش جرم دندان، تقویت لثه ها و جلوگیری از خونریزی لثه به بهبود سلامت کلی دهان کمک می کند.

نحوه ی استفاده از آن: تنها یک قطره از روغن اوکالیپتوس را روی مسواک خود بریزید یا چند قطره از آن را به دهانشویه ی خود اضافه کنید

دکمه بازگشت به بالا