مکانهایی که هرگز اجازه ورود به آنجا را ندارید!
اگرچه همیشه گزینه های مختلف سفر وجود دارد، اما مکان های جالبی در جهان وجود دارد که گردشگران اجازه ورود به آنها را ندارند.

به گزارش تیتر اول، به نقل از نشنال، شاید فضای مجازی پر از تصاویر افرادی باشد که در فصل تابستان به مکان های عجیب و غریب رفته اند، اما مکان های خاصی در کره زمین وجود دارد که افراد اجازه ورود به آن ها را ندارند.
به دلایل مختلف، بسیاری از مکانهای جهان برای همیشه به روی عموم بسته هستند. برخی از این مکان ها به دلیل وجود موجودات سمی و ناقل بیماری، برخی دیگر به دلیل مقدس بودن و برخی از شگفتی های طبیعی با تخریب احتمالی در فهرست ممنوعه قرار دارند. از جمله این مکان ها می توان به یک غار ۱۷۰۰۰ ساله و جزیره ای اشاره کرد که بازدیدکنندگان آن توسط اهالی جزیره کشته می شوند.
در ادامه با ۱۰ مکانی که هرگز نباید وارد شوید آشنا می شوید.
“جزیره مار”، بزریل
“جزیره مار” زمانی محل زندگی کسانی بود که در دهه ۱۹۲۰ پس از شروع ناگهانی فانوس دریایی آن را رها کردند. از آن زمان، عموم مردم از ورود به جزیره منع شده اند. زیرا تخمین زده می شود که در هر متر مربع از این جزیره ۴۳۰ هزار متری یک مار وجود داشته باشد.
این جزیره محل زندگی «سرنیزه طلایی» و سایر مارها است و در حال حاضر تنها نیروی دریایی برزیل و تیم های تحقیقاتی زیست پزشکی اجازه ورود به آن را دارند.
غارهای لاسکو، فرانسه
از سال 1963، بازدیدکنندگان از ورود به غارهای Lascaux در جنوب غربی فرانسه منع شده اند.
این سایت میراث جهانی یونسکو توسط چهار نوجوان در سال ۱۹۴۰ کشف شد و هشت سال بعد به روی بازدیدکنندگان باز شد تا هنرهای ماقبل تاریخ حک شده در دیوارهای آن را تماشا کنند. قدمت این غار نگاره ها به بیش از ۱۷ هزار سال پیش باز می گردد.
این غار شامل تقریباً شش هزار نقاشی با استفاده از رنگ های معدنی و زغال چوب است که به شدت تحت تأثیر دی اکسید کربن و دمای هوا ایجاد شده توسط بازدیدکنندگان از غار است.
غارهای دیگری که بر اساس غارهای لاسکو مانند در حال بازسازی هستند، سالانه هزاران گردشگر را به خود جذب می کنند.
جزیره هرد و جزایر مک دونالد، استرالیا
جزیره هرد و جزایر مکدونالد از دورافتادهترین مکانهای روی کره زمین هستند که فقط با قایق میتوان به آنها رسید. برای سفر به این مکان، باید به مدت دو هفته از استرالیا به سمت جنوب غربی حرکت کنید.
این جزایر که بین قطب جنوب و ماداگاسکار واقع شده اند، اولین بار در اواسط قرن نوزدهم کشف شدند و زیستگاه پنگوئن ها، مرغ های دریایی و انواع گل ها و گیاهان هستند.
این جزایر به دلیل جاری شدن گدازه از دهانه و همچنین به دلیل آب و هوای غیرقابل پیش بینی به روی عموم بسته هستند.
جزیره مرزی شمالی، نیویورک، ایالات متحده آمریکا
در وسط یکی از پربازدیدترین شهرهای جهان، جزیره ای پنج هکتاری وجود دارد که ممنوعیت آن ممنوع است.
این جزیره زمانی بیمارستانی برای افرادی بود که از بیماری های عفونی رنج می بردند. این جزیره اکنون به طبیعت واگذار شده و به زیستگاه پرندگان تبدیل شده است. در حال حاضر دسترسی به این سایت فقط برای مقاصد علمی و پژوهشی است.
معبد ایزه، ژاپن
معبد ایسه که در جزیره هونشو واقع شده است یک مجموعه معبد شینتو است که برای الهه خورشید آماتراسو در قرن چهارم قبل از میلاد ساخته شده است.
این معبد که نوعی آینه مقدس را در خود جای داده و بازدید از آن برای عموم ممنوع است، فقط برای راهبان و اعضای خانواده سلطنتی ژاپن باز است.
جزیره سنتینل شمالی، هند
این جزیره در خلیج بنگال واقع شده و محل زندگی قبیله «سنتینل» است که حداقل ۳۰۰۰۰ سال در این جزیره زندگی می کنند.
این قبیله به طور داوطلبانه در انزوا از سایر مردم جهان زندگی می کنند و طبق دستور شهرداری سفر به این جزیره ممنوع است و هیچکس نمی تواند تا شعاع ۹ متری به آن نزدیک شود. نیروی دریایی هند نیز از این منطقه محافظت می کند.
بومیان این قبیله به سمت قایق هایی که به جزیره نزدیک می شوند تیر پرتاب می کنند. در دو دهه گذشته، دو نفر به دلیل نقض قانون ممنوع الخروجی در جزیره کشته شده اند.
جزیره نیهاو، هاوایی، ایالات متحده آمریکا
طبق سرشماری سال ۲۰۲۰ ایالات متحده، این جزیره که در ۱۷ مایلی جنوب غربی کائوآی قرار دارد، تنها ۸۴ نفر جمعیت دارد.
این جزیره که به «جزیره ممنوعه» معروف است در سال ۱۸۴۶ توسط یک کشاورز اسکاتلندی به قیمت ۱۰۰۰۰ دلار از «پادشاهان هاوایی» خریداری شد.
دسترسی به این جزیره محدود به نیروی دریایی ایالات متحده، مقامات دولتی و فرزندان صاحب آن است.
“Pravcicka Brana”، جمهوری چک
طاق سنگ آهکی طبیعی به نام Pravcicka Brana که 16 متر ارتفاع دارد در بخش کوه البه بین آلمان و جمهوری چک قرار دارد.
این مکان که زمانی یک مقصد گردشگری محسوب می شد، از سال ۱۹۸۲ به روی عموم بسته شده است. به گفته مقامات محلی، تعداد زیاد بازدیدکنندگان، فرسایش سایت را تسریع کرده و نگرانی از فروریختن آن وجود دارد. البته این طاق روزی فرو می ریزد اما دلیل آن احتمالا عوامل طبیعی خواهد بود.
سورات، ایسلند
جزیره ای در سواحل جنوبی ایسلند وجود دارد که بین سال های ۱۹۶۳ تا ۱۹۶۷ در اثر فوران یک آتشفشان زیر آب ایجاد شد.
این جزیره برای عموم ممنوع است و فقط محققان می توانند برای مطالعه چگونگی رشد اکوسیستم بدون دخالت انسان وارد شوند.
دانشمندان تخمین می زنند که این جزیره در قرن آینده زیر امواج دریا ناپدید خواهد شد.
قلعه بانگره، راجستان، هند
البته بازدید از این قلعه باستانی در طول روز برای گردشگران و بازدیدکنندگان امکان پذیر است اما پس از غروب آفتاب ورود به این قلعه قرن شانزدهمی ممنوع است. این ممنوعیت از افسانههای عامیانه ناشی میشود که میگویند کسانی که در تاریکی وارد این مکان شدهاند دیگر هرگز دیده نشدهاند.
انتهای پیام