مطالبات پیمانکار سد بالاخانلو از محل مصوبات سفر تامین می شود
به گزارش خبرنگار اقتصادی تیتر اول از قزوین; محمدمهدی علایی استاندار قزوین روز شنبه از سد در حال ساخت بویین زهرا بالاخانلو بازدید کرد.
در این بازدید روح الله عباسپور نماینده بویین زهرا و اوج در شورای اسلامی، مهدی سراندونی معاون استاندار، وکیلی رئیس سازمان برنامه و بودجه و ادیب رامندی فرماندار بویین زهرا حضور داشتند. ، نیز حضور داشت.
یدالله ملکی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای قزوین در نشستی که در محل کارگاه سد بالاخانلو برگزار شد، گزارشی از پیشرفت فیزیکی این سد ارائه کرد و اعلام کرد: احداث سد بالاخانلو یکی از مهمترین پروژه های آبی است که می تواند تامین شود. آب شرب جنوب استان پس از تکمیل، آب شرب 5 شهر و 30 روستا تامین می شود.
وی گفت: سد بالاخانلو در 35 کیلومتری جنوب غربی شهر بویین زهرا و 200 متری پایین دست روستای بالاخانلو قرار دارد و منبع تامین آب آن رودخانه حاجی عرب با دبی سالانه 17 میلیون و 300 هزار مترمکعب است.
ملکی بیان کرد: علاوه بر تامین آب شرب شهرهای بویین زهرا، سگزآباد، دانسفهان، شال و اسفارورین و 30 روستا، بهبود آبیاری در 4200 هکتار از اراضی ترکیبی موجود، تغذیه مصنوعی آبخوان منطقه، کنترل سیلاب و حفظ آبخوان ها. محیط زیست از مهمترین جنبه های ساخت این سد مخزنی است.
این مسئول خاطرنشان کرد: این سد در سال 92 آغاز شده و تا سه سال آینده تکمیل می شود.
مطالبات پیمانکار بالغ بر 112 میلیارد تومان است
ملکی با اشاره به مطالبات پیمانکار بیان کرد: یکی از مشکلات این پروژه تامین به موقع تمکن مالی است تا بتوانیم طلب پیمانکار را پرداخت کنیم به طوری که در حال حاضر 112 میلیارد تومان مطالبات انباشته است.
وی بیان کرد: باید 200 میلیارد تومان از محل اعتبارات مصوب سفر رئیس جمهور برای این سد اختصاص یابد که امسال 120 میلیارد تومان و سال آینده 80 میلیارد تومان است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان قزوین بیان کرد: حدود 120 نفر در این پروژه در حال ایجاد هستند.
ملکی تصریح کرد: مشکل دیگر این است که با ساخت سد، روستای قدیمی بالاخانلو به طور کامل زیر آب می رود و با توافق، مکان یابی روستای جدید در حال برنامه ریزی است و روند جابجایی در حال انجام است، اما برخی مواقع داریم. چالش ها. که انتظار همکاری داریم. سرعت دادن به کارها
سد بالاخانلو با ظرفیت 38 میلیون و 500 هزار متر مکعب در حال ساخت است و تاکنون 71 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
همزمان با ساخت این سد، علاوه بر تامین آب شرب 5 شهر بویین زهرا، سگز آباد، شال، دانسفهان، اسفارورین و 30 روستای منطقه، مدیریت آب کشاورزی نیز در سطحی به مساحت انجام می شود. 4200 هکتار پایین دست سد. .
برای ساخت این سد مخزنی 200 میلیارد تومان هزینه شده و برای تکمیل آن 500 میلیارد تومان دیگر نیاز است.
انتهای پیام