محمود شیعی؛ حضور بیحاصل در هیات رئیسه
محمود شیعی به عنوان نماینده این باشگاه در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال ، در 5 سال گذشته هیچ اقدام قابل توجهی انجام نداده است و او نمونه بارزی از کرسی مدیر بود تا فرد شایسته تری این سمت را نداشته باشد.
به گزارش تیتر اول ، محمود شیحی از دیگر مدیرانی است که با استفاده از مدیریت باشگاه پیکان به عنوان نماینده باشگاه برای ابراز علاقه به باشگاه های این صنعت به عضویت هیئت مدیره فدراسیون فوتبال در آمده است ، از مدیریت باشگاه پیکان برکنار شد.
مهمترین اتفاق هیئت مدیره عدم اطلاع از قرارداد مارک ویلموت در حالی بود که وی خود قرارداد را امضا کرده بود و از طریق آن از طریق بازرسی علیه او و در دادگاه شکایت شد. توافق.
اگرچه به نظر نمی رسد شیعه به دلیل ترک هیئت حاکمه فوتبال قادر به بازگشت به هیئت فدراسیون فوتبال باشد ، اما بررسی سوابق وی که بعضا عضوی از کمیته های فنی بود نیز خالی از لطف نیست تا مشخص شود چه کسی تصمیم گرفته است فوتبال ایران را در آن سال ها تعیین کند.
* افکار عمومی گمراه کننده درباره جزئیات قرارداد ویلموتس
یکی از بزرگترین اشتباهات شیعیان در دوره ریاست جمهوری وی جزئیات توافق با مارک ویلموث بود که باعث شد ایران فیفا را محکوم کند. وقتی از او در این باره سال شد ، او اصلاً نمی دانست تاج مسئول این پرونده است و از جزئیات آن اطلاع ندارد.
اما وقتی آخرین صفحه قرارداد ویلموتس با امضای اعضای هیئت مدیره باز شد ، امضای محمود شیعی در پایین صفحه بود و به دلیل این امضا ، وی همچنین باید به دلیل سهل انگاری در انعقاد قرارداد با این مربی ، در دادگاه مسئول باشد.
* انتخاب Skocic در برابر تصویب هیئت مدیره!
عموم مردم منتظر ورود سرمربی ایران به این ایالت بودند که انتخاب دراگان اسکوچیچ برای هدایت دولت به عنوان یک واکنش منفی تلقی شد. در واقع ، این محکومیت ایجاد شده توسط اعضای هیئت مدیره شرکت فوتبال بود. حدود دو هفته قبل از معرفی اسکوچیچ ، محمود شیعی درباره سرمربی آینده تیم ملی گفت: هیئت مدیره نهایی آقای بهارواندا باید تصمیم نهایی را درباره مربی بعدی تیم ملی می گرفت.
وی حتی با تأکید بر اینکه مذاکرات با گزینه های محلی انجام شده است خاطرنشان کرد: “من نسخه خارجی واحد ملی را تکذیب کردم. در جلسه گذشته یک تصمیم کلی گرفته شد و به عنوان یک گزینه داخلی تصویب شد ، اما اجازه دهید این کار به پایان برسد.” مذاکرات باید انجام شود. “در واقع یک مربی خارجی انتخاب شد. ، در حالی که اعضای هیئت مدیره انتخاب مربی ایرانی را تأیید کردند ، که به نوبه خود برای انتخاب اسکوچیچ مهم است.
* اظهارات ضد و نقیض شیعه ظرف یک ماه از انتخاب سرمربی تیم ملی
اینها همه داستان انتخاب مربی ملی نیست. حدود یک ماه و نیم قبل از انتخاب اسکوکیچ و همچنین یک ماه قبل از اینکه وی اعلام کند هیئت مدیره انتخاب مربی ایرانی را تصویب کرده است ، شیعه از مذاکره با مربیان ایرانی امتناع کرد: “من فکر می کنم احتمال انتخاب مربی ایرانی بسیار کم است.”
وی حتی تا آنجا پیش رفت که تیم حقوقی فدراسیون در حال مذاکره با برانکو است: “در مورد آقای برانکو ، تیم حقوقی در حال کار بر روی آن هستند تا به نتیجه برسند. تیم حقوقی ما در حال مذاکره در مورد شرایط قرارداد با برانکو است تا هیچ “ما وقت کافی داریم و مشکلی بابت آن نداریم.”
با این حال ، فدراسیون فوتبال از برانکو جدا شد و پس از مدتی با خودی ها مذاکره کرد ، و با حرکت رونالدینیو پایان یافت ، او اسکوچیکا را انتخاب کرد ، روحیه هیئت مدیره در مورد او خبر نداشت. همانطور که ابراهیم شکوری هنگام حضور در سوئیس گفت ، گزارش شد که اسکوچیچ سرمربی شده است.
این اظهارات مربوط به نقش کم تأثیر اعضای هیئت رئیسه فدراسیون در تصمیم گیری بود ، که در واقع تاج به همراه دوست نزدیک خود ساکتا ، اسلام و … تصمیماتی را به نفع تیم های ملی و فدراسیون می گرفتند.
* مقامات فدراسیون انتظار دارند دولت به ویلموت پرداخت كند
پس از ناکارآمد بودن مارک ویلموت و عدم پرداخت فدراسیون از پرداخت هزینه مربی بلژیکی ، برخی از مسئولان گروه در بیانیه ای گفتند که دولت و وزارت ورزش باید به پرداخت سرمربی ملی کمک کنند ، زیرا تیم ملی متعلق به کل ایران است. اما در اجرای قوانین ملی مشمول این قانون نبوده و با قانون منع به کارگیری مستمری بگیران تا آنجا که ممکن بود مخالفت کردند و همچنین توجه فیفا را به این موضوع جلب کردند.
با در نظر داشتن تمام این جزئیات ، هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال از همان ابتدا می دانست كه دولت با این شرایط اقتصادی و محدودیت های قانونی نمی تواند به فدراسیون فوتبال كمك كند تا مربیان ملی را پرداخت كند: “من در مورد بودجه صحبت نمی كنم ، اما وزارت ورزش برای پرداخت حقوق است.” مربی نمی تواند در این زمینه به ما کمک کند. ”
با این حال ، وقتی در پرونده مارک ویلموث به فدراسیون فوتبال دستور پرداخت 6 میلیون یورو داده شد ، برخی از اعضای هیئت مدیره و فدراسیون استدلال کردند که اگر دولت به ویلموت پول می پرداخت ، او دیگر کار نمی کرد و مشکلات برطرف نمی شد. کاملاً مشخص بود که شخصی که مربی را انتخاب کرده باید خودش هزینه آن را بپردازد!
* علیرغم شکست در دادگاه CAS ، در اختلاف با عربستان سعودی اعلام پیروزی کرد
یکی از بحث برانگیزترین موارد در فوتبال ایران اختلاف با فدراسیون فوتبال عربستان بود که منجر به دیدارهای رو در رو بین دو کشور به صورت بی طرف شد. برای لغو این حکم ، فدراسیون فوتبال پرونده را به دادگاه داوران ورزش رساند و در جلسه دادرسی اطلاعات پیروزی ایران و رای دادگاه به نفع فدراسیون فوتبال منتشر شد.
شیعه در پاسخ به پیروزی ایران گفت: جزئیات این موفقیت به زودی از طریق فدراسیون فوتبال اعلام می شود ، اما به گفته تاج ، در این راه خبرهای خوبی وجود دارد و نتایج خوبی نیز حاصل شده است که متعاقبا اعلام خواهد شد. با این حال ، خیلی زود مشخص شد که دادگاه داوری ورزشی به نفع ایران رأی نداده است. در واقع ، این دادگاه تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا را تأیید کرده بود و سپس آزار و اذیت این پرونده پایان یافت!
* تخلفات تجاری ، کیفری و حقوقی از طریق ثبت نام در فوتبال
یکی از تخلفات آشکار در ثبت نام فدراسیون فوتبال اعلام نام دو فرد ناشناس به عنوان اعضای هیئت مدیره به جای محمود شیعه و محمود اسلام است. فدراسیون هنوز این حادثه را کشف نکرده و حتی به مجمع ارگان متولی امور این فدراسیون اعلام نشده است. مسئولان فدراسیون هرگز در مورد این حادثه و چرایی این اتفاق در طول سال ها صحبت نکرده اند.
واقعیت امر این است که مسئولان فدراسیون فوتبال هنگام ثبت شرکت های فدراسیون فوتبال و نه اعضای هیئت مدیره فدراسیون ، دو نام غیر انتخاب شده را به لیست بنیانگذارانی که از کارمندان فدراسیون فوتبال محسوب می شوند ، اضافه می کنند.
شیعه پس از مدت ها درج رسانه ها ، درباره این تخلف گفت: مسئولان فدراسیون فوتبال می خواستند فدراسیون را ثبت کنند. از ما سال شد که چه کسی مشکلی در مالیات ندارد. از آنجا که من در سال 1983 عضو غیر اجرایی شرکت بودم ، این شرکت اگرچه حساب های مالیاتی خود را تسویه کرده بود ، اما نام من همچنان در لیست بدهی های مالیاتی باقی مانده است ، اما من مراقبت کردم و به آقایان گفتم که از نظر مالیاتی مشکلی ندارم. به دلیل طولانی بودن مراحل ثبت نام در فدراسیون فوتبال به عنوان یک شرکت ، دو نام دیگر به جای نام من و اسلام وجود دارد که در مکالمات با تاجیک گفت که آنها نامه ای برای ثبت نام مجدد من نوشتند.
اما علیرغم تغییرات زیاد در ترکیب هیات مدیره و رفتن مهدی تاج ، هیچ تغییری در اسناد ثبت شرکت های اتحادیه فوتبال رخ نداده است.
* توزیع کمیته های فدراسیون فوتبال در هیئت مدیره!
پس از انتخابات فدراسیون فوتبال 1995 ، مهدی تاج این کمیته های فدراسیون را بین اعضا تقسیم کرد تا همه در موقعیتی قرار بگیرند تا غنایم به خوبی توزیع شود. ممبینی مسئولیت کمیته اقتصاد را بر عهده گرفت و سپس داوران ، بهاروندها ، به سازمان لیگ رفتند ، اصفهان در کمیته داوران باقی ماند و محمود شیعه ، بدون هیچ گونه تخصصی در امور فنی ، به عضویت کمیته های فنی فوتبال ، فوتسال و فوتبال ساحلی درآمد. برای به دست آوردن سهم خود از انتخابات در این فدراسیون.
به گزارش تیتر اول ، اطلاعاتی در مورد ثبت نام نمایندگان باشگاه های محمود شیعی در هیئت رئیسه فدراسیون نشان دهنده حضور یک مدیر کاملاً منفعل است که در تصمیمات اخیر در مورد ممنوعیت جذب بازیکنان و مربیان خارجی ، نمی تواند مانع این قانون شود.
او نمونه بارز مدیری بود که طی 5 سال اخیر تصمیم و تأثیر زیادی نداشته و نتوانسته است فوتبال را به درستی در ساختار باشگاه هدایت کند و اکنون این دوره را با ثبت رد شده به پایان می رساند.
اظهارات وی در مورد انتخاب مربیان تیم ملی و عدم اجرای مصوبات هیئت مدیره یادآور اظهارات تاریخی علی پروین در کمیته فنی است که وی آن را با کشکا مقایسه کرد و توصیف فعالیت های این هیئت در پنج سال گذشته در زمان مهدی تاجی منطقی نیست. ، مقایسه شده است.
انتهای پیام