دوربین عکاسی برای شروع
در زمان خرید دوربین فاکتورهای مختلفی وجود دارند که باید آنها را بررسی کنید: چه نوع دوربینی میخواهید؟ آیا وزن کم و قابل حمل بودن دوربین برای شما مهم است؟ به رزولوشن بالا برای چاپ عکسهای خودتان نیاز دارید یا دوربینی میخواهید که بتوانید در شرایط کم نور هم عکاسی کنید؟ از دوربین خودتان فقط برای عکاسی استفاده میکنید یا میخواهید ویدیو هم بگیرید؟ ما در این مقاله لیستی از بهترین دوربین برای افراد مبتدی آماده کردهایم. تمام این دوربینها انتخاب خوبی برای شروع هستند و در صورتی که به امکانات بیشتری نیاز داشته باشید هم میتوانید همین دوربینها را ارتقاء دهید.
یکی دیگر از انتخابهای شما دوربینهای DSLR و لنزهای جداگانه است. با داشتن یک دوربین DSLR و دو یا سه عدد لنز شما میتوانید هر عکسی از پرتره گرفته تا حیات وحش و ورزشی بگیرید یا به عکاسی از مناظر و ساختمانهای تاریخی بپردازید. با این دسته از دوربینها شما آزادی عمل کافی را دارید و میتوانید در هر زمینهای فعالیت کنید.
دوربینهای بدون آینه ابعاد خیلی کوچکتری دارند اما DSLRها معمولا کمی بزرگتر هستند. این موضوع میتواند به نفع شما باشد. یک دوربین بزرگ احساس راحتی خیلی بیشتری به شما میدهد و آینهی به کار رفته در این دوربینها نیز تصویر واقعی که از داخل لنز دیده میشود را از طریق منظرهیاب اپتیکال دوربین به شما نشان میدهد.
مشکلی که با دوربینهای کیت وجود دارد این است که شما به احتمال زیاد همه لنزها را به همراه نخواهید داشت و به همین خاطر ممکن است خیلی از عکسها را از دست بدهید. همچنین کار با این دسته از دوربینها به آموزش بیشتری نیاز دارد و به همین خاطر در صورتی که دوست دارید عکاسی را به صورت جدی یاد بگیرید باید از این دوربینها استفاده کنید.
ما در این لیست سعی کردهایم بهترین دوربین های عکاسی کامپکت حرفه ای مخصوص عکاسان مبتدی را به همراه بهترین دوربینهای DSLR و بدون آینه برای شما آماده کنیم. با ما همراه باشید.
1-نیکون D3500
بهترین دوربین همه کاره برای عکاسان مبتدی
نقاط قوت:
- سادگی
- راهنمای عکاسی داخلی
- عملکرد کلی خوب
نقاط ضعف:
- قیمت زیاد با توجه به مبتدی بودن
- نداشتن تنظیمات شخصی
شروع کار با دوربینی مثل D3500 خیلی آسان است. این دوربین علاوه بر دارا بودن یک حالت خودکار کاملا هوشمند از تعداد خیلی زیادی حالت صحنه و افکت پیش فرض نیز پشتیبانی میکند و شما میتوانید هر کدام از آنها را که دوست داشتید انتخاب کنید.
ویژگی منحصر به فرد حالت عکاسی با راهنما است. این حالت مانند یک دوره عکاسی تعاملی است و شما را با تمام تنظیماتی که در حین عکاسی نیاز دارید تغییر دهید، آشنا میکند. همچنین این دوربین با داشتن یک حسگر24.2 مگاپیکسلی، محدوده حساسیت ایزو نسبتا وسیع، سرعت عکاسی پیاپی 5 فریم بر ثانیه و صفحه نمایش LCD با رزولوشن بالا، از لحاظ کیفیت نیز هیچگونه کمبودی ندارد.
یکی از نقاط ضعفی که میتوان در این دوربین یافت مربوط به صفحه نمایش LCD آن است. این صفحه نمایش یک صفحه نمایش ثابت است و شما نمیتوانید به صورت لمسی هم از آن استفاده کنید. همچنین فوکوس خودکار در حالت Live View و فیلمبرداری نیز عملکرد کندی دارد اما در کل میتوان گفت که D3500 یکی از بهترین دوربین های عکاسی حرفه ای برای عکاسان مبتدی است.
2- کانن EOS 250D
تمام قابلیتهای عکاسی یک دوربین DSLR به همراه فیلمبرداری 4K
نقاط قوت:
- وزن کم و ابعاد کوچک برای یک دوربین DSLR
- مناسب برای فیلمبرداری و عکاسی
نقاط ضعف:
- گرانتر از اکثر دوربینهای DSLR مبتدی
- سیستم اتوفوکوس نسبتا مبتدی
دوربین کانن EOS 250D یکی از اولین دوربینهای مبتدی است که از فیلمبرداری 4K پشتیبانی میکند. این دوربین به عنوان جایگزین 200D عرضه شد و از همان برای عکاسی در حالت Live View و فیلمبرداری استفاده میکند. این سیستم باعث شده است که 250D در زمان فیلمبرداری بتواند به خوبی حرکات سوژه را ضبط کند. همچنین عملکرد بیصدای سیستم فوکوس خودکار لنز 55-18میلیمتر ارائه شده به همراه این لنز نیز یکی دیگر از مزایای آن میباشد.
این دوربین علاوه بر فیلمبرداری برای عکاسی نیز خیلی خوب است. این دوربین مبتدی پسند با رابط راهنمای کاربر و حالتهای خلاقانه که به خوبی با صفحه نمایش لمسی و کاملاً متحرک تلفیق شده است، یکی از بهترین گزینهها برای شروع عکاسی است. همچنین هرچقدر که شما پیشرفت کنید، این دوربین هم با شما پیشرفت میکند و میتوانید تمام تکنیکها و مهارتهایی که به تازگی یاد گرفتهاید را با آن تمرین کنید.
بدون شک 250D یکی از سبکترین و کوچکترین دوربینهای DSLR موجود در بازار است و شما میتوانید آن را همه جا به همراه داشته باشید. یکی از نقدهایی که میتوان به این دوربین داشت این است که در زمان عکاسی با کمک منظره یاب، سیستم فوکوس خیلی مبتدیانه است. در این حالت شما میتوانید فقط از 9 نقطهی اتوفوکوس استفاده کنید و فقط یکی از آنها از نوع متقاطع Cross-Type است.
نقاط قوت:
- عکاسی سریع و دقیق
- قیمت نسبتا ارزان
نقاط ضعف:
- عدم پشتیبانی از فیلمبرداری 4K
- عدم پشتیبانی از صفحه نمایش لمسی
4- کانن EOS 4000D
نقاط قوت:
- کیفیت خوب با قیمت مناسب
- گریپ نسبتا خوب
نقاط ضعف:
- رزولوشن کم صفحه نمایش
- سرعت عکاسی پی در پی خیلی کم
با وجود قیمت کم برای یک دوربین DSLR به همراه لنز کیت، این دوربین میتواند عکسهای خیلی با کیفیتی در اختیار شما قرار دهد و به همین خاطر میتوان گفت که یکی از بهترین دوربین های عکاسی برای عکاسان مبتدی است. در حالت خودکار این دوربین از آنالیز صحنهی هوشمند بهره میبرد و شما میتوانید از چندین حالت صحنه و فیلتر خلاقانهی آماده روی عکسهای خودتان استفاده کنید. همچنین میتوانید از حالت راهنما و عکاسی خودکار خلاقانه نیز برای بالا بردن کیفیت عکسهای خودتان استفاده کنید.
5- فوجی فیلم X-T100
نقاط قوت:
- ساده ولی در عین حال موثر
- کوچک، سبک و زیبا
نقاط ضعف:
- گرانتر از برخی دوربینهای بدون آینه
- سرعت فیلمبرداری 4K پائین
از دیگر برتریهای این دوربین هم میتوان به آنالیز هوشمند صحنه و سیستم اتوفوکوس هیبرید اشاره کرد. این سیستم تلفیقی از سیستم تشخیص فاز و تشخیص کنتراست است و کمک میکند فوکوس به صورت سریع و دقیق انجام شود. یکی دیگر از نقاط قوت این دوربین لنز کیت 45-15 آن است که کیفیت نسبتا خوبی دارد و با کمک تکنولوژی لرزشگیر تصویر اپتیکال و قابلیت Power-Zoom باعث میشود فاصله کانونی لنز را به راحتی در زمان فیلمبرداری تغییر دهید.
6- پاناسونیک Lumix DMC-GX80
نوع: کامپکت بدون آینهCSC | حسگر: میکرو ¾ | تعداد پیکسل: 16 مگاپیکسل | صفحه نمایش: 3 اینچ متحرک لمسی با رزولوشن 1040 هزار نقطه | منظرهیاب: الکترونیک با رزولوشن 2765 هزار نقطه | لنز: 32-12میلیمتر | سرعت عکاسی پی در پی: 8 فریم بر ثانیه | رزولوشن ویدیو: 4k
نقاط قوت
- کیفیت بالا برای عکاسی و فیلمبرداری
- منظره یاب الکترونیک با رزولوشن بالا
نقاط ضعف:
- استفاده از صفحه نمایش متحرک به جای صفحه نمایش کاملا چرخان
- رزولوشن تصویر نسبتا کم
دوربین بدون آینهی پاناسونیک Lumix DMC-GX80 یکی از بهترین دوربین های عکاسی برای عکاسان مبتدی است که ابعاد خیلی کوچکی دارد اما در عین حال از یک منظرهیاب الکترونیک و صفحه نمایش لمسی با رزولوشن بالا پشتیبانی میکند. مانند اکثر دوربینهای دیگری که از حسگر میکرو ¾ استفاده میکنند، رزولوشن این دوربین نیز برای عکاسی خیلی بالا نیست. اما مثل دیگر دوربینهای پاناسونیک، این دوربین برای فیلمبرداری کاملا مناسب است و همین موضوع باعث شده است این دوربین علاوه بر عکاسهای مبتدی برای ویدیوبلاگرها هم گزینه مناسبی باشد.
این دوربین قیمت نسبتا خوبی دارد و از یک رابط کاربری واضح و ساده استفاده میکند. سیستم اتوفوکوس سریع، میتواند به صورت سریع و دقیق فوکوس کند. همچنین از سیستم Post Focus پاناسونیک نیز در این دوربین استفاده شده است و میتوانید پس از گرفتن عکس هم نقطه فوکوس را تغییر دهید.
7- نیکون D5600
نقاط قوت:
- سیستم فوکوس خودکار 39 نقطهای
- صفحه نمایش کاملا چرخان
نقاط ضعف:
- سیستم فوکوس خودکار کند در حالت Live View و فیلمبرداری
صفحه نمایش کاملا چرخان D5600 نیز یکی دیگر از نقاط قوت آن است. البته در زمان فیلمبرداری و یا زمان استفاده از حالت Live View سیستم فوکوس خودکار تشخیص کنتراست این دوربین خیلی کند است و ممکن است کمی شما را آزار دهد.
8- پاناسونیک Lumix DMC-TZ100
نوع: کامپکت | حسگر: یک اینچ | تعداد پیکسل: 20.1 مگاپیکسل | صفحه نمایش: 3 اینچ لمسی 1240 هزار نقطه | منظره یاب الکترونیک 1166 هزار نقطهای | لنز: 25-250 میلیمتر | سرعت عکاسی پی در پی: 10 فریم بر ثانیه | رزولوشن ویدیو: 4K
نقاط قوت:
- رزولوشن بالا با قیمت خوب
- حسگرتصویر یک اینچ با محدوده زوم 10 برابر
نقاط ضعف:
- صفحه نمایش ثابت
- نداشتن گریپ بافت دار
پاناسونیک TZ100 با وجود ابعاد کوچکی که دارد قابلیتها و مشخصات قابل توجهی دارد. در این دوربین از یک حسگر20.1 مگاپیکسلی استفاده شده است. این حسگر از لحاظ فیزیکی بزرگتر از اکثر حسگرهای استفاده شده در دوربینهای کامپکت است و حتی در صورت استفاده از محدوده ایزو خیلی بالا هم عکسهای شما نویز خیلی کمی خواهند داشت. همچنین در این دوربین از یک صفحه نمایش 3 اینچ با رزولوشن بالا و یک منظره یاب نسبتا خوب استفاده شده است. علاوه بر این، یک لنز زوم 10 برابر با محدوده موثر 25-250 میلیمتر نیز در این دوربین گنجانده شده است.
به منظور کاهش لرزش دوربین از یک لرزشگیر اپتیکال برای عکاسی و یک سیستم لرزشگیر هیبریدی 5 محوره برای فیلمبرداری استفاده شده است. همچنین شما میتوانید با رزولوشن 4K UHD به عکاسی و فیلمبرداری بپردازید.
جمعبندی از بهترین دوربین برای افراد مبتدی
اگر در ابتدای مسیر عکاسی هستید، به شما پیشنهاد میکنیم که حتما از ابتدا در این مسیر به صورت اصولی و حرفهای قدم بردارید. و فیلمبرداری را جدی بگیرید؛ زیرا هرچند که هرچند که تجهیزات مدرن و گرانقیمتی هم داشته باشید، بدون علم عکاسی نمیتوانید به نتیجهی مطلوب برسید. ما در آکادمی نورنگار ، عکاسی پیشرفته و را فراهم کردهایم تا به کمک برترین اساتید کشور در این مسیر همراه شما باشیم. اگر در شهر تهران سکونت ندارید، نگران نباشید؛ زیرا ما در نورنگار برای تمامی علاقمندان شرایطی را فراهم کردیم تا بتوانید از تجربه و دانش اساتید برجسته با شرکت در و دانلودی بهرهمند شوید. هم چنین آکادمی نورنگار مفتخر است که به عنوان اولین و تنها آموزشگاه عکاسی ، پس از اتمام دوره به شما مدرکی معتبر و قابل ترجمه از سوی سازمان فنی و حرفه ای کشور اعطا مینماید.
از بین دوربین های بالا شما کدام دوربین را انتخاب می کنید؟ اگر انتخاب شما به عنوان بهترین دوربین عکاسی برای افراد مبتدی در میان لیست بالا نبود آن را در باکس نظرات به این مقاله اضافه کنید، همچنین اگر سوال در مورد خرید بهترین دوربین برای افراد مبتدی زیر همین مطلب بپرسید تا کارشناسان ما به آن پاسخ دهند.
واقعاً بهترین دوربین برای تازهکارها چه ویژگی دارد؟ باید به چه مشخصههایی برای شروع دقت کنیم؟ تازهکارها به دو دلیلِ اصلی به دنبالِ دوربینهای گرانقیمت نمیروند؛ مشخصاً اولین دلیل محدودیتِ بودجه است، اما شاید مهمتر از آن نقشِ تجربه در انتخابِ دوربین عکاسی است. برندهای متعددی در بازار وجود دارند که هر کدام ممکن است گروهِ خاصی از کاربران را راضی کند.
در این متن در ابتدا سعی میکنیم دوربینها را از نظر دو مشخصه کلی تفکیک کنیم. با این تفکیک خواهید دایره انتخاب شما را بسیار محدود میکنیم تا دیدِ بهتری برای گزینش به دست بیاورید. ما به هیچ وجه قصد نداریم که چند مدل را معرفی کنیم و شما در بین هزار و یک مشخصه گیج بشوید، بلکه هدف باز کردنِ دید شما برای انتخاب است.
بعد از تفکیک دو مشخصه کلی، سراغ معرفی چند مدل خواهیم رفت تا با بهترینهای بازار بهتر آشنا شوید. برخی به خاطر قیمتِ مناسب در لیست هستند و برخی به خاطر کارایی که برای کاربر دارند. پس با ما همراه باشید و متن را به دقت مطالعه کنید؛ مشورت کنید و در نهایت از انتخاب خود لذت و بهره کافی را ببرید. مطمئن هستیم با تکیه بر این مقاله و اعتماد به فروشگاه بهترین مدل را انتخاب خواهید کرد.
بهترین دوربینها برای تازهکارها چه خصوصیاتی دارند؟
پاسخ به این سوال، جوابِ مشخصی ندارد. اما به چند موضوع اساسی میپردازیم تا شما راحتتر دست به انتخاب بزنید. اولین موضوعی که باید به آن اشاره کنیم تفاوتِ بین انواعِ سیستمِ دوربینهاست. دوربینهای حرفهای DSLR و بدون آینه Mirrorless حرفهای و کامپکتهای خانگی.
انواع سیستم دوربینها؛ کدام نوع دوربین برای تازهکارها بهتر است؟
اگر به طور کلی بخواهیم حرف بزنیم باید از سه دسته یاد کنیم: دوربینهای DSLR، بدونِ آینه Mirrorless و کامپکت. نگاهی مختصر به این سه مورد خواهیم داشت.
دوربینهای DSLR و تازهکارهای حرفهای
دوربین بدون آینه Mirrorless و تازهکارها با بودجه کافی
بعد از دوربینهای DSLR، بدونآینهها پا به دنیای تصویر گذاشتند. در حال حاضر اختلافی از نظر کیفی بین سیستم Mirrorless و DSLR نیست. اولین تفاوت در نحوه نمایش تصویر از چشمی viewfinder است. در سیستم DSLR ما تصویر را اپتیکال مشاهده میکنیم؛ یعنی تصویر روی یک آینه تشکیل میشود و ما آن را میبینیم. بدون آینهها Mirrorless اما تصویر را به صورت الکترونیکی برای شما به نمایش در میآورد. همینجا باید به این نکته توجه کنیم که برخی عکاسان ترجیح میدهند همانچیزی را ببینند که در واقع هست. در سیستم بدون آینه تصویری که ثبت میشود را از چشمی خواهید دید.
- دوربین بدون آینه در کل دوربین جمع و جورتری است.
- سیستم بدون آینه گرانتر است.
- دوربین DSLR تنوعِ لنز بیشتری دارد. (البته میتوانید با کانورتر این مسئله را حل کنید)
- فوکوس خودکار در بدون آینه سرعت و دقتِ بیشتری دارد.
- عکاسی پی در پی در بدون آینه سریعتر است.
- دوربین DSLR معمولاً از باتریهای بزرگتری برخوردارند که یعنی دیرتر شارژ خالی میکنند.
هر دو سیستمِ قبل قابلیتِ تعویض لنز را دارند. دستِ عکاس باز است که مطابق با نیاز و هدفی که دارد انواعِ لنزها را تهیه کند، آن را به بدنه دوربین عکاسی مانت کند و لذت ببرد. اما در کامپکتها یک محدوده کانونی مشخص در اختیار کاربر است و نمیتواند دست به تعویض لنز بزند.
موضوعِ بعدی که باید به آن اشاره کنیم این است که دوربینهای فولفریم به خاطر اندازه بزرگتر سنسور در شرایطِ نوری کمتر معمولاً بهتر عمل میکنند. البته این موضوع به عواملِ دیگری هم بستگی دارد، اما در شرایط مشابه، فولفریم عکاسِ بهتری در نور کمتر است و خروجی شارپتری خواهند داشت.
درباره بهترین دوربین عکاسی برای تازهکارها
قبل از اینکه چند مدل دوربین را به شما معرفی کنیم، خیلی سرراست بگوییم که برای اکثر تازهکارها DSLRهای کراپ فریم بهترین انتخاب هستند. با وجود تمامِ امکاناتِ حرفهای که در اختیار خواهید داشت، قیمتِ بسیار مناسبی خواهند داشت.
برای تازهکاران با بودجه بسیار محدود و یا آنهایی که میخواهند یک دوربین خانگی داشته باشند، کامپکتهای حرفهای در بازار موجود هستند که نیازهای شما را برطرف میکنند. و اما! برای تازهکاران دست به جیب، بدون قطع یک بدون آینه Mirrorless درست درمان، آنها را به فناوری روز پیوند میزند. یادمان باشد که مهمترین اصل در عکاسی خلاقیت است و امروزه شما با یک DSLR کراپ فریم هر کاری که فکرش را بکنید میتوانید انجام دهید.
خب بریم سراغ چند پیشنهاد از بین بهترین دوربینهای عکاسی برای تازهکارها.
هر چند این دوربین سال 2012 میلادی به بازار عرضه شد، ولی با وجود مشخصاتی که دارد همچنان میتواند یک شروعِ عالی در دنیای بدون آینهها باشد. سیستم فوکوس خودکار آن چشمگیر است و میتواند برای کسانی که قصد دارند از مراسم، رویدادها یا حیات وحش عکاسی کنند، شدیداً کاربردی باشد. یکی از به صرفهترین میرورلِسها از نظر اقتصادی است. نگاهی به مشخصاتِ آن داشته باشیم:
- سنسور 24.3 مگاپیکسلی APS-C CMOS
- پردازشگر Biomz X image processor
- سیستم فوکوس خودکار هیبرید با تشخیص 25 نقطه کنتراست و 179 نقطه
- فلاش built-in
- Multi interface shoe برای اتصال انواع میکروفون و فلاش
- عکاسی پی در پی 11 فریم در ثانیه
- پشتیبانی از Wi-Fi
- 344 گرم
- تازهکاران و نوآموزان با بودجه کافی
- حرفهایها برای ورود به دنیای میرورلِس که بیشتر قصد عکاسی دارند تا فیلمبرداری
نگاهی به مشخصاتِ آن داشته باشیم:
- سنسور 24 مگاپیکسل کراپ فریم APS-C CMOS
- فوکوس خودکار قدرتمند Dual Pixel
- پردازشگر DIGIC 8
- عکاسی پشت سر هم با فوکوس مداوم 7 فریم در ثانیه
- فیلمبرداری 4K با نرخ 24 فریم در ثانیه
- پشتیبانی از WiFi
- 387 گرم
قبل از اینکه وارد دنیای DSLRها بشویم شما را با چند مدل محبوبِ دیگر آشنا میکنیم:
- Panasonic DMC ZS100
- SONY ZV-E10
امکان خرید هر کدام از این مدلها در سایت فروشگاه فراهم است. به دسته بروید و با مدلهایی که به شما معرفی کردهایم بیشتر آشنا شوید.
بهترین دوربینهای DSLR برای تازهکارها
همانطور که گفتیم بهترین انتخاب برای تازهکارها با بودجه محدود یا برای تجربه دنیای برندهای مختلف و رسیدن به یک انتخاب بهتر، دوربینهای DSLR کراپ فریم است. بدونِ شک کاری نیست که نتوانید با Mirrorless بشود انجام داد و با DSLR نه. شاید تنها مزیتِ کنونی یک میرورلِس فوکوسِ خودکار سریعتر و هوشمندتر است.
بدون شک یکی از بهترین دوربینها برای تازهکارها همین نیکون Nikon D3500 است. قیمت و ویژگیهای قابلِ این DSLR باعث میشود تا آن را به شما توصیه کنیم.
در ابتدا نگاهی به خصوصیاتِ اساسی آن کنیم:
- سنسور 24.2 مگاپیکسلی کراپ فریم و فناوری CMOS
- فوکوس خودکار 11 نقطه تشخیص
- عکاسی پی در پی 5 فریم در ثانیه
- فیلمبرداری 1080p با نرخ 60 فریم در ثانیه
- پشتیبانی از بلوتوث
- باتری قدرتمند تا 1550 شات
با وجود مزایایی که برای یک تازهکار دارد به چند عیب هم میتوان اشاره کرد که شاید برای برخی حیاتی به نظر برسد:
- صفحه نمایش تاچ اسکرین ندارد
- از WiFi پشتیبانی نمیکند
یک سطح بالاتر از Nikon D3500 این مدل است که برای تازهکارهایی که به دنبال مشخصاتِ بهتری هستند، بسیار مناسب به نظر میرسد.
- سنسور 24.1 مگاپیکسلی کراپ فریم از نوع CMOS
- پردازشگر DIGIC 8
- فوکوس خودکار dual pixel با تشخیص 9 نقطه و پشتیبانی از کراستایپ
- تاچ اسکرین 3 اینچی
- فلاش دارد
- فیلمبرداری 4K با نرخ 25 فریم در ثانیه
- پشتیبانی از بلوتوث و Wi-Fi
- سنسور 24.1 مگاپیکسلی کراپ فریم
- فوکوس خودکار با 9 نقطه تشخیص
- عکاسی پی در پی 3 فریم در ثانیه
- فلاش دارد
- فیلمبرداری 1080p با نرخ 30 فریم در ثانیه
- از بلوتوث و WiFi پشتیبانی میکند
و نگاهی هم به 18 مگاپیکسلی کانن EOS 4000D داشته باشید. قطعاً از بهترینها نیست، اما برای شروع میتواند نقطهای عالی و مطمئن باشد برای یک تازهکار یا نوآموز میتواند گزینهای مناسب باشد.
آیا دوربینهای کامپکت برای تازهکارها انتخاب درستی است؟
هر چند دوربینهای کامپکت را به تازهکارها که قصد ورودِ جدی به دنیای تصویر را دارند، پیشنهاد نمیدهد؛ اما در دو صورت میتواند انتخاب خوبی باشد:
- یک دوربین خانگی جمع و جور برای تمام اعضا خانواده
- انتخاب یک کامپکت حرفهای و کاهش هزینه بدنه دوربین به علاوه لنز
ممکن است در خانهای باشید که تمام اعضا خانواده در هر سنی به دوربین عکاسی علاقهمند باشد. در این صورت میتوانید با کمترین هزینه ممکن اقدام به تهیه یک کامپکتِ میانرده بکنید و به جای ثبت عکس با گوشیهای موبایل، قدری حرفهایتر به این حوزه ورود کنید. قدرت یک کامپکت آنقدری هست که شما را مجاب کند آن را جایگزینی عالی برای بهترین لنزهای گوشی بدانید.
از طرفی اگر میخواهید در هزینههای خود صرفهجویی کنید، میتوانید یک کامپکتِ حرفهای تهیه کنید و از آن به عنوان یک ورود به دنیای حرفهای عکاسی یاد کنید.
- سنسور 16 مگاپیکسلی با اندازه “1/2.3 از نوع BSI-CMOS
- پردازشگر DIGIC 6 عکاسی پی در پی 6.4 فریم در ثانیه
- لنز با فاصله کانونی 21 تا 1365 میلیمتری و زوم اپتیکال فوقالعاده 65 برابر
- فوکوس خودکار با 9 نقطه تشخیص
- فیلمبرداری 1080p با نرخ 60 فریم در ثانیه
- پشتیبانی از HDMI، جک 3.5 میلیمتری برای میکروفون و هات شو
- وزن 650 گرمی
- ظاهری شبیه به DSLR های حرفهای
مشخصاتِ آن نشان میدهد با چه غولپیکر ارزانی روبرو هستیم. امروزه بهترین زوم اپتیکال در دنیای گوشیهای همراه به 10x میرسد که با وجود 65x در این دوربین دیجیتال کامپکت از کانن لذتِ اساسی از عکاسی خواهید برد.
اگر فکر میکنید به یک سطح بالاتر میتوانید حرکت کنید دوربین کامپکت نیکون Nikon Coolpix P1000 غوغایی در دنیای دوربینهای کامپکت است. زوم اپتیکال 125 برابری چیزی است که حتی عکاسهای حرفهای را هیجانزده میکند. جایگزین در یک سطح پایینتر Nikon 950 است که زوم اپتیکال 83 برابری دارد. با هر دو اینها میتوانید 4K فیلمبرداری کنید.
اگر همچنان در خرید دوربینهای پیشنهادی ما تردید دارید، حتماً با مشاوران فروش در ارتباط باشید. بیشک مناسبترین مدل را با توجه به هدف و بودجه در اختیارتان میگذارند. ضمناً اگر مدلی در ذهنتان است که ما به آن اشاره نکردیم، حتماً برای ما بنویسید. بنابراین معرفی 1 مدل به عنوان بهترین دوربین برای تازهکارها بدون توجه به اهداف شما چندان منطقی نیست.
کلام آخر برای خرید بهترین دوربین تازهکارها
این متن با دقت برای شما تهیه شده است تا دید شما را برای انتخاب باز کند. سعی کردیم به بهترین شکل ممکن بهترین دوربین برای تازهکارها را به شما معرفی کنیم. همانطور که از متن قابلِ برداشت است، بهترینی برای همه وجود ندارد و افراد میتوانند مطابق با بودجه، نیاز و اهدافی که دنبال میکنند دست به انتخاب بزنند.
اگر شما قصد داشتید وارد دنیای حرفهای عکاسی بشوید کدام یک از این سه دسته را انتخاب میکردید؟ اگر من یک تازهکار بودم و با محدودیتِ بودجه روبرو بودم، سعی میکردم بودجه خودم را به یک DSLR کراپ فریم میانرده برسانم و در کنار یک لنز پرکاربرد ستآپ خودم را تکمیل میکردم. نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگران به اشتراک بگذارید و اگر این مقاله را پسند کردید، آن را برای دوستان خود بفرستید.
منبع :youtube.com