بهترین های کسب و کارسلامت و تندرستی

خواص سیر سیاه برای کبد چرب

معجون جادویی پاکسازی کبد با سیر و

به گزارش اقتصاد آنلاین، کبد از آسیب زدن مواد شیمیایی سمی به بدن جلوگیری می کند. از این رو ، سلامت کبد بر عملکرد کل بدن تأثیر می گذارد. خوردن غذاهای طبیعی بیشتر مانند سیر علاوه بر رژیم غذایی متعادل روزان ، می تواند به سلامت کبد شما کمک کند. برای مطالعه مقالات بیشتر به بخش داخلی مراجعه کنید.

آیا سیر برای کبد چرب مفید است؟

آیا سیر برای کبد چرب خوب است؟ یکی از خواص سیر کمک به سلامت کبد است. سیر مزایایی برای افراد مبتلا به بیماری کبد چرب دارد. یک مطالعه در سال 2016 نشان داد که مکمل های پودر سیر به کاهش وزن بدن و چربی آن در افرادی که بیماری کبد چرب دارند کمک می کند. سیر حاوی یک ترکیب گوگردی است که وقتی خرد شود به ماده فعال آلیسین تبدیل می شود. آلیسین یک ماده آنتی اکسیدان، آنتی بیوتیک و ضد قارچ قدرتمند است و فواید زیادی برای سلامتی کبد دارد. سیر همچنین حاوی آرژینین، یک اسید آمینه برای آرامش رگ های خونی و سلنیوم ، یک ماده معدنی است که برای افزایش عملکرد آنتی اکسیدان ها مهم است. خاصیت آنتی اکسیدانی سیر مهمترین فایده را دارد زیرا از انتقال مواد سمی فیلتر شده توسط کبد به اندام های دیگر جلوگیری می کند.

سیر ترشی و کبد چرب!

مصرف موادغذایی با طبع سرد مثل ترشی‌، آبغوره و سرکه بدون مصلحاتی آن مثل نعناع یا آویشن موجب بروز کبد چرب می‌شود. بهتر است در صورتی که مشکوک به کبد چرب هستیم و یا در معرض آن قرار داریم ، سیر را به صورت سیر ترشی مصرف نکنیم. مصرف موادی با طبع سرد مانند سرکه را در برنامه غذایی خود کم کنید. در صورتی که ترشی با مصلحش خورده نشود موجب ایجاد بیماری های گوناگونی مانند کبد چرب می شود. مصرف سیر به صورت ترشی را در برنامه غذایی خود محدود و استفاده از سیرخام را جایگزین آن کنید. به طور کلی از مصرف ترشیجات پرهیز کنید و برنامه غذایی و روش زندگی سالم تر را در چیش بگیرید.

نحوه مصرف سیر برای کبد چرب

مصرف سیر خام موجب کاهش کلسترول بد می شود. برای تاثیرگذاری بیشتر سیر بر کبد مصرف آن به صورت خام توصیه می شود. به گفته یک متخصص در هنگان صبح و ناشتا یک حبه سیر را به ابعاد کوچک تقسیم کنید و در انتهای زبان قرار دهید و بعد از آن یک لیوان آب بنوشید. این روش را در صورت عدم حساسیت به سیر می توانید در طولانی مدت امتحان کنید. مصرف سیر به این شیوه میتواند علاوه بر پاکسازی کبد و جلوگیری از ایجاد کبد چرب، به ضد عفونی کردن بدن و جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی نیز کمک کند. در صورتی که دو لیوان آن بعد از مصرف سیرخام بنوشید امکان بوی بد آن از بین می رود. بسیاری از افراد به دلیل بوی بد سیر از مصرف آن خودداری می کنند. این روش می تواند راهکاری برای این افراد باشد.

خواص سیر برای کبد

سیر علاوه بر تاثیر مستقیم در سلامتی کبد، موجب سلامتی سایر ارگان های بدن نیز می شود. در اینجا برخی دیگر از خواص سیر برای کبد ذکر می شود:

1- کاهش کلسترول با سیر

یکی دیگر از خواص سیر برای کبد برای بدن کاهش کلسترول است. نوعی کلسترول بنام لیپوپروتئین با چگالی خیلی کم یا VLDL توسط کبد ساخته می شود که حرکت چربی ها را در جریان خون تسهیل می کند. VLDL نقش مهمی در متابولیسم انرژی و چربی دارد. اما ، مقادیر بالای VLDL و کلسترولهای دیگر ، می تواند به کبد شما آسیب برساند و منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی شود. اضافه کردن سیر به رژیم غذایی روزانه شما می تواند به متعادل کردن این چربی ها کمک کند. طبق یک مطالعه، استفاده روزانه از  سیر تازه باعث کاهش سطح چربیهای افزایش یافته VLDL و تری گلیسیرید موجود در کبد می شود.

2- سیر یک ضد عفونی کننده طبیعی

کبد سالم مواد شیمیایی سمی طبیعی و مصرف شده را تجزیه می کند. سموم طبیعی می توانند باعث هپاتیت کبد شوند. داروهایی مانند استامینوفن ، یک داروی ضد درد بدون نسخه نیز می تواند باعث آسیب کبدی یا مرگ شود. طبق یک مطالعه در سال 2009 ، افرادی که بیش از حد استامینوفن مصرف کرده اند، باعث سمی شدن کبدشان شده است. سیر تازه حاوی مقادیر قابل توجهی اسیدهای آمینه و پروتئین ها و ترکیبات آنتی اکسیدانی است که می تواند به محافظت از کبد در برابر سموم طبیعی و محیطی کمک کند.

مصرف سیر در غذاها

برای سلامتی کبد ، حداقل چهار عدد سیر تازه را روزانه در غذاهای خود استفاده کنید. در پایان فرآیند پخت و پز ، سیر تازه خرد شده را به غذاهای پخته شده اضافه کنید تا آنزیم ها و مواد مغذی حفظ شود. مکمل های سیر حاوی مقادیر مختلفی از ترکیبات فعال هستند. مرکز پزشکی دانشگاه مریلند توصیه می کند که 200 میلی گرم قرص سیر حاوی 0.6 درصد آلیسین را باید تا سه بار در روز مصرف کنید. سیر رقیق کننده خون به صورت طبیعی است. قبل از استفاده از مکمل ها با پزشک خود مشورت کنید. همانطور که در بالا اشاره شد از سیر می توانید به صورت خاکبد از اندام های مهم در بدن است که از ورود مواد سمی به بدن جلوگیری نموده و مسئول تصفیه هر ماده ای می باشد که در رگ های خونی وجود دارد. در طب سنتی برای پاکسازی کبد از سموم و مختلفی توصیه می شود که یکی از آنها سیر است. سیر حاوی ترکیبات متعدد مانند ترکیب سلفوری به نام آلین یا آلیسین، آرژنین، سلنیوم، و ویتامین B6 است و در حفظ سلامت کبد و پاکسازی آن نقش مهمی ایفا می کند. در این بخش از بهداشت و سلامت نحوه استفاده از سیر برای پاکسازی کبد را آورده ایم.

خواص سیر برای کبد

  • سیر مانند یک آنتی اکسیدان قوی عمل می کند تا با مبارزه کند.
  • سیر، تجمع کلسترول و چربی در کبد را کاهش می دهد.
  • جلوگیری از پرفشاری ورید باب یکی دیگر از خواص سیر برای کبد است. سیر دارای آرژنین، یک اسید آمینه مهم است که باعث می شود رگ های کبد در وضعیت آرامی باشند و خون در کبد در سطح طبیعی باقی بماند.
  • مصرف سیر به دلیل وجود آلیسین، سلنیوم و ویتامین C می تواند به سم زدایی کمک کند و در برابر سموم از کبد محافظت کند.
  • سیر حاوی ویتامین B6 است که می تواند سطح هوموسیستئین در بدن را پایین بیاورد و از التهاب کبد و بیماری جلوگیری کند.

چگونگی نحوه مصرف سیر برای پاکسازی کبد

برای پاکسازی کبد از سموم مختلف می توان سیر را به روش های زیر استفاده نمود:

مصرف سیر خام به صورت ناشتا

برای بد و پاکسازی کبد و جلوگیری از ایجاد کبد چرب:

صبح و ناشتا یک حبه سیر را به ابعاد کوچک تقسیم کنید و در انتهای زبان قرار دهید و بعد از آن دو لیوان آب بنوشید تا امکان بوی بد آن از بین رود.

پاکسازی کبد با مصرف سیر و لیمو

معجون سیر و لیمو یکی از معجزه آسا ترین عصاره ها برای رفع بیماری و از بین بردن چربی ها و کلسترول و پاکسازی کبد و جلوگیری از ایجاد است. برای تهیه مصرف معجون سیر و لیمو :

30 حبه سیر را همراه 5 عدد همراه با پوست بدون هسته و یک لیتر آب داخل یک مخلوط کن قرار دهید تا کاملا به هم ترکیب شوند، سپس محتویات مخلوط شده را بجوشانید. برای جدا کردن عصاره مواد میکس شده از یک پارچه نازک استفاده کنید و عصاره را داخل ظرفی در بسته ریخته و در یخچال از آن نگهداری کنید.

قبل یا بعد از وعده ی غذایی تا 3 هفته روزی یک استکان از آن میل کنید. برای اثر گذاری بهتر، می توانید به مدت سه هفته این عصاره را ناشتا میل کنید.

بعد از سه هفته به بدن خود 8 روز استراحت دهید، سپس دوباره این کار را انجام دهید تا نتیجه ی مطلوب را بدست آورید.

پاکسازی کبد با عصاره سیر، لیمو و جعفری

عصاره سیر لیمو جعفری معجونی بی نظیر برای پاکسازی کبد است. برای تهیه عصاره سیر لیمو جعفری:

30 حبه سیر، 5 عدد لیموی شیرازی بزرگ، 200 گرم جعفری پاک کرده و یک لیتر آب نیاز دارید.

سیر ها را پوست گرفته، بشویید، سپس جعفری را پس از پاک کردن، تمیز بشویید و ساطوری کنید.

لیموها را بشویید، آن ها را به دو نیم تقسیم کنید و دانه های آن را خارج کنید.

سیر، جعفری و لیمو را در مخلوط کن ریخته و اجازه دهید تا کاملا له شوند.

مواد را در قابلمه ریخته و یک لیتر آب به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و پس از جوش آمدن حرارت را خاموش کنید.

پس از خنک شدن معجون آن را از صافی عبور دهید و در ظرف شیشه ای دردار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

5 روز و هر روز یک استکان با معده خالی از این معجون مصرف شود. ( با مشورت پزشک و یا متخصص طب سنتی)

بین هر دو دوره باید ده روز استفاده کنید و بهتر است این معجون را یک بار در سال به مدت ده روز( یعنی دو تا 5 روز) استفاده کنید.

نکات مهم:

تحمل سیر خام برای افرادی که بیماری گوارشی دارند، سخت می باشد.

سیر و هم لیمو ترش خواصی را دارند که فشار را پایین می آورند، پس این معجون برای افرادی که دارای فشار پایین هستند توصیه نمی شود.

برای سلامت کبد، روزانه حداقل چهار حبه سیر در غذاهایتان بریزید و مصرف کنید.

هیچ یک از نسخه های تجویر شده را بدون مشورت با پزشک معالج خود و متخصص طب سنتی، بخصوص اگر بیماری خاصی دارید، استفاده نکنید.

مواد تشکیل دهنده دمنوش شاه تره ستین که با نام دمنوش تخصصی کبد چرب نیز شناخته می‎شود از گیاهانی چون کاسنی، گزنه، قاصدک، علف لیمو، به لیمو، چای سبز می باشد

خواص سیر سیاه دکتر بیز به دو بخش اصلی و مهم لاغری و درمان زود انزالی تقسیم می شود. جهت استعلام قیمت سیر سیاه دکتر بیز کلیک کنید

بیشتر بخوانید: خرید اینترنتی دمنوش لاغری دکتر بیز

.

 

دکمه بازگشت به بالا