تفاوت سبک دکوراسیون داخلی مدرن با سنتی

فرق خانه مدرن و خانه کلاسیک

اگر به تازگی یک خانه جدید خریداری کرده اید یا می خواهید خانه قبلی خود را دوباره دکور کنید اما بین ظاهر کلاسیک و مدرن در انتخاب هستید، پاسخ این است که ترکیبی از هر دو را در نظر بگیرید. ممکن است فکر کنید که غیرعادی به نظر می رسد، اما برخی از حرفه ای ترین طراحان صنعت در حال حاضر این رویکرد را در بیشتر مواقع انجام می دهند و به یک روند معمول تبدیل شده است که خانه شما را به این شکل طراحی کنید. اجازه دهید قبل از اینکه به جزئیات بیشتر در مورد روند جدید که هر دو را ترکیب می کند، تفاوت بین کلاسیک و مدرن را بررسی کنیم.

سبک سنتی/کلاسیک جاودانه است، همه چیز در مورد ارزش وینتیج و زیبایی شناختی است. اغلب شامل رنگ‌های تند و تیره می‌شود که ظاهر کلاسیک را به ارمغان می‌آورد، یک خانه کلاسیک معمولاً نور ملایمی دارد و عمدتاً از وسایل دست ساز تشکیل شده است. به شدت به تقارن متکی است، همه چیز باید خوب و متعادل به نظر برسد. علاوه بر این، شامل الگوهای غنی از گل، چهارخانه و راه راه است که روستاهای قدیمی و خانه های روستایی را منعکس می کند.

در مقابل، نگاه مدرن همه چیز در مورد حال و هوای معاصر و آینده نگر است. این استایل معمولاً با توجه به ظاهری براق و براق برای چشم ها جذاب تر است. برخلاف طراحی کلاسیک، فقط بر عدم تقارن تمرکز می کند و برای کسانی که فضاهای تازه و محکم را ترجیح می دهند ساختار دقیق تری دارد. سبک مدرن بسیار مینیمال است، به این معنی که بیشتر شامل عناصر ساده و تیز و طراحی مبلمان است.

ببینید : atrixconcept.com

خانه به سبک مدرن

سبک مدرن مناسب خانه است که نور کافی دریافت نمی‌کند. مدرن در لغت به معنی جدید و تازه باب شده است. در سبک مدرن سادگی حرف اول را میزند و تجمل‌گرایی در این سبک معنایی ندارد.برای داشتن فضایی مدرن در هنگام خرید لوازم دقت کنید که رنگ، بافت و طرح وسایل با هم هماهنگ باشند تا بتوانید به چیدمان مدرن و ایده آل خود دست پیدا کنید. بیشتر خانواده‌های امروزی به دلیل کوچک بودن خانه‌های خود و کم شدن هزینه‌های مالی، چیدمان سبک مدرن را برای خانه‌های خود برمی‌گزینند.

ویژگی‌های سبک مدرن

  • مناسب برای چیدمان خانه‌های کوچک
  • سادگی در تمام عناصر موجود در محیط
  • پرهیز از تزیینات و جزییات اضافه در فضا
  • انتخاب رنگ‌های طبیعی که می‌توان سایه‌هایی با رنگ‌های غلیظ نیز به ترکیب آن اضافه کرد
  • استفاده از اشکال انتزاعی در طرح‌ها و وسایل
  • مدل مبل‌ها بیشتر چرم یا تمام پارچه بدون نقش و جزئیات است

خانه کلاسیک چه ویژگی هایی دارد؟

ترکیب های مناسب، اشکال و خطوط هندسی منظم، دکوراسیون فوق العاده لوکس، متریال طبیعی گرانبها از ویژگی های یک خانه کلاسیک است. تجمل گرایی و استفاده از متریال منحصر به فرد و گران قیمت از عناصر مهم خانه های کلاسیک محسوب می شود. در این خانه ها طاقچه ها، طاق ها و ستون ها با قرنیزهای گچ بری و تذهیب دیزاین میکنند. خانه های کلاسیک عمدتاً به خاطر سقف های بلند، دیوارهای گچ بری شده و پرده های مجلل شناخته می شوند و از طرح های تزئینی کلاسیک در آنها استفاده می شود. انتخاب رنگ در دکوراسیون کلاسیک به روشی آسان انجام می شود. رنگ های ساده اما گرم به دکوراسیون خانه های کلاسیک کمک می کند تا همیشه جلوه کنند و هرگز از مد نیفتند.

سبک کلاسیک لقب مادر را در میان سایر سبک‌ها به خود اختصاص داده است. تجمل‌گرایی در این سبک حرف اول را میزند. این سبک به دوره یونان باستان برمی‌گردد و هنوز هم طرفداران خاص خود را دارد. در کشور فرانسه به سبک کلاسیک سبک لولایی و در انگلستان به این سبک ویکتوریا میگویند. در سبک کلاسیک انسان نقش اساسی را دارد و گل و گیاه حضور کمتری دارند. اگر دکوراسیون منزل شما برایتان اهمیت خاصی دارد و با هزینه مالی مشکلی ندارید پیشنهاد می‌شود با این سبک بیشتر آشنا شوید. شک نکنید دکوراسیون کلاسیک از هر جهتی پاسخگوی سلیقه شما است. سبک کلاسیک مناسب خانه‌هایی با متراژ ۸۰ متر به بالا است و برای خانه‌های کوچک مناسب نیست.

ویژگی‌های سبک کلاسیک

  • مناسب برای چیدمان خانه‌های بزرگ و تجمل‌گرا
  • شلوغ بودن محیط به دلیل استفاده از وسایل بزرگ و پرزرق‌وبرق در محل
  • استفاده از وسایل ناب و لوکس در طراحی فضا
  • مدل مبل‌ها بیشتر چوبی با طرح پارچه‌های گل‌دار و شلوغ است

3 تفاوت خانه مدرن با کلاسیک

1.تفاوت در هزینه

سبک کلاسیک از هزینه بالایی برخوردار است؛ زیرا وسایلی که در این سبک استفاده می‌شود یا از جنس چوب است یا ساخته دست می‌باشد؛ اما در سبک مدرن به هزینه کمتری نیاز است و نیازی به خرید وسایل زیادی نیست.

2.تفاوت در شکل معماری آن‌ها

در سبک کلاسیک از اشکال منحنی استفاده می‌شود؛ اما در سبک مدرن از اشکال مکعبی و گوشه‌دار استفاده می‌شود.

3.تفاوت در انتخاب پرده‌ها

در سبک مدرن معمولا از پرده‌هایی که به صورت کرکره و ساده هستند استفاده می‌شود اما در سبک کلاسیک از پرده‌های گل‌دار و پرده‌هایی که طرح‌های شلوغی دارند استفاده می‌شود.

انتخاب بین خانه مدرن و خانه کلاسیک

حالا که تفاوت این دو سبک رو متوجه شدید باید یکی از آن را انتخاب کنید. به عنوان مثال، اگر سبک کلاسیک را انتخاب می‌کنید، ممکن است لازم باشد چند رنگ را با هم ترکیب کنید، چند اثر هنری جالب، لامپ‌های شیک و کوسن‌ها را اضافه کنید تا نمایی از مدرن را به شما نشان دهید. در حالی که، اگر سبک مدرن را به عنوان پایه خود انتخاب کنید، می توانید سایه های خاموش تری از خاکستری، زرد و سفید را انتخاب کنید. چند تزیین قدیمی و همچنین قالیچه ها و پرده هایی که دارای الگوی کلاسیک هستند اضافه کنید.

فقط به یاد داشته باشید که هیچ طرحی درست یا غلط نیست، بنابراین از ایجاد سبک منحصر به فرد خود نترسید. ترکیبی از جدید و قدیمی می تواند کاملاً شگفت انگیز باشد. حفظ یک پالت متعادل و انتخاب مبلمان مناسب، کلید ایجاد چیزی جذاب است، صرف نظر از اینکه آن را چه بنامید، مدرن یا کلاسیک.

 کلام آخر

در کل نیز در رابطه با دکوراسیون‌های مختلف بایستی به این نکته اشاره کنیم که هیچ دکوراسیونی به طور مطلق خوب یا بد نیست و با توجه به سلیقه خودتان و عوامل مهم در انتخاب دکوراسیون منزل، بایستی دکوراسیونی را انتخاب کنید که در آن احساس آرامش داشته باشید. لازم است بدانید که چیدمان یک خانه کلاسیک از اصول و قوانین خاصی پیروی می کند که اساساً بر اساس نظم و تقارن است.

سوالات متداول خانه مدرن و کلاسیک

نکته مهم در انتخاب سبک خانه از بین مدرن و کلاسیک؟

درصورتیکه سبک کلاسیک را برای معماری داخلی ساختمان خود انتخاب می کنید، باید در نظر داشته باشید تمامی نکات مهم این سبک بر روی تک تک اجزای ساختمان تاثیرگذار است. پس پیشنهاد می کنیم ابتدا با دیدن انواع طرح ها و مطالب چند پست اخیر به شناختی کامل از سبک کلاسیک و مدرن، همچنین تفاوت آنها برسید سپس بهترین انتخاب ها را داشته باشید؛ ضمن اینکه درصورت تمایل برای دریافت مشاوره رایگان در خصوص طراحی داخلی ساختمان خود می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید تا بهترینانتخاب سبک چیدمان داخلی منزل اهمیت بسیار مهمی دارد و می‌توان با تغییرات کوچکی روحیه افراد را متحول کرد، بسیاری از افراد فکر می‌کنند چیدمان سنتی شور و هیجان چندانی به خانه نمی‌دهد و قدیمی بودن سبک چیدمان می‌تواند زندگی را یکنواخت کند، بنابراین به سبک‌های مدرن چیدمان روی می‌آورند، در مقابل عده‌ای دیگر هم که کلا معتقدند مدرنیته باعث افسردگی و روزمرگی می‌شود بنابراین ترجیح می‌دهند که سبک‌های سنتی و پر نقش و نگار را انتخاب کنند و نظرشان بر این است که حضور رنگ‌ها و طرح‌های زیاد و متنوع افراد را سر کیف می‌آورد، اما به‌طور کلی این نظرات بیشتر بسته به شخصیت و روحیات افراد شکل می‌گیرد و هرکس با توجه به روحیاتش با یکی از نوع چیدمان احساس بهتری دارد و عواملی مانند سن و جنسیت و منطقه زندگی هم می‌تواند تاثیر بسزایی روی این تصمیم‌گیری بگذارد.

انتخاب سبک چیدمان داخلی منزل اهمیت بسیار مهمی دارد و می‌توان با تغییرات کوچکی روحیه افراد را متحول کرد، بسیاری از افراد فکر می‌کنند چیدمان سنتی شور و هیجان چندانی به خانه نمی‌دهد و قدیمی بودن سبک چیدمان می‌تواند زندگی را یکنواخت کند، بنابراین به سبک‌های مدرن چیدمان روی می‌آورند، در مقابل عده‌ای دیگر هم که کلا معتقدند مدرنیته باعث افسردگی و روزمرگی می‌شود بنابراین ترجیح می‌دهند که سبک‌های سنتی و پر نقش و نگار را انتخاب کنند و نظرشان بر این است که حضور رنگ‌ها و طرح‌های زیاد و متنوع افراد را سر کیف می‌آورد، اما به‌طور کلی این نظرات بیشتر بسته به شخصیت و روحیات افراد شکل می‌گیرد و هرکس با توجه به روحیاتش با یکی از نوع چیدمان احساس بهتری دارد و عواملی مانند سن و جنسیت و منطقه زندگی هم می‌تواند تاثیر بسزایی روی این تصمیم‌گیری بگذارد. بسیاری از افراد هم ترکیبی از سبک مدرن و سنتی را انتخاب می‌کنند و تجربه هم نشان داده که اگر تلفیق این دو به درستی صورت گیرد در کنار هم می‌توانند ترکیب چشم‌نوازی به وجود بیاورند. اما درواقع تا قبل از سال 1950 سبک مدرن چندان در زندگی افراد مطرح نبود و این حاصل صنعتی شدن جوامع بود و کم کم در زندگی مردم نقش پیدا کرد و مهم شد.
یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌های سبک مدرن زندگی، سادگی و استفاده از رنگ‌هایی در یک طیف و با شید‌های متفاوت است که معمولا هم تناژ خاکستری دارند و خود رنگ خاکستری نشان‌دهنده مدرنیته است. یکی دیگر از ویژگی‌های بارز خانه‌های مدرن داشتن پنجره‌های بسیار بزرگ و بلند است که باعث ایجاد حس متفاوت می‌شود. استفاده زیاد از رنگ سفید و استیل هم ویژگی‌های دیگری از سبک مدرن است و مخصوصا استیل فضای مدرن را به خوبی و به شدت می‌تواند به نمایش بگذارد.
یکی از تفاوت‌های اصلی خانه‌های مدرن و سنتی در شکل معماری آنها است، خانه‌های مدرن برخلاف خانه‌های سنتی که در معماری شان اغلب از شکل‌های منحنی استفاده می‌شده بیشتر مکعبی هستند و گوشه‌دار و اگر خانه‌هایی را که به تازگی ساخته می‌شوند در نظر بگیرید حتی اشکال هندسی زاویه دار غیرمعمولی همچون مثلث و شش ضلعی و… را هم مشاهده می‌کنید. بنابراین چیدمان این خانه‌ها باید ساده‌تر باشد و اگر شما در چنین خانه‌هایی سکونت دارید بهتر است تا می‌توانید از رنگ‌های ساده و روشن و چیدمان منزل با وسایل ساده استفاده کنید تا به‌خاطر زاویه‌دار بودن معماری اتاق‌ها ظاهر خانه شلوغ و عجیب به نظر نرسد.
معمولا یکی از مواردی که در هر دو سبک ثابت است نور داخلی است که معمولا در هر دو سبک سعی بر بزرگ‌تر نشان دادن فضا می‌شود مگر در خانه‌های بسیار بزرگ که برعکس عمل می‌کنند. آشپزخانه یکی از فضاهایی است که بیشتر به صورت سنتی چیدمان می‌شود و ترجیح افراد هم بر این است اما شما می‌توانید با به‌کار بردن وسایل آشپزخانه با رنگ‌های نقره‌ای و دودی آن را مدرن جلوه دهید یا مثلا از لامپ‌های سقفی شیشه‌ای استفاده کنید و به جای چوب از سنگ برای سطوح کابینت‌ها استفاده کنید و وسایل آشپزخانه را اغلب استیل انتخاب کنید.
اگر اتاق‌های شما مکعبی شکل و ساده است می‌توانید با اشکال هندسی و گوشه‌دار یا استفاده از دکورهایی جعبه‌ مانند به آن شکلی مدرن بدهید، یک روش دیگر برای مدرن جلوه دادن فضای نشیمن استفاده از مبلمانی با طراحی غیرمتعارف و تضاد رنگی تیره و روشن است، برای چیدمان مبلمان هم بهتر است علاوه‌بر اینکه مدرن بودن آن را حفظ می‌کنید طوری چیده شوند که حس صمیمیت را هم در بین اعضای خانه در اتاق نشیمن القا کند.

ترکیب مدرن و سنتی
یکی از کارهایی که برای ترکیب چیدمان مدرن و سنتی می‌توانید انجام دهید این است که در کنار میزهای مربع شکل مدرن از مبلمان چوبی کلاسیک استفاده کنید یا برعکس. لزومی ندارد کوسن‌هایی که برای مبلمان کلاسیکتان انتخاب می‌کنید حتما مطابق با پارچه آن انتخاب شود و گاهی با یک تضاد درست هم می‌توانید چندکوسن با طراحی‌های مدرن برایشان انتخاب کنید. در مورد پارچه‌های پرده‌ای هم همین‌طور؛ لزومی ندارد هر سه تکه پارچه پرده اتاق‌پذیرایی شما از پارچه‌های کلاسیک و گلدار باشد می‌توانید با ترکیب پارچه‌های گلدار و پارچه‌های ساده و مات مدرن ترکیب بسیار زیبایی به وجود بیاورید.
به‌طور کلی ویژگی بارز چیدمان سنتی زرق و برق و تجمل است و سبک مدرن سادگی و مات بودن، بنابراین می‌توانید اینها را در کنار هم قرار دهید و فضای دلنشینی را به وجود بیاورید، مثلا برای مبلمان مات خود یک میز براق انتخاب کنید یا روی میز یک شیشه قرار دهید تا براق جلوه دهد.
در مورد کف‌پوش‌ها نظرات متفاوتی وجود دارد بسیاری از افراد با وجود مدرن کردن تمام وسایل خانه ترجیح می‌دهند که از فرش اصیل ایرانی برای کف‌پوش خانه‌شان استفاده کنند، اما به‌تازگی با آمدن فرش‌های مدرن امروز با طراحی‌های ساده و تک‌رنگ در اندازه‌های نسبتا کوچک‌تر از فرش‌های معمولی یا شکل‌های هندسی مختلف بسیاری از افراد این فرش‌ها را انتخاب می‌کنند. اما گاهی می‌بینیم که قرار دادن فرش ایرانی در کنار دکوراسیون مدرن جلوه خوبی پیدا می‌کند، چون فرش ایرانی نقش و نگار بسیار دارد و رنگ‌های متنوع و شادی دارد که در کنار رنگ‌های خاکستری و سفید فضای مدرن می‌تواند روح و تازگی به فضا ببخشد.

دکوراسیون داخلی مدرن - معماری مسعودیان

اجرای دکوراسیون داخلی را تجربه نمایید.

ویژیگی های خانه مدرن؟

همان طور که گفته شد سبک مدرن مناسب خانه است که نور کافی دریافت نمی‌کند. مدرن در لغت به معنی جدید و تازه باب شده است. در سبک مدرن سادگی حرف اول را میزند و تجمل‌گرایی در این سبک معنایی ندارد.

خانه کلاسیک چه ویژگی هایی دارد؟

وقتی بین می‌گردید، مطمئنا بعضی از اون‌ها با هم همپوشانی دارن، چون بعضی سبک‌ها از ترکیب سبک‌های دیگه به وجود میان و گاهی تشخیص تفاوت‌ها کمی سخته. مثلا سبک انتقالی ترکیبی از سبک سنتی و معاصر یا مدرنه و اکثرا در تمییز این سبک‌ها مشکل دارن. در اینجا میخوایم به بررسی این تفاوت‌ها بینِ 3 سبک انتقالی (ترنزیشنال)، سنتی و معاصر بپردازیم تا کار رو برای شما راحت‌تر کنیم. در ابتدا بهتره به تعریف مختصری از هر کدوم این سبک‌ها بپردازیم و بعد تفاوت‌ها و شباهت‌های اون‌ها در دکوراسیون منزل رو بررسی کنیم.

پس اول بریم با 3 سبک زیر آشنا بشیم و در انتها این سه سبک رو با هم مقایسه کنیم:

  1. سبک دکوراسیون سنتی (یا سبک تردیشنال)
  2. سبک دکوراسیون معاصر
  3. سبک دکوراسیون انتقالی (یا سبک تزنزیشنال)
  1. گریزی به سبک دکوراسیون سنتی

اگر بخوایم تعریفی از سبک سنتی ارائه بدیم، بهتره اون رو به شکل خانه روستایی در اروپای قرن هفدهم و هجدهم تصور کنیم؛ ظاهری گرم، جذاب و مجلل. فضاهای سنتی معمولا مبلمان و وسایلی با طراحی نفیس و پر زرق و برق و جزئیات دارن. سبک سنتی رو به راحتی میشه با وسایل زیبا، طرح‌های تزئینی اغلب چوبی، رنگ‌های اصیل، پارچه‌های گرانبها و الگوهای متفاوت شناخت. سبک سنتی بیشتر برای کسانی مناسبه که دنبال تزئین و زرق و برق خانه‌های قدیمی هستن.

سبک سنتی، سبکی به تمام معنا کلاسیک هست. در این سبک سعی بر این هست که تمام هنر در جزئیات پیچیده مثل چوب‌های حکاکی شده، پرده‌های مجلل تاکید بشه. مثلا وقتی در مورد آشپزخانه سنتی صحبت می‌کنیم، الزاما به آشپزخانه مادربزرگمون اشاره نداریم، بلکه منظور از سنتی بودن درهای کابینت با پنل‌های برجسته و پروفیل‌های طرح‌داره که با تاج‌های تزئینی و رنگ‌های کلاسیک چوب شبیه عتیقه به نظر می‌رسن.

ویژگی‌های سبک سنتی/ کلاسیک چیست؟

مهمترین ویژگی های سبک کلاسیک (سنتی) عبارت است از:

  • متاثر از سبک اروپای قرن 17 و 18، سبکی جاودان که نمونه‌ای از ظرافت و راحتی است و با عتیقه‌جات و آثار هنری عجین شده.
  • رنگ‌های تیره و اصیل اغلب با آثار چوبی نمایش داده میشن؛ قهوه‌ای، قرمز و سبز به عنوان پرکاربردترین رنگ‌ها در این سبک به چشم می‌خورن. طرح‌های گلدار و چهارخانه و بته جقه در سبک سنتی بسیار رواج دارن.
  • سبک سنتی به نحوی نقطه مقابل مینیمالیسم محسوب میشه و هر چیزی در باشکوه‌ترین و پرجزئیات‌ترین حالت ممکن به کار میره، مبلمان هم از این قاعده مستثنی نیستن. اکثر خانه‌هایی به سبک سنتی تعداد زیادی مبلمان منبت‌کاری شده با جزئیات چوبی، صندلی‌های پنجه‌ای و کاناپه‌های تافته دارن. لوسترهای بزرگ، گلدان، آینه، شمعدان و کوسن‌های تزئینی از دیگر مبلمان رایج فضاهای سنتی محسوب میشن.

نکته: بد نیست بگم که سبک سنتی (تردیشنال) تفاوت های ریزی با سبک کلاسیک داره که در لینک زیر میتونین ببینین:

  1. گریزی به سبک دکوراسیون داخلی معاصر

معاصر یعنی چیزی که «اکنون» در حال رخ دادنه، پس به سبک کنونی اشاره داره و می‌تونه هر لحظه به روز بشه. احتمالا سبک معاصر رو برعکس سبک سنتی با خطوط صاف و سادگی در تزئینات بشناسید که در کنار بافت‌های متنوع و رنگ‌های شاخصی که در اون استفاده میشه، ذهن و چشم بیننده رو خسته نمی‌کنه.

یک فضای معاصر معمولا با کفپوشی چوبی پوشیده شده و گاها یک فرش یا قالیچه ساده بافت متفاوتی رو به شما ارائه میده. وقتی به دور تا دورتون نگاهی می‌ندازین، ترکیبات مختلفی از فلز، سنگ و شیشه رو خواهید دید و احتمالا بعضی عناصر سازه‌ای مثل لوله یا تیر و قاب دیوار به تاسی از سبک صنعتی هم دیده بشه. ویژگی اصلی این سبک نور سراسری در اکثر فضاهاست.

سبک معاصر به چه ویژگی‌هایی معروفه؟

مهمترین ویژگی های سبک معاصر عبارت است از:

  • خطوط نقش کلیدی در طراحی‌های معاصر دارن اما به دلیل انعطاف بیشتر فضاهای معاصر نسبت به مدرن، خطوط مستقیم و منحنی در کنار هم به کار میرن.
  • بخش اعظم فضاهای معاصر از رنگ‌های خنثی و به خصوص سیاه و سفید تشکیل میشه و در تکمیل این رنگ‌ها از چندین عنصر با رنگی شاخص استفاده می‌کنن. البته رنگ‌های خنثی بیشتر از طبیعت الهام گرفته میشن و اصطلاحا تم زمینی دارن؛ خاکستری، قهوه‌ای یا سبز و آبی ملایم.
  • مبلمان سبک معاصر ساده و اغلب با تزئینات حداقلی اما بافت‌های گوناگون: پشم، پنبه، لینن، ابریشم و کنف دیده میشن.
  • نورپردازی از مشخصه‌های بارز این سبکه و ترجیح به بهره‌مندی از نور طبیعی هست اما در زمانی که استفاده از نور طبیعی امکان‌پذیر نباشه، انبوه نورهای مصنوعی به اشکال مختلف در سرتاسر فضاهای معاصر دیده میشن.

گریزی به سبک دکوراسیون انتقالی

ترکیبی متعادل از سبک سنتی و معاصر (یا مدرن اما اغلب معاصر) هست. از اونجایی که سبک ترنزیشنال بیشتر از سبک معاصر نشات می‌گیره، ظاهری بازتر و آرامش بصری بیشتری داره. رنگ و الگوی سبک انتقالی با الهام از سبک سنتی کمی ظریف‌تر از سبک معاصر هست و روح بیشتری داره.

یک فضای ترنزیشنال با ظاهری نسبتا مدرن آمیخته از خطوط صاف و منحنی در زمینه‌ای به رنگ‌های خنثی حل شده و عناصر کوچکتر با رنگ‌ها و الگوهای شاخص‌تر خودنمایی می‌کنن. طراحی پیچیده اما در عین حال بی‌پیرایه، فضایی سبک، مرتب و راحت رو در این سبک به وجود میارن.

جهت مطالعه : nookandfind.co.uk

سبک ترنزیشنال چه ویژگی‌هایی داره؟

مهمترین ویژگی های این سبک عبارت اند از:

  • ترکیبی از خطوط منحنی کلاسیک و صاف مدرن در یک محیط خنثی. در مقابل اغلب جزئیات حداقلی یا مبلمان به نقطه کانونی فضاهای ترنزیشنال تبدیل میشن.
  • مبلمان راحت و نرم با ظاهری زیبا در طرح‌هایی که ترکیبی هماهنگ از سبک سنتی و معاصر هستن. بعضا طراحی ساده با بافت‌های سنتی یا رنگ‌های شاخص معاصر پیچیده در طرح‌های سنتی.
  • وحدت بین ویژگی‌های زنانه و مردانه در طراحی فضاهای انتقالی.

تا اینجا هر یک از این سبک‌ها رو به تفکیک شناختیم و خلاصه‌ای از کلیت اون‌ها رو مرور کردیم. حالا برای درک بهتر به بیان شباهت‌ها و تفاوت‌های اون‌ها می‌پردازیم.

مقایسه سبک انتقالی در برابر سبک سنتی و معاصر

در ادامه بریم این 3 سبک رو در 6 معیار چوب، رنگ، بافت، تقارن، نور و هنر با هم مقایسه کنیم.

  1. نقش چوب در سبک های انتقالی، سنتی و معاصر چه فرقی داره؟

سبک انتقالی اغلب شامل ترکیبی از تناژ مختلف چوب در یک فضای واحد هست. مثلا در یک فضای سنتی چوب حرف اول رو میزنه؛ چه در شکل‌دهی قاب دیوارها، مبلمان و … اما در یک فضای ترنزیشنال پنل‌های چوبی در دیوار اگر هم به کار رفته باشن، معمولا رنگ شده هستن و به صورت کلی عناصر چوبی در کلیت فضا حل شدن. در سبک معاصر هم احتمالا اون رو در یک میز به سبک هنر معاصر یا تیر چوبی به عنوان بخشی از سازه بیشتر ببینید.

  1. رنگ در فضای انتقالی چه فرقی با فضای سنتی و معاصر داره؟

رنگ‌ها در سبک سنتی تقریبا اشباع شده استفاده میشن اما در سبک انتقالی رنگ‌های خنثی فضایی آرام به وجود میارن که مثل سبک معاصر اغلب از طبیعت گرفته میشن. در یک قیاس کلی فضاهای ترنزیشنال و معاصر حس سبکی و تازگی رو منتقل می‌کنن، در صورتی که فضای سنتی سنگینی و گرمای زیادی داره.

  1. بازی با بافت و الگو در 3 سبک انتقالی، سنتی و معاصر چگونه است؟

درحالی که فضاهای معاصر با بافت بازی می‌کنند و شما می‌تونید ترکیبات مختلفی از اون‌ها رو کنار هم ببینید، سبک سنتی بیشتر روی طرح و الگو مانور میده و سبک انتقالی هردوی این‌ها رو کنار هم داره؛ بافت‌های متنوع، رنگ‌های شاخص در زمینه‌های خنثی و چند عنصر شاخص با الگوی متفاوت. اما در تمامی این سبک‌ها جذابیت بصری جزو اولین نکاتی هست که به چشم می‌خوره.

اگر به این موضوع قائل باشیم که زمینه هر سه این سبک‌ها می‌تونه یه جورایی به رنگ‌های خنثی برگرده اما در سبک سنتی معمولا از یک رنگ شاخص، اشباع شده به عنوان عنصر تاکیدی استفاده می‌کنه و اون رو در فضا گسترش میده که زمینه رو کمرنگ‌تر می‌کنه. الگوهای مختلفم در اقصا نقاط فضا دیده میشن اما سبک معاصر همین روند رو در ابعاد خیلی کوچکتر و ظریف‌تر اجرا می‌کنه تا به سبک معاصر نزدیک‌تر بشه که اغلب از داشتن الگوهای متنوع پرهیز می‌کنه و به چند عنصر با رنگ شاخص بسنده می‌کنه.

  1. تقارن و تعادل بصری در این 3 سبک چه فرقی با هم داره؟

مساله دیگری که شاید خیلی به اون پرداخته نشده، تقارن در این فضاهاست. خب احتمالا بدونید که فضاهای سنتی به تقارن مشهورن و تک تک عناصر با توجه به این مساله چیده میشن. وقتی به یک فضای انتقالی یا معاصر نگاه کنید، تقارن بازهم دیده میشه اما اصل نیست. در این فضاها بیشتر تعادل مطرحه تا تقارن. البته در اکثریت فضاهای انتقالی تقارن هم به وضوح دیده میشه.

  1. تاثیر نور در فضای سنتی چه فرقی با انتقالی و معاصر داره؟

اگر فضاهای سنتی و معاصر و انتقالی رو از منظر روشنایی با هم مقایسه کنید، شاید فضاهای سنتی رو تاریک‌تر و فضاهای معاصر و انتقالی رو روشن‌تر پیدا کنید. فضاهای سنتی به دلیل رنگ‌هایی که استفاده می‌کنن و پرده‌های لایه‌لایه و مجلل و گاها تیره و جزئیات بیش از حد، اندکی روشنی رو از فضا می‌گیره اما بازهم ابزار نورپردازی به اندازه کافی موجودن و به شکل سنتی و وینتیج. در فضاهای معاصر و انتقالی، پنجره‌‌های بزرگ با پرده‌های ساده یا بعضا بدون پرده، در زمینه‌ای خنثی و ملایم با جزئیات محو مسلما روشن‌تر به نظر می‌رسند. ابزار روشنایی هم بیشتر به سبک مدرن نزدیکه و به یک اثر هنری تبدیل میشن.

  1. اشکال مختلف هنر در سبک های معاصر، سنتی و انتقالی چگونه است؟

در سبک آثار هنری معمولا به عنوان یک عنصر جداگانه در فریم‌های طلایی قاب گرفته میشن، تابلوهای رنگ روغن و نقاشی‌هایی از هنرمندان بزرگ یا مجسمه‌هایی با جزئیات مجلل به چشم می‌خورن. سبک معاصر هنر رو با دکور تلفیق می‌کنه و برای اینکه جزئیات رو به حداقل بسونه و در عین حال از هنر دور نشه، هنر رو به کاربرد تبدیل می‌کنه؛ مثلا مبلمان خودشون به اثر هنری تبدیل میشن. البته بازهم تابلوها در این فضا دیده میشن که به سبک هنر معاصر شکل گرفتن. سبک انتقالی بازهم در این زمینه به سبک معاصر بیشتر نزدیکه تا سنتی. مثلا یک لوستر می‌تونه اثری هنری به حساب بیاد یا یک میزعسلی!

سامانه لاوان ماندگار ساختمان، با نام اختصاری سلام ساختمان، یک شرکت عضو پارک علم و فناری است، که در حوزه دکوراسیون داخلی چوبی مثل اجرای کابینت و کمد فعال است.
تا به حال بیش از 4000 پروژه کابینت و کمد در سلام ساختمان اجرا شده است.

سلام ساختمان چه مزیتی دارد؟

برخی از ویژگی‌های سلام ساختمان که به شما کمک می‌کند تا با خیال راحت پروژه‌ی خود را اجرا کنید، عبارت است از:

  • مشاوره تخصصی رایگان
  • معرفی یک یا 2 کابینت ساز ارزیابی شده در شهر شما
  • ضمانت قیمت
  • ضمانت پیش پرداخت
  • ضمانت پروژه

 

از زمان ثبت نام تا زمان تماسِ مشاور، چقدر طول می کشد؟

اگر در شهرهای محدوده‌ی سلام ساختمان باشید (تهران، خراسان رضوی، البرز، اصفهان، کرمان، خوزستان، فارس، گیلان، آذربایجان شرقی، قم، مازندران)، کمتر از 12 ساعت کاری طول میکشد تا مشاور سلام ساختمان با شما تماس بگیرد.

مشاوره ی سلام ساختمان رایگان است؟

بله، مشاوره در سلام ساختمان رایگان است. در سلام ساختمان دو نوع مشاوره داریم:

  • مشاوره با پشتیبانان سلام ساختمان که بعد از ثبت نام شما در سایت صورت می‌گیرد.
  • مشاوره‌ی مستقیم با کابینت‌سازی که برای اجرای کار به شما معرفی شده‌است.

هر دوی این‌ها رایگان است.

بازدید حضوری در سلام ساختمان رایگان است؟

بله بازدید حضوری از پروژه ها بصورت رایگان انجام می‌شود.

آیا سلام ساختمان طراحی هم انجام می‌دهد؟

بله. ما می‌توانیم کابینت‌سازهایی به شما معرفی کنیم که به صورت حرفه ای طراحی انجام می‌دهند. فقط کافیست به پشتیبان خود اطلاع دهید که نیاز به طراحی دارید.

آیا طراحی در سلام ساختمان رایگان است؟

اگر پروژه خود را با کابینت سازی که برای شما طراحی کرده است اجرا کنید، طراحی به عنوان تخفیف پروژه خواهد بود و برای شما رایگان است. اما اگر بعد از انجام طراحی به این نتیجه رسیدید که مایل نیستید با همان کابینت ساز پروژه‌ی خود را اجرا کنید، هزینه طراحی از شما دریافت می‌شود.

 اگر سبک کلاسیک را انتخاب می‌کنید، ممکن است لازم باشد چند رنگ را با هم ترکیب کنید، چند اثر هنری جالب، لامپ‌های شیک و کوسن‌ها را اضافه کنید تا نمایی از مدرن را به شما نشان دهید

 

دکمه بازگشت به بالا