بهترین های کسب و کارعمومی

آموزش نصب دودکش پکیج

نصب دودکش پکیج یکی از اصلی‌ترین ملزومات و نیازمندی‌های نصب پکیج است. نصب دودکش باید به دقت انجام گیرد تا تمامی محصولات احتراق و گازهای خطرناک تولید شده به محیط بیرونی هدایت شود. در غیر اینصورت، دستگاه به درستی کار نخواهد کرد و موجبات بروز خرابی و نیاز به تعمیر پکیج را فراهم می‌آورد. با ما در ادامه این مطلب همراه باشید تا به بررسی نحوه نصب دودکش برای انواع پکیج بپردازیم.

اطلاعات کلی درباره نصب دودکش پکیج

صنعت ساختمان سازی تابع قوانین و مقررات مختلفی است. از جمله آن‌ها مقررات نصب دودکش پکیج است. این قوانین برای اطمینان از نصب و قرارگیری ایمن دودکش‌های پکیج طراحی شده‌اند. با اطمینان از پایبندی هر ساختمان به مقررات، خطر آسیب‌های بعدی و بیماری‌های مربوط به گاز خروجی از پکیج به طور چشمگیری کاهش می‌یابد.

سرویس پکیج دیواری:

همانطور که گفتیم امروزه متداول ترین وسیله برای ایجاد گرمایش پکیج دیواری می باشد. زمانی که از سیستم های پکیج دیواری استفاده می کنید برای نگهداری پکیج و جلوگیری از خرابی آن بهترین کار سرویس سالیانه پکیج ها می باشد. سرویس سالیانه پکیج از خراب شدن آن و نیاز به تعمیر پکیج جلوگیری می کند که نتیجه آن کاهش هزینه های شما می باشد.

بیشتر مصرف کنندگان وسایل الکترونیکی اینچنینی اهمیتی محاسبه هزینه های تعمیر و یا تعویض قطعات پکیجشان نمی دهند.اما همواره ایین موضوع ثابت شده است که هزینه سرویس پکیج در یک بازه زمانی مشخص همواره کمتر از هزینه تعمیرات پی در پی و تعویض قطعات آن است.همچنین با بالا رفتن قیمت قطعات وسایل الکترونیکی، به صرفه ترین امر ان است که از این وسایل کاملا و اصولی نگهداری کنید. تهران سرویس آنلاین ارایه دهنده خدمات نصب پکیج تعمیر پکیج و سرویس پکیج در تهران به شما عزیزان میباشد.

https://www.tehranservic.com/water-heater/wh-service/

دودکش پکیج چیست؟

قبل از این که با مراحل  کار  آشنا شویم ببینیم دودکش پکیج چیست. زمانی که پکیج کار می‌کند گازهای سمی تولید می‌شود که باید از سیستم حذف شوند. دودکش در اصل لوله‌ای است که این گازها را از پکیج منتقل می‌کند. از آنجایی که گازها می‌توانند مضر باشند مهم است که دودکش به گونه‌ای قرار گیرد تا گازهای سمی دوباره وارد ساختمان نشوند. در واقع در زمان نصب دودکش پکیج باید اطمینان حاصل کنید که گازهای سمی به سمت ساختمان‌های مجاور نیز هدایت نمی‌شوند.

اکثر مردم یک بار هم که شده دودکش پکیج را دیده‌اند اگرچه ممکن است متوجه آن نشده باشند. هر ساختمانی که پکیج دارد باید دودکش نیز داشته باشد و این جزو قوانین ساختمان سازی است. به طور معمول، دودکش‌های پکیج نسبتا کوتاه هستند و از دیوار خارجی بیرون می‌آیند. دودکش از پمپاژ مجدد گازهای سمی به داخل ساختمان جلوگیری می‌کند و مانع آسیب رسیدن به ساکنین ساختمان خواهد شد.

آیا هر پکیج باید دودکش داشته باشد؟

پکیج‌های معمولی، دیواری و زمینی همگی دارای دودکش هستند. اکثر دودکش‌ها به صورت افقی نصب می‌شوند اگرچه بهتر است دودکش پکیج به صورت عمودی اجرا شود. اگر پکیج روی دیوار خارجی نصب نشده باشد از یک عمودی برای هدایت گازهای سمی از داخل و خارج از فضای سقف استفاده می‌شود.

دودکش پکیج کجا باید قرار گیرد؟

قرارگیری ایده آل دودکش پکیج به عوامل مختلفی بستگی دارد. طبق مقررات نصب دودکش پکیج، هنگام تعیین محل مناسب باید به موارد زیر توجه شود:

۱. فاصله از پنجره‌ها و درها

دودکش پکیج نباید نزدیک هر قسمتی از خانه که امکان باز شدن دارد مانند پنجره‌ها یا درها قرار گیرد. مقررات مربوط به رعایت فاصله در نصب دودکش پکیج کمک میکند تا اطمینان حاصل شود که گازهای مضر به طور کامل از ساختمان شما خارج می‌شوند.

فاصله دقیق به اندازه خانه شما بستگی دارد اما به طور کلی، مقررات ساختمان سازی از نصب دودکش در فاصله ۳۰ تا ۶۰ سانتی متری پنجره یا در جلوگیری می‌کند. این قوانین برای جلوگیری از خروج گازهای مضر از دودکش و سپس ورود مجدد به ساختمان از طریق در یا پنجره باز است.

۲. درجه حرارت

زمانی که پکیج کار می‌کند برای ایجاد گرما در حال سوزاندن گاز است. این بدان معناست که گازهای تولید شده می‌توانند بسیار داغ باشند. به همین دلیل، دودکش را نباید خیلی نزدیک به چیزی که گازهای داغ می‌توانند به آن آسیب برساند قرار داد. به عنوان مثال اگر ناودان پلاستیکی را در جایی از ساختمان تعبیه کرده‌اید نصب دودکش پکیج در نزدیکی آن ممنوع است زیرا گازهای داغ می‌توانند ناودان را ذوب کنند.

۳. دودکش‌های عمودی

دودکش‌های افقی در اکثر ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند اما هر چند وقت یکبار، ممکن است نصب دودکش‌های عمودی برای بنایی مناسب‌تر باشد. اگر چنین است انتخاب صاحبان ملک اغلب این است که دودکش را درپوش بگذارند.

قرار دادن پوشش روی دودکش یا پنهان کردن آن می‌تواند از نظر زیبایی شناختی دلپذیر باشد به همین دلیل است که گزین‌های محبوب محسوب می‌شود.

با این حال اگر دودکش پکیج شما به هر نحوی مخفی باشد باید مطمئن شوید که امکان دسترسی به آن وجود دارد.

نحوه نصب دودکش در انواع پکیج

درباره نحوه نصب دودکش پکیج دیواری ابتدا باید به نوع پکیج دقت کنیم. پکیج دیواری در دو نوع فن دار و بدون فن در بازار عرضه می‌شوند و هر یک شرایط نصب جداگانهای دارند. نکته مهم در زمان نصب دودکش پکیج از هر دو نوع این است که لوله دودکش باید حتما به فضای بیرون هدایت شده باشد.

با رعایت مقررات مربوط به نصب و راه‌اندازی پکیج و تعبیه درست دودکش آن، گازهای حاصل از احتراق به طور کامل به بیرون هدایت می‌شوند. همچنین سیستم این دودکش‌ها طوری است که هوای تازه از بیرون ساختمان به داخل وارد خواهد شد. در ادامه با روش‌های نصب دودکش در انواع پکیج آشنا می‌شویم.

نصب دودکش پکیج از نوع فن دار

در طراحی پکیج‌های فن دار تمهیداتی اندیشیده شده که دیگر نیازی به دودکش ساختمان نیست. در سیستم پکیج فن دار، دودکش دارای قابلیت هدایت هوای مورد نیاز برای سوختن گز از بیرون به داخل دستگاه است.

از این رو نصب پکیج فن دار برای مناطقی از ساختمان که دودکش آن مکش کافی را ندارد یا محل مناسبی برای نصب دودکش در دسترس نیست بهترین گزینه خواهد بود. پکیج فن دار دارای دودکش دوجداره است که قطر داخلی آن ۶ سانتیمتر بوده و قطر خارجی آن ۱۰ سانتیمتر می‌باشد.

عملکرد لوله داخلی برای تخلیه دود ناشی از احتراق و ورود هوای تازه از محیط بیرون است. نصب دودکش پکیج فن دار باعث ایجاد ایمنی بیشتر برای افراد خانواده خواهد شد چون اکسیژن فضای داخلی خانه وارد پکیج نمی‌شود و در عوض از هوای بیرون تامین خواهد شد.

نکاتی که باید در هنگام نصب دودکش برای پکیج فن دار، رعایت شوند.

  • هیچ گاه جداره بیرونی دودکش در پکیج‌های فن دار را جدا نکنید.
  • لوله دودکش را به هوای آزاد خارجی (بیرون از محل نصب پکیج) هدایت کنید تا محصولات احتراق به داخل محیط راه نیابد. همچنین هوای تازه نیز از هوای آزاد بیرون محیط تامین شود.
  • اگر فاصله بین پکیج تا دیوار یا پنجره‌ای که لوله دودکش را از آن خارج می‌کنید، بیش از طول لوله دودکش باشد، باید از لوله یا زانوی دوجداره و مخصوص پکیج دیواری فن دار استفاده کنید. حداکثر طول لوله دودکش در پکیج‌های فن دار ۴ متر است. به ازای استفاده از زانو، باید ۱ متر از طول آن کم شود.
  • قدرت مکش فن در پکیج‌های فن دار، متناسب با طول لوله ۴ متری است. بنابراین اگر طول لوله کاهش یابد، قدرت فن هوای زیادی وارد محفظه احتراق شده و اجازه نمی‌دهد که پکیج به راحتی روشن شود. در این حالت، می‌توانید از حلقه‌های فلزی داخل کارتن دستگاه برای کم کردن شدت جریان هوای ورودی به محفظه احتراق، استفاده کنید. حلقه اول ۸۰ میلی‌متری بوده و برای طول لوله دودکش کمتر از ۱ متر به کار می‌رود. حلقه دوم، ۷۵ میلی‌متری بوده و برای طول لوله دودکش بین ۱ تا ۱.۵ متر استفاده می‌شود.
  • هیچ گاه دودکش دوجداره پکیج فن دار را به دودکش ساختمان متصل نکنید.
  • دودکش پکیج را دستکاری نکنید و از نصب دودکش‌های خارج از استاندارد خودداری کنید.
  • ارتفاع دودکش در طبقه آخر ساختمان‌ها، کوتاه‌تر از بقیه طبقات است و باید ارتفاع دودکش را حداقل ۲ متر افزایش دهید.
  • برای هدایت دودکش دوجداره به داخل دیوار، باید از دودکش دوجداره استفاده کنید. اگر دودکش داخل دیوار دوجداره نیست، روی دیوار یک سوراخ ایجاد کرده و دودکش را به خارج از دیوار هدایت کنید.
  • برای جلوگیری از ورود آب باران، سر دودکش را به اندازه ۵ درجه به سمت پایین خم کنید.

نحوه نصب نصب دودکش پکیج بدون فن

اگر قصد دارید تا برای پکیج بدون فن، دودکش نصب کنید، باید قطر دودکش را حداقل ۱۵ سانتی متر در نظر بگیرید. همچنین در هنگام نصب دودکش نیز از تبدیل افزایش قطر استفاده کنید و آن را بعد از پکیج و قبل از دودکش، قرار دهید. با این کار قطر دودکش، از قطر خروجی دود، بیشتر خواهد شد.

نکاتی که باید در هنگام وصل کردن دودکش برای پکیج بدون فن، رعایت شوند.

  • طول بخش افقی لوله دودکش، قبل از ورود آن به دیوار باید کمتر از نیمی از طول لوله قائم آن باشد.
  • ارتفاع دودکش پکیج حداقل باید ۳۰ سانتی‌متر باشد.
  • هیچ گاه برای نصب پکیج بدون فن، از دودکش مشترک استفاده نکنید.
  • اگر دودکش پکیج شما در تراس منزل قرار دارد، آن را با فویل یا پوشش مناسب، عایق بندی کنید.
  • از کلاهک دودکش محکم و مستحکم استفاده کنید.
  • دودکش پکیج باید در مقابل باد، بخار آب و … مقاومت کافی داشته و کلاهک آن در جای خود، محکم قرار گرفته باشد.
  • هرگز پکیج دیواری را به شیرگاز یا دودکش مشترک وصل نکنید.
  • ارتفاع دودکش بعد از خروج از پشت بام، باید بیش از ۱ متر باشد.
  • کلاهک دودکش پکیج باید حداقل ۳ متر با کولرهای آبی و هر یک از دریچه‌های تامین هوای ساختمان فاصله داشته باشد.
  • اگر در مجاورت دودکش، داکت وجود دارد، باید از بالا به هوای آزاد دسترسی داشته باشد و این داکت نیز به فضای داخلی ساختمان، راه نداشته باشد.

نکات ایمنی و قوانین نصب دودکش پکیج

  • حداقل قطر دودکش دوجداره ۱۰ سانتی‌متر است. اما قطر واقعی بیشتر باید به تناسب با نوع وسیله گازسوز، انتخاب شود.
  • اگر امکان نصب دودکش برای پکیج وجود ندارد، شیر مصرفی را در محل دیگری که امکان نصب دودکش دارد، نصب کنید.
  • حداکثر طول لوله رابط برای هر ۱ اینچ قطر لوله، ۴۵ متر است. اگر قطر لوله بیش از ۱ اینچ باشد، باید طول لوله را متناسب با آن و با توجه به ارتفاع کل دودکش تنظیم کرد. بنابراین برای دودکشی با قطر جداره ۱۰ سانتی‌متری (در حدود ۴ اینچ)، طول لوله باید حداکثر ۸.۱ متر باشد.
  • طول قسمت افقی لوله رابط باید حداکثر ۷۵ درصد طول قسمت قائم آن باشد. طبیعی است که اگر دودکش را عایق کنید، طول قسمت افقی می‌تواند با لوله قائم یکی شود. اما نباید طول آن از ۴.۵ متر بیشتر شود.
  • قطر لوله‌ای رابط باید با دهانه خروجی کلاهک تعدیل یکسان باشد.
  • در مناطق مرتفع، برای انتخاب قطر دودکش باید به ظرفیت حرارتی در سطح دریا توجه کرد.
  • همواره از کلاهک دودکش H شکل برای نصب پکیج استفاده کنید.

چرا سرویسکار پکیج خود را باید از تهران سرویس آنلاین سفارش دهید:

۱ – دارای تکنسین های با سابقه کاری حداقل ۷ سال و مختص سرویس پکیج
۲ – تکنسین های دوره دیده و آشنا به زبان
۳ – سعی در تعمیر قطعات و اجتناب از تعویض آن
۴ – حداقل زمان برای حاضر شدن در منزل و شرکت شما منطبق بر وقت تعیین شده شما ۵ – تعمیر با نرخ مصوب اتحادیه و نهادهای نظارتی
۶ – ضمانت نامه و گارانتی قطعات از شش تا ۳۶ ماه
۷ – استفاده از قطعات درجه یک و قطعات فابریکی و اورجینال
۸ – سرویس دهی به طور شبانه روزی، حتی در تعطیلات رسمی و جمعه ها
9-دارای نماد اطمینان از وزارت صنعت معدن و تجارت
10-بالاترین رضایت مردمی

دکمه بازگشت به بالا