متهمی که مدعی شده است!

در حالی جهان معطوف به تحولاتی همچون غزه است که در اقدامی تامل برانگیز استفان سژورنه وزیر امور خارجه فرانسه در نشست خبری مشترک با آنتونی بلینکن همتای آمریکایی خود، گفت ایران باید گام‌های تنش‌زا را متوقف کند!

به گزارش تیتر اول، روزنامه سیاست روز در سرمقاله خود به قلم قاسم غفوری نوشت: این سخنان به اصطلاح صلح طلبانه و بشر دوستانه از سوی فرانسه در حالی مطرح شده است که مروری بر رفتارهای فرانسه بیانگر نکاتی قابل توجه در باب رفتارهای جهانی و نقش آن در کاهش تنش‌ها را نشان می‌دهد. شش ماه است که رژیم صهیونیستی به اذعان گزارش‌های نهادهای بین‌المللی از سازمان‌ملل و شورای حقوق بشر گرفته تا دادگاه لاهه  و یونیسف و آنروا در حال نسل کشی و جنایت علیه ساکنان غزه است حال آنکه واکنش فرانسه به این جنایات همواره حمایت عملی از رژیم صهیونیستی و ادعاهای زبانی در باب درد و رنج ملت فلسطین است.

این حمایت‌ها چنان است که نیکلاس دی ریوایر نماینده دائم فرانسه در سازمان‌ملل در نشست شورای امنیت درباره فلسطین و وضعیت نوار غزه گفت: ما بر اساس قوانین بین‌المللی از «حق دفاع اسرائیل» از خود حمایت می کنیم.

حلقه تکمیلی این روند نیز در کنار ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی، سرکوب اعتراض‌های مردمی به جنایات این رژیم در لوای واژه مقابله با یهودستیزی است. قابل توجه آنکه حمایت فرانسه از رژیم صهونیستی تا جایی پیش رفته است که بدون توجه به نقض تمامی قوانین دیپلماتیک و بین‌المللی توسط رژیم صهیونیستی با حمله به کنسولگری ایران در دمشق، «نیکلاس دی ریوایر» سفیر و نماینده فرانسه در سازمان ملل در نشست شورای امنیت در باب این جنایت، بدون محکوم کردن جنایت رژیم اسرائیل، خواستار خویشتن‌داری همه بازیگران منطقه در موضوع حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق شد. حمایت فرانسه از صهیونیست‌ها چنان بوده که ۱۱۵ نماینده پارلمان فرانسه طی اعتراضی خواستار تغییر رفتار مکرون و توقف ارسال تسلیحات برای این رژیم شدند.

فرانسوی‌ها در دوران مکرون همواره برآن بوده‌اند تا خود را میانجی و گرمابخش صلح در جهان به ویژه در غرب اسیا معرفی نمایند و با این ادعا نیز نقش آفرینی گسترده‌ای در موضوع لبنان داشته و چندین نشست با نام کمک مالی به لبنان برگزار کرده‌اند حال آنکه رفتارهای فرانسه از یک سو نه تنها حلال بحران اقتصادی لبنان نبوده بلکه بر شدت آن افزوده است و از سوی دیگر تحرکات فرانسه برای خلع سلاح حزب الله اقدامی در جهت تضعیف لبنان و تقویت روحیه اشغالگری رژیم صهیونیستی بوده است پرونده لبنان عملا یک شکست برای فرانسه  و شخص مکرون است که سعی دارد تا خود را ناجی صلح و رهایی بخش  کشورها از بحران معرفی نماید.
نمود دیگر ادعاهای به اصطلاح ضد تنش فرانسه در جهان را در طول ۲ سال جنگ اوکراین می‌توان مشاهده کرد. فرانسه در حالی از تامین کنندگان اصلی تسلیحات برای اوکراین و همراهی با آمریکا برای جلوگیری از هرگونه مذاکرات صلح است که سرگئی ناریشکین مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه (SVR) اخیرا فاش کرد که فرانسه در حال آماده کردن گروهی متشکل از ۲ هزار نیروی نظامی برای اعزام به اوکراین است.

با توجه به رفتارهای فرانسه و شخص مکرون در قبال جنگ غزه و نیز اوکراین به صراحت می‌توان دریافت که فرانسه نه تنها حق نصیحت کردن و نسخه نویسی برای کشوری همچون ایران که همواره از پیشگامان مبارزه با تروریسم و برهم زنندگان امنیت منطقه و جهان بوده را ندارد، بلکه خود به عنوان یکی از متهمان اصلی استمرار فاجعه انسانی در غزه و نیز جنگ اوکراین با میلیون‌ها قربانی، باید مورد بازخواست قرار گیرد.

فرانسه نمی‌تواند در حالی که خود در حال حمایت از تروریسم و توحش صهیونیستی و نیز جنگ افروزی افرادی همچون زلنسکی است، با ادعاها و ژست‌های صلح خواهانه و حقوق بشری به پرونده سازی و اتهام پراکنی علیه سایر کشورها بپردازد. آن هم فرانسه‌ای که همچنان افتخار خود را میزبانی از تروریست‌هایی همچون منافقینی می‌داند که دستشان به خون دهها هزار نفر آغشته است.
 

با این شرایط دولتمردان فرانسه پیش از بیان هرگونه ادعایی در باب تنش زدایی در جهان، پرونده سیاه تنش آفرین خود را مشاهده نمایند و برای اصلح رفتارشان قدم بردارند نه آنکه رفتارهای ضد امنیتی و تنش سازشان را در لوای اتهام زنی به سای کشورها پنهان سازند. نکته مهم آنکه تظاهرات‌های گسترده مردم فرانسه طی شش ماه جنگ غزه و حمایت آنها از ملت فلسطین و انزجار از رژیم صهیونیستی به خوبی نشان می‌دهد که آیا ایرانی که حامی ملت مظلوم فلسطین است رفتاری تنش زا دارد یا فرانسه‌ای که تمام قد در کنار رژیم صهیونیستی و نسل کشی غزه قرار گرفته و ملت فرانسه در تظاهرات‌هایش بر لزوم پایان مشارکت کشورشان در این کشتار تاکید دارند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا